راهنمایی برای خرید موبایل

سلام دوستان یکی از اقوام می خواد اکسپریا z2 بخره انتخاب خوبی هست مزایا و معایبش رو بگید علاقش هم به صفحه بزرگ و قدرت بالا و دوربین و اسپیکر های با کیفیت هست بیشتر برای گیم می خواد
دوستان هدف این سوال که دیگه مشخصه

بهش بگو انتخاب درستی کردی
دوست عزیز تمام چیز هایی را که میخواد داره و به بهترین شکل هم داره ولی هنگام اجرای بازی های سنگین کمی زود تر و کمی بیشتر از گوشی های دیگه داغ میشه ولی از لحاظ سخت افزار من سنگین ترین بازی ها را امتحان کردم به راحتی اجرا میکنه برای موسیقی عالیه و صفحه نمایشم خیلی خوبه فقط وزن گوشی کمی زیاده.

امروز هر ۲ مدل جدید iPhone رو تو دستم گرفتم و تست کردم.
هر ۲ مدل بزرگتر از اونی‌ بودند که تصورش رو می‌کردم.
+iPhone 6 رو هم سعی‌ کردم خم کنم اما خم نشد :d
تو طراحی و خوشدستی, iPhone 5S بهتره بنظرم.
در کّل خوشم نیومد.
کسی‌ که عاشق iPhone یا صفحهٔ نمایشگر بزرگ هست شاید این گوشی واسش مناسب باشه.

تبلت انویدیا شیلد حدود 2 ماه قبل اومده اما در فروشگاه های اینترنتی ایرانی که گشتم حتی اسمش هم اضافه نکردند ... کسی میدونه در بازار ایران اومده و قیمتش چنده؟

قیمت HTC ONE چنده ؟؟؟ چطوری بفهمم مشکل بنفش عکس گرفتن نداره ؟؟؟ تنها راهش اینه که امتحان کنم دوربین رو یا از روی سال تولید و این جور چیزا میشه فهمید؟ اصلا دقیقا مشکلش چیه ؟ :d

آقا پسر خالم Sony Z1 خریده بود . بعده از 1 ماه داشت عکسایی که گرفته بود رو نگاه میکرد بعد صفحه رو خاموش کرد بعدشم دیگه روشن نشد( همینطوری الکی) . هرجا هم رفتیم هرکار هم کردیم درست نشد . حالا قطعات گوشیشو 600 میخرن خودشم یه مقدار پول ذخیره کرده حدود 950 هزار تا 1 میلیون بودجه داره چه گوشی ای بخره ؟

آقا پسر خالم Sony Z1 خریده بود . بعده از 1 ماه داشت عکسایی که گرفته بود رو نگاه میکرد بعد صفحه رو خاموش کرد بعدشم دیگه روشن نشد( همینطوری الکی) . هرجا هم رفتیم هرکار هم کردیم درست نشد . حالا قطعات گوشیشو 600 میخرن خودشم یه مقدار پول ذخیره کرده حدود 950 هزار تا 1 میلیون بودجه داره چه گوشی ای بخره ؟
G3 beat
Nexus 5
Galaxy s4

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

دوست عزیز تمام چیز هایی را که میخواد داره و به بهترین شکل هم داره ولی هنگام اجرای بازی های سنگین کمی زود تر و کمی بیشتر از گوشی های دیگه داغ میشه ولی از لحاظ سخت افزار من سنگین ترین بازی ها را امتحان کردم به راحتی اجرا میکنه برای موسیقی عالیه و صفحه نمایشم خیلی خوبه فقط وزن گوشی کمی زیاده.
البته از اون "گوشی های دیگه" اس 5 رو باید فاکتر بگیری! D:
یادش بخیر با اس۴ حتی میشد نیمرو سرخ کرد! |:

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

قیمت HTC ONE چنده ؟؟؟ چطوری بفهمم مشکل بنفش عکس گرفتن نداره ؟؟؟ تنها راهش اینه که امتحان کنم دوربین رو یا از روی سال تولید و این جور چیزا میشه فهمید؟ اصلا دقیقا مشکلش چیه ؟ :d
دو مدل وان داریم دوست عزیز
M7 و M8
شما کودوم مد نظرته؟

درود

یکی از دوستان دو سه روز پیش یدونه Galaxy S III ( مدل i9300 ) خریده، نسخه‌ی اندروید دستگاه هم ICS 4.0.4 ـه

الآن که قصد داره سیستم عامل رو آپدیت کنه، نمیتونه. بعد از اینکه Check for updates رو میزنه، پیغام No updates available نمایش داده میشه

البته بگم در Set up software update، محل گوشی رو United Kingdom انتخاب کرد

مشکل چیه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or