راهنمایی برای خرید موبایل

یه سوال این سایمان دیجیتال اصلا معتبره؟
وان پلاس 8 حدود 9 تومنه با رجیستری؟
خودم نخریدم ولی معتبره
وانپلاس 11.5 تومنه منظورم بجای قیمت ایفون بود :D
با 9تومن وانپلاس 7تی خوبه یا k30 pro یا اینکه صبر کنی mi10 ارزون بشه

منظورم همون رجیستریه. والا من سایت موبایل دات آی آر رو چک میکنم و همشون تقریبا بدون رجیستری هستند. یکی شون رجیستری داشت اونم می بره تا قیمت 13-14 میلیون خب مگه احمقم اونقدر بدم؟ جاش میرم همون پولو میدم 11 میخرم(اصلا اگه داشتم!) کل بودجه من به زحمت به 9 میلیون ت میرسه و خب حساب کردم اگر از خارج بخوام بخرم با رجیستری و اینا کلا 8 میلیون میشه!
11 با 13-14 تومن پیدا نمیشه مگر کارکرده که اونم حداقله حداقلش 14 هست و کلا بحثش با آک فرق میکنه Se2 هم طبیعیه قیمتش بالا باشه کی آیفون تو ایران چند ماه اول عرضه قیمتش مناسب بوده که این بار دوم باشه
اگه میتونید از خارج بخرید بیارید که همینکارو کنید و ارزششو داره ولی اگه نمیتونید یا باید یکم صبر کنید قیمتا منطقی تر بشه یا به فکر گزینه دیگه ای باشید بنظرم اگه 11-12 میخواید بدید بجاش یه ایکس یا ایکس اس کارکرده بگیرید ارزشش خیلی بیشتره افت قیمتشم کرده

11 با 13-14 تومن پیدا نمیشه مگر کارکرده که اونم حداقله حداقلش 14 هست و کلا بحثش با آک فرق میکنه Se2 هم طبیعیه قیمتش بالا باشه کی آیفون تو ایران چند ماه اول عرضه قیمتش مناسب بوده که این بار دوم باشه
اگه میتونید از خارج بخرید بیارید که همینکارو کنید و ارزششو داره ولی اگه نمیتونید یا باید یکم صبر کنید قیمتا منطقی تر بشه یا به فکر گزینه دیگه ای باشید بنظرم اگه 11-12 میخواید بدید بجاش یه ایکس یا ایکس اس کارکرده بگیرید ارزشش خیلی بیشتره افت قیمتشم کرده
مشکل اینه خیلی هنر کنم بودجه رو ببرم 9 میلیون. اصلا برای همین تو فکر SE بودم:D وگرنه کی پولم برسه برای خرید یه آیفون 11 ساده!
آشنای من تو کاناداست. پیشنهادی داری که بهش بگم از اونجا چی بگیره برام؟ میدونی خب میخوام آپشن هام رو بدونم منتهی فقط یادت نره دیگه اوج بودجه من 9 میلیونه.

سلام دوستان
من بازی
Air combat OL
بازی‌میکنم
جدیدا یه گوشی سامسونگ A70 گرفتم
ولی بعضی وقتا لگ میزنه دلمو چرکین کرده
با ۶ میلیون بهترین گوشی برای گیم بازی چی پیشنهاد میکنید ؟

سلام دوستان
من بازی
Air combat OL
بازی‌میکنم

شیائومی Mi 9T Pro
شیائومی Redmi K20 Pro

سلام دوستان
من بازی
Air combat OL
بازی‌میکنم
nova5t نسبت به قیمت پردازنده خوبی داره
mi9t pro هم اسنپ 855 داره که برای گیم عالیه ولی چون کمیاب شده قیمت بالا رفته و نزدیک 7 تومنه
poco f2 هم داره معرفی میشه (نسخه گلوبال redmi k30 pro )که میتونی برای اون صبر کنی
جدیدترین پردازنده رو داره (اسنپ 865) ولی قیمتش یکم بالاتره احتمالا

