VENOMEM
کاربر سایت
خودم نخریدم ولی معتبرهیه سوال این سایمان دیجیتال اصلا معتبره؟
وان پلاس 8 حدود 9 تومنه با رجیستری؟
وانپلاس 11.5 تومنه منظورم بجای قیمت ایفون بود
با 9تومن وانپلاس 7تی خوبه یا k30 pro یا اینکه صبر کنی mi10 ارزون بشه
خودم نخریدم ولی معتبرهیه سوال این سایمان دیجیتال اصلا معتبره؟
وان پلاس 8 حدود 9 تومنه با رجیستری؟
11 با 13-14 تومن پیدا نمیشه مگر کارکرده که اونم حداقله حداقلش 14 هست و کلا بحثش با آک فرق میکنه Se2 هم طبیعیه قیمتش بالا باشه کی آیفون تو ایران چند ماه اول عرضه قیمتش مناسب بوده که این بار دوم باشهمنظورم همون رجیستریه. والا من سایت موبایل دات آی آر رو چک میکنم و همشون تقریبا بدون رجیستری هستند. یکی شون رجیستری داشت اونم می بره تا قیمت 13-14 میلیون خب مگه احمقم اونقدر بدم؟ جاش میرم همون پولو میدم 11 میخرم(اصلا اگه داشتم!) کل بودجه من به زحمت به 9 میلیون ت میرسه و خب حساب کردم اگر از خارج بخوام بخرم با رجیستری و اینا کلا 8 میلیون میشه!
مشکل اینه خیلی هنر کنم بودجه رو ببرم 9 میلیون. اصلا برای همین تو فکر SE بودم وگرنه کی پولم برسه برای خرید یه آیفون 11 ساده!11 با 13-14 تومن پیدا نمیشه مگر کارکرده که اونم حداقله حداقلش 14 هست و کلا بحثش با آک فرق میکنه Se2 هم طبیعیه قیمتش بالا باشه کی آیفون تو ایران چند ماه اول عرضه قیمتش مناسب بوده که این بار دوم باشه
اگه میتونید از خارج بخرید بیارید که همینکارو کنید و ارزششو داره ولی اگه نمیتونید یا باید یکم صبر کنید قیمتا منطقی تر بشه یا به فکر گزینه دیگه ای باشید بنظرم اگه 11-12 میخواید بدید بجاش یه ایکس یا ایکس اس کارکرده بگیرید ارزشش خیلی بیشتره افت قیمتشم کرده
سلام دوستان
من بازی
Air combat OL
بازیمیکنم
جدیدا یه گوشی سامسونگ A70 گرفتم
ولی بعضی وقتا لگ میزنه دلمو چرکین کرده
با ۶ میلیون بهترین گوشی برای گیم بازی چی پیشنهاد میکنید ؟
nova5t نسبت به قیمت پردازنده خوبی دارهسلام دوستان
من بازی
Air combat OL
بازیمیکنم
جدیدا یه گوشی سامسونگ A70 گرفتم
ولی بعضی وقتا لگ میزنه دلمو چرکین کرده
با ۶ میلیون بهترین گوشی برای گیم بازی چی پیشنهاد میکنید ؟
به 8-9 تومن که نمیرسه ولی به 19-18 چراشرمنده اینجوری میگم ولی واقعا و رسما و حقیقتا بازار موبایل ایران بی در و پیکر ترین بازار دنیاست. از اومدن SE چند هفته میگذره و بدون تغییر قیمت با زمان عرضه اش که 11 میلیون یا کمی بیشتر بود دارند همون SE رو رجیستر شده با قیمت زیبای 11 میلیون می فروشند. چرا؟ چون پشتش لوگوی سیب گاز زده داره
از جایی ک هستم تا خود اون فروشگاها پرانتز واقعا!
کی قراره به قیمت مثلا 8-9 میلیون تومن برسه SE؟(منظورم قیمت رجیستر شدشه) یا رو یه همچین قیمتی حساب باز نکنم؟ کمترین قیمت احتمالیش چی خواهد بود؟
شرمنده اینجوری میگم ولی واقعا و رسما و حقیقتا بازار موبایل ایران بی در و پیکر ترین بازار دنیاست. از اومدن SE چند هفته میگذره و بدون تغییر قیمت با زمان عرضه اش که 11 میلیون یا کمی بیشتر بود دارند همون SE رو رجیستر شده با قیمت زیبای 11 میلیون می فروشند. چرا؟ چون پشتش لوگوی سیب گاز زده داره
کی قراره به قیمت مثلا 8-9 میلیون تومن برسه SE؟(منظورم قیمت رجیستر شدشه) یا رو یه همچین قیمتی حساب باز نکنم؟ کمترین قیمت احتمالیش چی خواهد بود؟
هیچوقت ندیدم چیزی رو تحریم کنیم و نخریم و قیمتش بیاد پایین !!! اینجا ایرانه و قیمتو وارد کننده تعیین میکنه.اون وارد کننده هم که مشخصه کیا هستن و از دست خریدار هم هیچ کاری بر نمیادمشکل از فروشندها نیست از خریدارهاست.
