susha
کاربر سایت
ببین گوشی که فقط واتزاپ و تلگرام اجرا کنه که هر گوشی اندروید باشه این کار برات انجام میده اما مسئله گذر زمان هست ... بعد از مدتی اندروید حقیقتا اگر سخت افزار پایین باشه اذیتت میکنه برای همین یک حداقلهایی باید داشته باشه برای من شخصا پردازنده غیراز اسنپدراگون زیر 625 قبول ندارم و زیر 3 گیگ رم (حداقل خودم )داش سوشا والا من که فکرشو کردم دیدم این اخرین نسلی حیفه این هزینه رو خرج گوشی کنم گفتم ارزونترین گوشی ای که سرش به تنش بارزه چنده وکدومه؟یه گوشی نسبتا معمولی رو به بالا
الان سال اخر نسل کنسولیه راحت با سه تومن اگه پرو رو هم بفروشم میتونم کنسول نسل بعد که سال دیگه میاد رو بگیرم ولی الان سه تومن خرج گوشی فقط بره تلگرام و وبگردی بنظرم زیاده حالا باز نظرشما رو میخواستم بدونم
اگر نو بخوای شیاومی Redmi s2 32/3 با قیمت حدود 1800 ..
مسلما گوشی ارزونتر هم هست یا حتی میتونی دست دوم بگیری ولی خوب مطمئن شو گوشی ایرادی نداشته باشه
یک چیزی بگم: من خودم گوشیم HTC بود صفحش شکست و گیرم نیومده ( و قیدش هم دیگه زدم ) و 3 ماه هست هواوی y530 دستم گرفتم .. زجرم داره میده ها مثلا واتزاپ بخواد بالا بیاد بعضی وقت ها 1 دقیقه طول میکشه ولی کارم هم راه افتاده ! البته منتظرم 1ماه دیگه قیمت ارز چی میشه و گوشی جدید بخرم
در کل ببین واقعا استفادت چی هست و براساس نیازت خرید کن و الکی پولت بیرون نریز .... گوشی دیگه چیزی نیست کلاس داشته باشه