• Like
Reactions: Soheilark
شرمنده اینجوری میگم ولی واقعا و رسما و حقیقتا بازار موبایل ایران بی در و پیکر ترین بازار دنیاست. از اومدن SE چند هفته میگذره و بدون تغییر قیمت با زمان عرضه اش که 11 میلیون یا کمی بیشتر بود دارند همون SE رو رجیستر شده با قیمت زیبای 11 میلیون می فروشند. چرا؟ چون پشتش لوگوی سیب گاز زده داره:-s:-s:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|
از جایی ک هستم تا خود اون فروشگاها پرانتز واقعا!
کی قراره به قیمت مثلا 8-9 میلیون تومن برسه SE؟(منظورم قیمت رجیستر شدشه) یا رو یه همچین قیمتی حساب باز نکنم؟ کمترین قیمت احتمالیش چی خواهد بود؟

• Like
Reactions: IMANOKA
شرمنده اینجوری میگم ولی واقعا و رسما و حقیقتا بازار موبایل ایران بی در و پیکر ترین بازار دنیاست. از اومدن SE چند هفته میگذره و بدون تغییر قیمت با زمان عرضه اش که 11 میلیون یا کمی بیشتر بود دارند همون SE رو رجیستر شده با قیمت زیبای 11 میلیون می فروشند. چرا؟ چون پشتش لوگوی سیب گاز زده داره:-s:-s:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|
کی قراره به قیمت مثلا 8-9 میلیون تومن برسه SE؟(منظورم قیمت رجیستر شدشه) یا رو یه همچین قیمتی حساب باز نکنم؟ کمترین قیمت احتمالیش چی خواهد بود؟
به 8-9 تومن که نمیرسه ولی به 19-18 چرا

• Like
Reactions: FERYGAMER

مشکل از فروشندها نیست از خریدارهاست.
تا وقتی این ملت قیمت هر چی باشه با کله میخرن این داستان تو همه موارد وجود خواهد داشت و متاسفانه تو طرفدارهای اپل این مسئله خیلی بیشر هم شدت داره.

قیمت واقعی هم محصول زمانی میرسه که ملت خریدشون کم شه.
یه مورد بگم تا عمق فاجعه رو حس کنید.
چند تا از دوستان که دختر هم بودن رفتن ایفون 11 هاشونو فروختن و SE خریدن! فقطم به این دلیل که ایفون جدید اومده!
دیگه شما تا ته داستان برو.

آخرین ویرایش:
تا وقتی این ملت قیمت هر چی باشه با کله میخرن این داستان تو همه موارد وجود خواهد داشت و متاسفانه تو طرفدارهای اپل این مسئله خیلی یشر هم شدت داره.

چند تا از دوستان که دختر هم بودن رفتن ایفون 11 هاشونو فروختن و SE خریدن! فقطم به این دلیل که ایفون جدید اومده!
هیچوقت ندیدم چیزی رو تحریم کنیم و نخریم و قیمتش بیاد پایین !!! اینجا ایرانه و قیمتو وارد کننده تعیین میکنه.اون وارد کننده هم که مشخصه کیا هستن و از دست خریدار هم هیچ کاری بر نمیاد:D
هر چند اینا به من ربطی نداره. من با زور وام! یه گوشی 2 میلیونی خریدم همونم روش 20 تا قاب و گلس انداختم یه موقع خراب نشه:)):D

هیچوقت ندیدم چیزی رو تحریم کنیم و نخریم و قیمتش بیاد پایین !!! اینجا ایرانه و قیمتو وارد کننده تعیین میکنه.اون وارد کننده هم که مشخصه کیا هستن و از دست خریدار هم هیچ کاری بر نمیاد:D
هر چند اینا به من ربطی نداره. من با زور وام! یه گوشی 2 میلیونی خریدم همونم روش 20 تا قاب و گلس انداختم یه موقع خراب نشه:)):D
چون همیشه درست تحریم نکردیم.
چون عقده و اینکه ملت نشون بدن چی دارن اینجا ارزشه!
و این میشه که همه از ترس بالا رفتن میخرن و جوابم میده متاسفانه و این مدلی میشه که اون فروشنده غیر منصف به هدفش میرسه.

