سنگینیش رو که میدونم،،در عمل چجوریاس؟کار کردی باهاش؟
من Note 3 داشتم که یکی از جدیدترین نسخه های تاچ ویز با اون همه امکانات رو داره. M7 هم الان دارم و با سنس کار کردم.
سنس خیلی خیلی سریعه و RAM کمی رو اشغال میکنه. کندترین عنصر سنس (که خود این هم باز خیلی سریعه :d) Blink Feed هستش که حالا بنا به سلیقه خاموش یا روشنش میتونی کنی. من که روشن گذاشتم و سورس ها رو هم گذاشتم فقط اخبار بازی ها.
از طرفی تاچ ویز S5، بهترین نسخه تاچ ویز هستش. توصیه میکنم هیچ وقت از تاچ ویز برای خودت غول نساز چون اصلا رابط کاربری بدی نیست (اگر از امکاناتش استفاده کنی البته). من توی Note 3
هیچ وقت لگ یا هنگی نداشتم! اینکه یک سری انیمیشن های بعضا کند گزینه ها رو لگ خطاب می کنند، بحثش جداست و کاملا هم اشتباه.
بذار پرچمدارها رو اینطور برات خلاصه کنم عماد:
S5 = حکم آچار همه کاره پرچمدارها رو داره! ضد آب، دوربین عالی، سخت افزار عالی، امکانات فراوان.
M8 = با وقارتر پرچمدار. تمرکز توی این گوشی فقط مهمترین گزینه هایی هستش که یک کاربر با اونها سر و کار داره: صدا - صفحه - طراحی - سرعت
Z2 = سعی میکنه همه چیز باشه اما توی هیچ کدوم عالی نیست :d دوربینش 20 مگاپیکسله اما Note 3 با اون برابری می کنه. ضد آبه و بدنه شیکی داره اما کلفته، سنگینه و کار با یک دست رو مشکل میکنه (در حالی که اصلا صفحه نمایش غولی نداره). سخت افزار قوی داره اما یکی در میون overheat میکنه. اسپیکر استریو داره اما به خاطر ضد آب بودن، چندان اسپیکرها بزرگ نیستند و عملا روبروی M8 سر تعظیم فرود میاره. رابط کاربری اون تا حدودی شبیه آندروید خامه اما سرعتش از سنس کمتره.
G3 = صرف نظر از لگ های گاه و بیگاه (خیلی کم) شاید بشه گفت بهترین گوشیه! دوربینش 13 مگاپیکسله واقعیه با فوکوس لیزی سرعت عالی داره. اسپیکرش با اینکه پشته اما خیلی بلنده. صفحه نمایش حاشیه خیلی کمی داره و در نهایت تعجب باعث میشه یک گوشی 5.5 اینچی بزرگ، خیلی خوشدست واقع بشه. باطری هم باید بگم کاملا قابل قبوله (با توجه به این سخت افزار) الان M7 از هر نظری قدرت ضعیف تری داره اما باطری اون انگاری یه جوری نشتی داره :d
یا S5 بخر یا G3. با M8 باید قید دوربین عالی رو بزنی. دوربینش خوبه اما چیزی نیست که ازش تعریف کنی پیش بقیه و شاید حتی خودت هم راضی نکنه.