تا خوده گوشی نباشه نمیشه گفت اصله یا نه .
خب میگم عموم برام بگیره بعد که گرفت به مدت یک ماه میتونه پس بفرسته شما چه راهکاری پیشنهاد میکنید که من به عموم بگم انجام بده اصالت گوشی رو متوجه شیم اگه درست بود که هیچ اگه نه پس بده.
تا خوده گوشی نباشه نمیشه گفت اصله یا نه .
خب میگم عموم برام بگیره بعد که گرفت به مدت یک ماه میتونه پس بفرسته شما چه راهکاری پیشنهاد میکنید که من به عموم بگم انجام بده اصالت گوشی رو متوجه شیم اگه درست بود که هیچ اگه نه پس بده.
کد IMEI مثل کد ملی ما میمونه و کاملا منحصر هست حتی گوشی 2 سیم کارت، هر سیم یک IMEI مختلف داره که زمان رجیستری همین موضوع باعث دردسر شده بود تا رفعش کردندفقط با عرض معذرت خط اخرتون که گفتید با گوشی انجام بده رو نفهمیدم یعنی برم تو ستینگ گوشی شماره imei که تو خود ستینگ هست رو وارد کنم ؟
من imei گوشیم z1 compact رو زدم اطلاعات نرم افزاری و سخت افزاری گوشی رو اورد ولی سه تا تا سوال ذهنم رو درگیر کرده
1 یه گوشی فیک کد imeiش رو نمیتونن طوری طراحی کنن که وقتی واردش میکنی اطلاعات درست رو بده؟یعنی IMEI یه گوشی اصل در ستینگ گوشی به نمایش دربیاد؟
2 با این روش بشه فهمید اصله یا فیکه ولی ایا برا فهمیدن رفرش و یا دست دوم بودن گوشی هم راهی هست؟
3 منظورتون از این که گفتید گوشی فیک باشه اطلاعات عجیب قریب خواهد بود دقیقا چیه؟ یعنی چطوری مثلا ؟
اون سایت اولیه گوشیم رو اورد ولی خبری از محل مونتاژ و کیفیت ساخت نبود دومیه هم اصلا نیاورد
ولی بازم خیلی ممنون که جواب به من دادید خیلی خیلی سپاسگزارم.
1-خیرسلام دوستان،می خواستم نوت 9 بخرم.چند تا سوال داشتم.
1.قیمت ها میاد پایین تر یا نه؟
2.برای گارانتی ارزش داره پول اضافه بدم؟با گارانتی هم پیدا میشه؟
3.از کجا بفهمم رجیستر شده یا نه.
4.نسخه فیک هم تو بازار هست یا نه؟چجوری تشخیص بدم.
5.مایکروتل بهتره یا همراه سرویس خاورمیانه؟کلا کدوم گارانتی رو پیشنهاد می کنید.
اگه نکته خاصی هم برای موقع خرید دارید لطفا بگید.
دوستان این سایت بست چاینا معتبر هست ازش خرید کنیم؟ جنس از چین میاره بدون رجیستری که خودمون باید رجیستر کنیم. آیا این روش مشکلاتی به همراه نداره؟ به راحتی انجام میشه؟
سوال بعد اینکه تا ۵ تومن به نظرتون شیائومی Mi8 گوشی خوبی هست؟
سوال آخر، لنووو زد۵ پرو چطوره؟ پیشنهاد میشه؟
بسیار ممنوناره مطمئن سایتش.
چاینا اوردرز هم چک کن.
من از جفتش سفارش زدم.
گوشی ها رسیده و تو گمرک هستن ببینم کی ولش میکنن.
هزینه ریجستری رو بر اساس قیمت گوشی میگیرن.
mi8 گوشیه خوبیه و ارزش خرید داره.
لنوو متاسفانه خرابی زیاد داره و شانسیه!
بسیار ممنون
آخه این لنووو هم چشمم رو گرفته، بیشرف خیلی کانفیگ و قیمت خوبی داره، ظاهرش هم خوبه، بین این و می ایت موندم
به نظرم تا ۵ تومن نوت ۸ بگیر .بعد شیایومی تبلیغات زیاد میاد تو گوشیش.اگه نخوای نوت بگیری گوشی هواووی بگیر بهتره به نظرمبسیار ممنون
آخه این لنووو هم چشمم رو گرفته، بیشرف خیلی کانفیگ و قیمت خوبی داره، ظاهرش هم خوبه، بین این و می ایت موندم