راهنمایی برای خرید موبایل

سایت گوشی شاپ Z3 و Z3C رو اورده بالاخره!:bighug:
Z3C 1730
Z3 2450 :|

شاید بجای S5 زد3 کامپکت رو بگیرم،،
باتریش از حد خدایی هم دیگه رد شده اعجاب انگیزه!:-o:d

سنگینیش رو که میدونم،،در عمل چجوریاس؟کار کردی باهاش؟
من Note 3 داشتم که یکی از جدیدترین نسخه های تاچ ویز با اون همه امکانات رو داره. M7 هم الان دارم و با سنس کار کردم.
سنس خیلی خیلی سریعه و RAM کمی رو اشغال میکنه. کندترین عنصر سنس (که خود این هم باز خیلی سریعه :d) Blink Feed هستش که حالا بنا به سلیقه خاموش یا روشنش میتونی کنی. من که روشن گذاشتم و سورس ها رو هم گذاشتم فقط اخبار بازی ها.
از طرفی تاچ ویز S5، بهترین نسخه تاچ ویز هستش. توصیه میکنم هیچ وقت از تاچ ویز برای خودت غول نساز چون اصلا رابط کاربری بدی نیست (اگر از امکاناتش استفاده کنی البته). من توی Note 3 هیچ وقت لگ یا هنگی نداشتم! اینکه یک سری انیمیشن های بعضا کند گزینه ها رو لگ خطاب می کنند، بحثش جداست و کاملا هم اشتباه.
بذار پرچمدارها رو اینطور برات خلاصه کنم عماد:
S5 = حکم آچار همه کاره پرچمدارها رو داره! ضد آب، دوربین عالی، سخت افزار عالی، امکانات فراوان.
M8 = با وقارتر پرچمدار. تمرکز توی این گوشی فقط مهمترین گزینه هایی هستش که یک کاربر با اونها سر و کار داره: صدا - صفحه - طراحی - سرعت
Z2 = سعی میکنه همه چیز باشه اما توی هیچ کدوم عالی نیست :d دوربینش 20 مگاپیکسله اما Note 3 با اون برابری می کنه. ضد آبه و بدنه شیکی داره اما کلفته، سنگینه و کار با یک دست رو مشکل میکنه (در حالی که اصلا صفحه نمایش غولی نداره). سخت افزار قوی داره اما یکی در میون overheat میکنه. اسپیکر استریو داره اما به خاطر ضد آب بودن، چندان اسپیکرها بزرگ نیستند و عملا روبروی M8 سر تعظیم فرود میاره. رابط کاربری اون تا حدودی شبیه آندروید خامه اما سرعتش از سنس کمتره.
G3 = صرف نظر از لگ های گاه و بیگاه (خیلی کم) شاید بشه گفت بهترین گوشیه! دوربینش 13 مگاپیکسله واقعیه با فوکوس لیزی سرعت عالی داره. اسپیکرش با اینکه پشته اما خیلی بلنده. صفحه نمایش حاشیه خیلی کمی داره و در نهایت تعجب باعث میشه یک گوشی 5.5 اینچی بزرگ، خیلی خوشدست واقع بشه. باطری هم باید بگم کاملا قابل قبوله (با توجه به این سخت افزار) الان M7 از هر نظری قدرت ضعیف تری داره اما باطری اون انگاری یه جوری نشتی داره :d
یا S5 بخر یا G3. با M8 باید قید دوربین عالی رو بزنی. دوربینش خوبه اما چیزی نیست که ازش تعریف کنی پیش بقیه و شاید حتی خودت هم راضی نکنه.

