rosoneri9
کاربر سایت
دوستان امروز XZP توی شیراز اومد 2.500 همراه با کارت هدیه نقدی 300 هزار تومانی....می خواستم ببینم جریان این کارت هدیه چیه؟کلا سونی این کارت هدیه رو در نظر گرفته یا فقط تو شیراز اینطوری بود؟
آدرسش دقیقاً میگیچهارسو فروشگاه شیائومی داره
طبقه زیر زمین و طبقاط بالایی فروشگاه شیایومی زیادهست .همکف ندارهآدرسش دقیقاً میگی
Sent from my MI 5s Plus using Tapatalk
داداش سایت mobile.irسلام
آیا
من A5 2016 دارم؛.آپدیت نوقا برام اومد.
گوشی رو آپ کنم یا نه؟ بهتر میشه؟ باگ داره؟ نداره؟
تو نت سایتی (ایرانی ترجیحا) چیزی هست که بشه نظرات رو خوند؟ اونایی که آپدیت کردن چی میگن درباره اش.
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
سلام
دوستان دنبال خرید یه بلک بری پاسپورت هستم نظری دارید دربارش؟ از نظر برنامه کم نمیاره؟ نگرانی من از سیستم عاملشه.. یه راهنمایی میکنید.
بعد کسی قیمت سونی Z5P میدونه؟
سلام
دوست من داره این مدل خیلی شیک و لاکچریه
خوش ساخت و مقاومم هست
خوب گوشی ها بلک بری با سیستم عامل blackberry os خیلی وقته خود کمپانی قابلیت اجرا app و game ها انردیود روش این سیستم عامل گذاشته
راحت میری تو تنظیمات یه تیک میزنی دیگه برنامه ها اندروید هم میتونی اجرا کنی
پس نگرانی درباره app نداری
من خودم چند وقتی بود دنبال پایین رده بلک بری به اسم z3 میگشتم نبود تخمشو ملخ خورده بود ارزونم بود 5 اینچ صفحه و ......... قیمتش 340 هزار تومن بود حتی اونم قویی بود نسبت به گوشی ها اندرویدی هم قیمت
رم سیستم عاملش 1.5 گیگ بود
سلام
دوستان دنبال خرید یه بلک بری پاسپورت هستم نظری دارید دربارش؟ از نظر برنامه کم نمیاره؟ نگرانی من از سیستم عاملشه.. یه راهنمایی میکنید.
بعد کسی قیمت سونی Z5P میدونه؟
مرسی بابت توضیح
فقط یک نکته من ازچند نفر که بلک بری دارن پرسیدم میگن برنامه های اندرویدش خیلی گیر داره،راسته؟
اگر کسی در این مورد اطلاعی داره بگه فردا میخام برم بازارخیلی وقته که میخوام تبلت بخرم
الان مد نظرم ایپد پرو ۱۰/۵اینچ هست که میخوام بخرم
قیمت نسخه 4g و ۲۵۶ حدود ۸۸۰دلاره که الان دیدم توی سایتای داخلی زدن ۴۵۰۰ آیا این قیمت منصفانه است و کاهش قیمت پیدا میکنه؟ اگر اره در چه حد؟
قیمت نسخه ۵۱۲ گیگم حدود ۵ میلیونه
این چقد افت میکنه
خیلی وقته که میخوام تبلت بخرم
الان مد نظرم ایپد پرو ۱۰/۵اینچ هست که میخوام بخرم
قیمت نسخه 4g و ۲۵۶ حدود ۸۸۰دلاره که الان دیدم توی سایتای داخلی زدن ۴۵۰۰ آیا این قیمت منصفانه است و کاهش قیمت پیدا میکنه؟ اگر اره در چه حد؟
قیمت نسخه ۵۱۲ گیگم حدود ۵ میلیونه
این چقد افت میکنه
Surface در حیطه کاربری من نیستiPad Pro بدترین تبلتی هست که می شه خرید، کلا محصول Fail هست
چرا وقتی با این هزینه می شه Surface Pro خرید آدم بره سراغ iPad Pro!!!!