با رجیستر میدن 13.500ورژن گلوبالش poco f2 pro تو بازار هست
با رجیستر میدن 13.500ورژن گلوبالش poco f2 pro تو بازار هست
چقدر شیائومی فن پیدا کرده
من با این که خودم کلی فروش موبایلم و اندازه موهای سرم شیائومی فروختم هنوز به طور جد معتقدم خیلی خیلی کار داره به سامسونگ برسه
گوشی های جدیدش رو به طرز مسخره ای بزرگ و سنگین کرده و فقط با بزک و ظاهر سازی داره میفروشه
از لحاظ رابط کاربری هم هنوز مشکلات و باگ زیاد داره که البته خوبیش اینه که خیلی تند تند رابط رو به روز میکنه
الان تو بازار ایران هواوی رو به طور کامل به حاشیه رونده و از پشت محکم به سامسونگ چسبونده
سلام.
من برا پدر و مادرم میخوام گوشی بگیرم ، فقط اولین بارشونه که میخوان گوشی اسمارت کار کنن ، به نظرتون چه مدلی خوبه؟
واقعا راست میگن که پول برند ندیدخب ulefone یکی از دو شرکت محبوبم سخت جون جدیدش و معرفی کرد.
armor 9 که همه جوره منو متقاعد به خریدش کرده.
اسلاید جدا واسه حافظه و دو سیم کارت بودنش عالیه.
با توچه به استاندارد هایی که داره(ip68-ip69-mil-std810g) خیال ادمو بابت هر گونه ضربه و اب و مایعات و الکل و ... راحت میکنه.
8گیگ رم و 128 گیگ حافظه داخلی قابل ارتقا تا 2 ترابایت با کارت حافظه.
صفحه 6.3 اینچی و باطری 6600 میلی امپری با شارژ سریع 18w
دوربین اصلی 64 و دوربین حرارتی!
و اون دوربین سیمی که کنارش قرار دادن خیلی کاربردیه.
ساپورت گوگل و nfc و ....
واسه من عالیه.
میمونه وزن زیاد 320 گرمیش که شاید خوشایند یه عده نباشه ولی من مشکلی ندارم باهاش.
به امید بازگشایی مرزها.
Thermal Imaging Rugged Smartphone Ulefone Armor 9 with 64MP Camera & Android 10
واقعا راست میگن که پول برند ندید
فقط قیمتش چقدر تموم میشه؟
البته رجیستری بالای 300 یورو قراره ممنوع بشهمرزها باز شه نهایت 450 دلار میفروشن با تخفیف.
ردمی نوت ۹ است پیشنهاد میکنم البته اگه الان قیمتش همینقدر باشهدوستان با 4 تومن ( فوقش 4 و نیم ) چه گوشی پیشنهاد میدید ؟
و اینکه کسی میدونه من بخوام گوشی رجیستر نشده بگیرم میتونم خودم با پاسپورت پدرم ( سال قبل اربعین رفته بوده عراق که میشه حدودا 10 ماه قبل فکر کنم ) رجیستر کنم ؟ اصلا می ارزه این کار ؟
اینترنتی باشه یا مغازه؟جایی میشناسید وانپلاس7تی یا شیایومی می10 رجیستر شده بفروشه؟
قیمتا امروز قشنگ 2برابر شد