آقا عماد از روی تجربه خودم میگم.اگه ام 8 نگرفتی حتما چی 3 وردار
باتری....
اینقدر باتری نکسوس ازارم داده که دیگه از باتری M8 هم هراس دارم چه برسه به G3 که شارژدهیش از همه پرچمدارا حتی G2 که مال پارساله هم کمتره! |:

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

خیلی گندست :d

همون هشت هسته ای رو بخر 200 تومن پول اضافه نده! اونقدرا هم گرم نمیکنه.
بحث گرم کردنش به کنار
یه مقایسه ازشون تو یوتوب دیدم، هشت هستیش واقعا افتضاح بود! :| حتی باتری بیشتری هم با استفاده برابر مصرف میکرد! بیخود که سامسونگ نسخه 8 هسته ای رو برای جهان سوم نمیده که حتما یه چیزی میدونه دیگه! D: |:

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

آقایون من نظرمو تغییر دادم(البته همراه با بودجم:d)

توی رنج قیمن 1400 الی 1500 بهترین گوشی چیه؟؟؟؟؟:-/

(از سامسونگ متنفرم:-& ولی S5 رو دوس دارم:x)

ممنون میشم کمکم کنید....:-s:-s

توی رنج قیمن 1400 الی 1500 بهترین گوشی چیه؟
1550 بده S5. رقیب دیگه ای نداره توی این قیمت. HTC One M8 و LG G3 هر کدوم 200 تا 300 هزار تومن گرونتر هستند.
HTC One E8 هم جالبه اما اگر بتونی بدنه مات اون رو بخری. روغنی تهیه کنی مثل مال Desire 610، شدیدا اثر انگشت جذب میکنه و خیلی راحت خش میفته!

1550 بده S5. رقیب دیگه ای نداره توی این قیمت. HTC One M8 و LG G3 هر کدوم 200 تا 300 هزار تومن گرونتر هستند.
HTC One E8 هم جالبه اما اگر بتونی بدنه مات اون رو بخری. روغنی تهیه کنی مثل مال Desire 610، شدیدا اثر انگشت جذب میکنه و خیلی راحت خش میفته!
کجا S5 رو 1550 میده من برم بخرم؟!:d البته اگه اسنپ باشه...

1550 دیگه زیاده:(
e8 رو هم توی سایتا دیدم قیمتش حدود 1700 بود.....

- - -ویرایش - - -

کجا S5 رو 1550 میده من برم بخرم؟!:d البته اگه اسنپ باشه...
اینجا

کجا S5 رو 1550 میده من برم بخرم؟!
بفرما :d البته هشت هسته ای:
Samsung Galaxy S5 16GB G900H - مشخصات محصول - allDIGITall - فروشگاه اينترنتي موبايل و كامپيوتر آل دیجیتال
بیخیال اسنپ شو. ارزش 200 هزار تومن اختلاف نداره!
e8 رو هم توی سایتا دیدم قیمتش حدود 1700 بود..
کی گفته 1700؟! :-/
HTC One (E8) - مشخصات محصول - allDIGITall - فروشگاه اينترنتي موبايل و كامپيوتر آل دیجیتال
بدنه بجای فلز، پلاستیکی شده که با M8 از نظر قیمت فرق کنه. بنا به 1700 و 100 تومن اختلاف باشه که خوب آدم میده M8.
1550 دیگه زیاده
پس شکی نمیمونه که باید LG G2 بخری :d
قیمت دقیق 32g رو دارین؟
توی این گزینه ها و تا 1400 همین G2 عالیه! 1400 قیمت 32 گیگ آکبند:
LG G2 - مشخصات محصول - allDIGITall - فروشگاه اينترنتي موبايل و كامپيوتر آل دیجیتال

توی این گزینه ها و تا 1400 همین G2 عالیه! 1400 قیمت 32 گیگ آکبند:
LG G2 - مشخصات محصول - allDIGITall - فروشگاه اينترنتي موبايل و كامپيوتر آل دیجیتال
این با گارانتیه......بدون گارانتی بخوام چند در میاد؟؟؟؟؟

- - -ویرایش - - -

این S5 که شما گزاشتین فرقش با اینی که من گزاشتم تو چیه؟؟؟؟؟

قیمتشون که یکیه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or