IMANOKA
کاربر سایت
تو سامانه همتا انتقالش میدیبچه ها میخوام یه گوشی بفروشم،واسه رجیستر و اینا باید چه کنم؟
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
تو همتا ثبتش کردی؟
تو سامانه همتا انتقالش میدیبچه ها میخوام یه گوشی بفروشم،واسه رجیستر و اینا باید چه کنم؟
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
چند سال پیش خریدمتو سامانه همتا انتقالش میدی
تو همتا ثبتش کردی؟
دوستانی که ایفون دارن این فایل other چیه ؟چجوری از شرش خلاص بشیم؟
ببین من الان میرم تلگرام میزنه 6 گیگ کش داری که از اون 6 گیگ 4 گیگش other هستش ولی داستان اینه من clear cache که میکنم بازم پاک نمیشه یعنی دوباره که میرم تلگرام همونقدر کش دارم این یه مسئلهدیتایی هست که برنامه های دیگه نگه می دارن، مثل Telegram
باید بری دیتا اونا رو پاک کنی
خوب این یک قضیه است و خیلیا مشکل دان اگه میبینید با پاک و نصب کردن دوباره تلگرام مشکل حل میشه پاکش کنید و دوباره نصبش کنیددوستانی که ایفون دارن این فایل other چیه ؟چجوری از شرش خلاص بشیم؟
سلامبا درود به رفقای گل این بخش.
چند وقت پیش اتفاقی با یه دوستی بحث داشتم سره گوشی و سوالم ازش این بود یعنی میشه گوشی تولید بشه که باطریش بالای 10000 امپر باشه و هی فرت فرت نریم دنبال شارژ که بهم گفت چند ماهه تولید شده !!!
این بود سراغاز بحث من و تحقیق راجب این ماجرا که چرا وقتی میشه و شده چرا برندهای معروف سمته این کار نرفتن و نمیرن؟!
حتی تو جی اس ام و یا فون ارنا هم برید تو برندها اثری ازشون نیست! در واقع معرفی نمیشن !
همون هایی که گوشی با قیمت خوب و معقول و با باطری بالا میزنن!
این شد که اینقدر مطلب خوندم راجب سیاست های کثیف این تولید کننده های معروف شده که کم کم دیگه رفتم سمته خرید از گم نام های خوب!
امروز سفارش دادم واسم یکی بیارن و تا چند هفته دیگه که دستم رسید نتایج کار رو بهتون میگم.
باطری 10300 میلی امپری و 13000 میلی امپری!
به به
به سیاست کثیف تولید کننده چه ربطی داره !؟با درود به رفقای گل این بخش.
چند وقت پیش اتفاقی با یه دوستی بحث داشتم سره گوشی و سوالم ازش این بود یعنی میشه گوشی تولید بشه که باطریش بالای 10000 امپر باشه و هی فرت فرت نریم دنبال شارژ که بهم گفت چند ماهه تولید شده !!!
این بود سراغاز بحث من و تحقیق راجب این ماجرا که چرا وقتی میشه و شده چرا برندهای معروف سمته این کار نرفتن و نمیرن؟!
حتی تو جی اس ام و یا فون ارنا هم برید تو برندها اثری ازشون نیست! در واقع معرفی نمیشن !
همون هایی که گوشی با قیمت خوب و معقول و با باطری بالا میزنن!
این شد که اینقدر مطلب خوندم راجب سیاست های کثیف این تولید کننده های معروف شده که کم کم دیگه رفتم سمته خرید از گم نام های خوب!
امروز سفارش دادم واسم یکی بیارن و تا چند هفته دیگه که دستم رسید نتایج کار رو بهتون میگم.
باطری 10300 میلی امپری و 13000 میلی امپری!
به به
سلام
چی سفارش دادی?
به سیاست کثیف تولید کننده چه ربطی داره !؟
باطری 10300 میلیمتر یعنی گوشی یا باید حداقل فبلت 7 اینچی به بالا باشه یا خیلی قطور باشه ! که هر 2 این عامل ها باعث میشه شرکت های مطرح به سمت این سایز باطری نرن
همین الان گوشی هست با ۵۰۰۰ هزار میلی امپر که راحت ۳ روز میره باتریش
مبارک باشهUlefone Armor 3 - IP68/IP69K rugged phone with 10300 mAh battery and SONY 21MP Camera
البته اینم بود 13000 امپر ولی چون به جون سختی بالایی نبود بیخیالش شدم.
Big battery phone Ulefone Power 5s - 13000mAh battery, Octa-core, 10W wireless charge, 6.0-inch all screen display, Helio P23 processor and 4 cameras
مبارک باشه
چند خریدی?