ولی کیفیتش هنوز خیلی جای کار داره.هواوی کیفیت ساخت خیلی بالاتری داره .گوشی من فریمش یکم کج شده .جک هدفونشم خراب شده .کیفیت دوربینشم خوب نیستقیمت گوشی های شیاومی واقعا عالی هست
و هر سری مدل جدیدتر میزنه میگم این را باید بگیرم، باز جدیدتر و بهتر میزنه و میگم نه این باید بزنم
mi 8 SE اگر ناچ نداشت عالی بود
P SMART هواویسلام
با حدود ی تومن چی میشه خرید ؟
الان j5 prime تو این حدوداس؟گوشی خوبیه یا چیز دیگه بگیرم؟
حس خوبی ب huawei ندارم هرچی هم من میشنوم نظراتشون منفی در مورد این برندP SMART هواوی
نظر کی منفیه؟حس خوبی ب huawei ندارم هرچی هم من میشنوم نظراتشون منفی در مورد این برند
نوکیا 5 چطوره؟اینو فقط من شنیدم میگن ی مشکل نرم افزاری تو دوربین داره هی فوکاس میکنه
آشنایاننظر کی منفیه؟
تو میان رده کسی نمیتونه با هواوی رقابت کنه
نظر ما که رو هواوی مثبته.ویدیو هایی که با دوربین خود گوشی میگیرید پیکسلی میشه؟آشنایان
ی p smart گرفتم
الان ی مشکل دارم اونم اینه کیفیت ویدیو ها پیکسلی میشه تو اینستا! الیته شاید بخاطر رزولوشن بالا صفحه گوشی و متقابلا پایین بودن کیفیت ویدیوها تو اینستا باشه
من یکی که دیگه پیگیر اخبار گوشیا نیستم،هر چی گوشی داره میاد قیمتش بالای 4 میلیون... میان رده بالای 2 میلیون چخبره اخهROG Phone رو دیدین؟
نه رو دوربین مشکلی نداره فقط film gain داره! امکان حذفش هست یا همینه که هست؟نظر ما که رو هواوی مثبته.ویدیو هایی که با دوربین خود گوشی میگیرید پیکسلی میشه؟
قیمتا که بیشتر تاثیرات ارز هست مگرنه همچین قیمت هایی نداشتیممن یکی که دیگه پیگیر اخبار گوشیا نیستم،هر چی گوشی داره میاد قیمتش بالای 4 میلیون... میان رده بالای 2 میلیون چخبره اخه
این آخریه که برو برا بالای 6 میل xDنظر ما که رو هواوی مثبته.ویدیو هایی که با دوربین خود گوشی میگیرید پیکسلی میشه؟
من یکی که دیگه پیگیر اخبار گوشیا نیستم،هر چی گوشی داره میاد قیمتش بالای 4 میلیون... میان رده بالای 2 میلیون چخبره اخه
زمانی که اس2خفن ترین گوشی دنیا بود750گرفتمش الان داغون ترین گوشی سامسونگ قیمتش600.700تومنه همینجور جلو بره چند سال دیگه j1زیر2تومن گیر نمیادنظر ما که رو هواوی مثبته.ویدیو هایی که با دوربین خود گوشی میگیرید پیکسلی میشه؟
من یکی که دیگه پیگیر اخبار گوشیا نیستم،هر چی گوشی داره میاد قیمتش بالای 4 میلیون... میان رده بالای 2 میلیون چخبره اخه