خریدار اکثریت و به اجبار هم خرید نمیکنه پس قدرت دست خریداره.
جا بحثش اینجا نیست ولی شعور عمومی-اجتماعی باید بالا بره تا بازار ثبات و انصاف داشته باشه.

• Like
Reactions: Legioner 2
چون همیشه درست تحریم نکردیم.
چون عقده و اینکه ملت نشون بدن چی دارن اینجا ارزشه!
و این میشه که همه از ترس بالا رفتن میخرن و جوابم میده متاسفانه و این مدلی میشه که اون فروشنده غیر منصف به هدفش میرسه.

خریدار اکثریت و به اجبار هم خرید نمیکنه پس قدرت دست خریداره.
جا بحثش اینجا نیست ولی شعور عمومی-اجتماعی باید بالا بره تا بازار ثبات و انصاف داشته باشه.
من نظرم اینه که تو ایران در هر صورت قیمت میره بالاتر حالا چه خریدار باشه چه نباشه! و بارها به تجربه بهم ثابت شده. ایران یه کشور اقتصاد باز نیست و قیمتاش دستوریه:D
نظر شما هم محترمه

مشکل اینه خیلی هنر کنم بودجه رو ببرم 9 میلیون. اصلا برای همین تو فکر SE بودم:D وگرنه کی پولم برسه برای خرید یه آیفون 11 ساده!
آشنای من تو کاناداست. پیشنهادی داری که بهش بگم از اونجا چی بگیره برام؟ میدونی خب میخوام آپشن هام رو بدونم منتهی فقط یادت نره دیگه اوج بودجه من 9 میلیونه.
من تا حالا خودم گوشی وارد نکردم نمیدونم به چه صورته بهتره از کسی که اینکارو کرده بپرسید ولی اون آشناتون اگه میاد ایران و میتونه با خودش بیاره میتونید بگید با خودش بیاره بعد هزینه رجسیتر رو بدید بجز این تنها راهی که دارید اینه که از بین مدلای قدیمی تر یه مدل کارکرده انتخاب کنید یا صبر کنید قیمتش پایینتر بیاد
به این زودیا منتظر کاهش قیمت نباشید اونم تو این وضع الان دلار هم بالاتر رفته آیفون همیشه همین بوده شما باید بالاتر از قیمتش پول بدید اما ازون طرف افت قیمت خییلیی کمتری نسبت به اندروید میکنید یجورایی مثل خودرو حکم کالای سرمایه ای پیدا کرده
الان با این وضع دلار تنها راهی که دارید اینه که یکی براتون بیاره و پولی بابت اوردنش هم ندید وگرنه قیمتی که با رجیستر برای مفازه دار درمیاد عمرا زیر 10 بده
بچه ها هیچ راهی نیست هم با هدفون هم شارژر همزمان رو آیفون کار کنیم؟

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
مبدل میتونید بگیرید هم کابل شارژ هم هندزفری بهش وصل بشه
هندزفری بی سیم هم میتونید بگیرید ولی اگه خیلی استفاده میکنید و تو خونه هم هستید زیاد پیشنهاد نمیکنم مگر اینکه بگیرید بیرون یا وقتایی که گوشی به شارژه استفاده کنید چون عمر باطریشون زود کاهش پیدا میکنه با استفاده زیاد کیفیت صداشون هم پایینتره

تا وقتی این ملت قیمت هر چی باشه با کله میخرن این داستان تو همه موارد وجود خواهد داشت و متاسفانه تو طرفدارهای اپل این مسئله خیلی بیشر هم شدت داره.

من دوست عزیز همین کاری که شما میگی کردم نخریدم البته اجبار به خرید نداشتم چند ماه گذاشته و مجبور شدم سیستم جدید بخرم 5 میلیون گرون تر از اون زمان که گرون شده بود خریدم . نمیگم ناراحتم نه ناراحت نیستم ولی این راهکار انجام شدنی هست با همتی بزرگ و ملی با یا یک و ده نفر و صد نفر انجام شدنی نیست همت همگانی میخواد موبایل هم نگذاشتم خواهرم بخره الان خیلی خیلی بالاتر رفته نه ایفون ها همین سامسونگ میان رده هم نمیشه خرید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or