تا وقتی این ملت قیمت هر چی باشه با کله میخرن این داستان تو همه موارد وجود خواهد داشت و متاسفانه تو طرفدارهای اپل این مسئله خیلی یشر هم شدت داره.
قیمت واقعی هم محصول زمانی میرسه که ملت خریدشون کم شه.
یه مورد بگم تا عمق فاجعه رو حس کنید.
چند تا از دوستان که دختر هم بودن رفتن ایفون 11 هاشونو فروختن و SE خریدن! فقطم به این دلیل که ایفون جدید اومده!
دیگه شما تا ته داستان برو.
چون همیشه درست تحریم نکردیم.هیچوقت ندیدم چیزی رو تحریم کنیم و نخریم و قیمتش بیاد پایین !!! اینجا ایرانه و قیمتو وارد کننده تعیین میکنه.اون وارد کننده هم که مشخصه کیا هستن و از دست خریدار هم هیچ کاری بر نمیاد
هر چند اینا به من ربطی نداره. من با زور وام! یه گوشی 2 میلیونی خریدم همونم روش 20 تا قاب و گلس انداختم یه موقع خراب نشه
من نظرم اینه که تو ایران در هر صورت قیمت میره بالاتر حالا چه خریدار باشه چه نباشه! و بارها به تجربه بهم ثابت شده. ایران یه کشور اقتصاد باز نیست و قیمتاش دستوریهچون همیشه درست تحریم نکردیم.
چون عقده و اینکه ملت نشون بدن چی دارن اینجا ارزشه!
و این میشه که همه از ترس بالا رفتن میخرن و جوابم میده متاسفانه و این مدلی میشه که اون فروشنده غیر منصف به هدفش میرسه.
خریدار اکثریت و به اجبار هم خرید نمیکنه پس قدرت دست خریداره.
جا بحثش اینجا نیست ولی شعور عمومی-اجتماعی باید بالا بره تا بازار ثبات و انصاف داشته باشه.
من تا حالا خودم گوشی وارد نکردم نمیدونم به چه صورته بهتره از کسی که اینکارو کرده بپرسید ولی اون آشناتون اگه میاد ایران و میتونه با خودش بیاره میتونید بگید با خودش بیاره بعد هزینه رجسیتر رو بدید بجز این تنها راهی که دارید اینه که از بین مدلای قدیمی تر یه مدل کارکرده انتخاب کنید یا صبر کنید قیمتش پایینتر بیادمشکل اینه خیلی هنر کنم بودجه رو ببرم 9 میلیون. اصلا برای همین تو فکر SE بودم وگرنه کی پولم برسه برای خرید یه آیفون 11 ساده!
آشنای من تو کاناداست. پیشنهادی داری که بهش بگم از اونجا چی بگیره برام؟ میدونی خب میخوام آپشن هام رو بدونم منتهی فقط یادت نره دیگه اوج بودجه من 9 میلیونه.
به این زودیا منتظر کاهش قیمت نباشید اونم تو این وضع الان دلار هم بالاتر رفته آیفون همیشه همین بوده شما باید بالاتر از قیمتش پول بدید اما ازون طرف افت قیمت خییلیی کمتری نسبت به اندروید میکنید یجورایی مثل خودرو حکم کالای سرمایه ای پیدا کردهشرمنده اینجوری میگم ولی واقعا و رسما و حقیقتا بازار موبایل ایران بی در و پیکر ترین بازار دنیاست. از اومدن SE چند هفته میگذره و بدون تغییر قیمت با زمان عرضه اش که 11 میلیون یا کمی بیشتر بود دارند همون SE رو رجیستر شده با قیمت زیبای 11 میلیون می فروشند. چرا؟ چون پشتش لوگوی سیب گاز زده داره
مبدل میتونید بگیرید هم کابل شارژ هم هندزفری بهش وصل بشهبچه ها هیچ راهی نیست هم با هدفون هم شارژر همزمان رو آیفون کار کنیم؟
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
من دوست عزیز همین کاری که شما میگی کردم نخریدم البته اجبار به خرید نداشتم چند ماه گذاشته و مجبور شدم سیستم جدید بخرم 5 میلیون گرون تر از اون زمان که گرون شده بود خریدم . نمیگم ناراحتم نه ناراحت نیستم ولی این راهکار انجام شدنی هست با همتی بزرگ و ملی با یا یک و ده نفر و صد نفر انجام شدنی نیست همت همگانی میخواد موبایل هم نگذاشتم خواهرم بخره الان خیلی خیلی بالاتر رفته نه ایفون ها همین سامسونگ میان رده هم نمیشه خریدمشکل از فروشندها نیست از خریدارهاست.
تا وقتی این ملت قیمت هر چی باشه با کله میخرن این داستان تو همه موارد وجود خواهد داشت و متاسفانه تو طرفدارهای اپل این مسئله خیلی بیشر هم شدت داره.
قیمت واقعی هم محصول زمانی میرسه که ملت خریدشون کم شه.
یه مورد بگم تا عمق فاجعه رو حس کنید.
چند تا از دوستان که دختر هم بودن رفتن ایفون 11 هاشونو فروختن و SE خریدن! فقطم به این دلیل که ایفون جدید اومده!
دیگه شما تا ته داستان برو.