خواهش میکنم وظیفست.!آقا عماد دمت گرم......خیلی توضیحاتتون عالی بودن....بازم ممنون.....انشالله بتونم جبران کنم......(توی PS3 مشکلی داشتید در خدمتم)
دوستان هدف این سوال که دیگه مشخصهسلام دوستان یکی از اقوام می خواد اکسپریا z2 بخره انتخاب خوبی هست مزایا و معایبش رو بگید علاقش هم به صفحه بزرگ و قدرت بالا و دوربین و اسپیکر های با کیفیت هست بیشتر برای گیم می خواد
دوست عزیز تمام چیز هایی را که میخواد داره و به بهترین شکل هم داره ولی هنگام اجرای بازی های سنگین کمی زود تر و کمی بیشتر از گوشی های دیگه داغ میشه ولی از لحاظ سخت افزار من سنگین ترین بازی ها را امتحان کردم به راحتی اجرا میکنه برای موسیقی عالیه و صفحه نمایشم خیلی خوبه فقط وزن گوشی کمی زیاده.بهش بگو انتخاب درستی کردی
G3 beatآقا پسر خالم Sony Z1 خریده بود . بعده از 1 ماه داشت عکسایی که گرفته بود رو نگاه میکرد بعد صفحه رو خاموش کرد بعدشم دیگه روشن نشد( همینطوری الکی) . هرجا هم رفتیم هرکار هم کردیم درست نشد . حالا قطعات گوشیشو 600 میخرن خودشم یه مقدار پول ذخیره کرده حدود 950 هزار تا 1 میلیون بودجه داره چه گوشی ای بخره ؟
البته از اون "گوشی های دیگه" اس 5 رو باید فاکتر بگیری! D:دوست عزیز تمام چیز هایی را که میخواد داره و به بهترین شکل هم داره ولی هنگام اجرای بازی های سنگین کمی زود تر و کمی بیشتر از گوشی های دیگه داغ میشه ولی از لحاظ سخت افزار من سنگین ترین بازی ها را امتحان کردم به راحتی اجرا میکنه برای موسیقی عالیه و صفحه نمایشم خیلی خوبه فقط وزن گوشی کمی زیاده.
تو این موارد فقط g3 beat قابل خریدن بود با بودجه ایشون.G3 beat
Nexus 5
Galaxy s4
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
دو مدل وان داریم دوست عزیزقیمت HTC ONE چنده ؟؟؟ چطوری بفهمم مشکل بنفش عکس گرفتن نداره ؟؟؟ تنها راهش اینه که امتحان کنم دوربین رو یا از روی سال تولید و این جور چیزا میشه فهمید؟ اصلا دقیقا مشکلش چیه ؟ :d