S L R
کاربر سایت
1-ممکنه پایینتر بیاد ولی بازم اونقدری ارزون نمیشن که بخواید صبر کنید که ارزش داشته باشه!سلام دوستان،
قصد دارم موبایلم رو تعویض کنم.الان نوت 4 دارم میخوام نوت 8 یا اس 9 بخرم.چند تا سوال داشتم.
1-قیمت ها پایین تر میاد یا بخرم؟
2- تفاوت های خیلی بزرگی هست بین نوت 4 با اس 9 و نوت 8؟(منظورم از لحاظ رابط کاربری و ویژگی های جدیده از لحاظ سخت افزاری منظورم نیست.)
3-بین اس9 و نوت 8 کدوم رو پیشنهاد می کنید؟
4-کدوم گارانتی معتبر تره؟
5-درباره ی رجیستری و تاثیرش روی گوشی های سامسونگ هم توضیح بدید لطفا و آیا گوشی ای که گارانتی داره 100 درصد از لحاظ رجیستری مطمئن هست؟
6-این سوال ربطی نداره ولی آیا وقتی موبایل جدید بخرم می تونم تلگرامم روی اون فعال کنم.پیامک فعال سازی برام میاد؟با توجه به اتفاقات به وجود آمده.
2-اولین تفاوت بزرگ ظاهر و صفحه هست،بعد دوربین که اصلا برای شما در حد اندازه های اینها نیست چه جلو چه پشت و مخصوصا فیلمبرداری s9،در ادامه اندروید آخرین ورژن که باز نسبت به ماله شما جذابیت بیشتری داره و قابلیتهایی اضافه شده به رابط کاربری سامسونگ و همینطور اندروید که کاملا تجربه جدیدی نسبت به الانتون میده و البته سرعت سیستم عامل که به شدت بالاست با سخت افزار اینها.و همینطور ضد آب.
3-فقط در صورتی نوت بهتر حساب میشه که قلم بخواید یا صفحه زیادی بزرگ6.3اینچی!وگرنه از هر لحاظ s9 بهتر هست!درکل در حال حاضر s9 و پلاسش بهترین گوشی های موجودن!
4-پارس مایکروتل مناسبه
5-بله اگر گارانتی معتبر داشته باشه و وارداتش قانونی باشه ریجیستر هست و مشکلی نداره،همه گوشی ها هم میتونید با ارسال سریالش به صورت پیامک به 7777 یا استفاده از کد#7777* چک کنید ریجیستری رو.
6-فکر نمیکنم مشکلی باشه و میاد!تست نکردم البته که بخوام 100درصد بهتون بگم!ولی جایی ندیدم همچین مشکلی پیش اومده باشه
آخرین ویرایش: