راهنمایی برای خرید موبایل

چقد ظعیف؟؟؟؟؟

مثلا چند ساعت میکشه بشه باهاش فیلم نگاه کرد؟؟؟؟؟
یا بازی اچ دی انجام داد؟؟؟؟؟؟؟
واسه کار های روزانه چقد دووم میاره؟؟؟؟(اس ام اس.فیس بوک.بازیسنتر.زنگ زدن.آهنگ صوتی گوش دادن.10 الی 20 دقیقه بازی عادی بازی کردن)

ممنون اگه پاسخ بدین
کسی هس جواب ما رو بده؟؟؟؟

کسی هس جواب ما رو بده؟؟؟؟
سلام . ولی اینجا رو ببین : Battery life tests - GSMArena.com
یه آمار نسبی دستت میاد. بعد تنظیم داره ، تنظیم میکنی کدوم کارهارو معمولا بیشتر و کمتر انجام میدی ، ستون custom rating لیست مرتب میشه .
ولی تجربه شخصی دوستان شاید بیشتر بتونه کمک بکنه تا حدودی.
موفق باشی.

آقا من یه ایفون 5C سبز خیلی خوب در حد آکبند دیم خیلی چشمم گرفتش حالا میخوام بخرمش ولی سوالم اینکه قاب و بامپر و برچسب پشت(برای خد نیفتادن) براش هست؟
----------------------
شما بین ایفون 5C سبز در حد با 5 مشکی در حد کدوم رو پیشنهاد میدین؟

آخرین ویرایش:
ولی سوالم اینکه قاب و بامپر و برچسب پشت(برای خد نیفتادن) براش هست؟
آیفون همیشه دریایی از لوازم جانبی داشته و داره. 5C هم شامل این مسئله میشه!
5C خیلی خوشگل تره اما 5 با بدنه فلزی مسلما وقار بیشتری داره! 5C خیلی خش و اثر انگشت می گیره و جرات نمیکنی از کیف در بیاری هیچ وقت!
راستی چند گیگ؟ نری 16 بخری :d

آیفون همیشه دریایی از لوازم جانبی داشته و داره. 5C هم شامل این مسئله میشه!

5C خیلی خوشگل تره اما 5 با بدنه فلزی مسلما وقار بیشتری داره! 5C خیلی خش و اثر انگشت می گیره و جرات نمیکنی از کیف در بیاری هیچ وقت!
راستی چند گیگ؟ نری 16 بخری :d
اخه میدونیمن الان جی2 خودم ضربه مربه داره تا گارانتی هم نداره با این قیمت گارانتی دارش ازم خیلی کم ور میدارن حالا یکی از رفیقام میخواد گوشی بخره گفته اینو ازم 1 تومن ور میداره منم میخوام بدم بهش خودم 300 400 بزارم روش برم ایفون بخرم که چشمم اوفتاد به 16 سبز رنگ خیلی جیگره لامصب ولی خوب اره خط و خش میافته روش اگه بامپر یا کیس هم بگیرم کلفت تر میشه بازم مسئله ایی نیست اما خوب 5 مشکی هم ابهت داره قشنگه.

16 شر میشه محسن بیخیال شو. آدم نمیدونه حافظه گوشی رو بذاره برای برنامه و بازی یا دوربین! 12 گیگ خیلی زود پر میشه.
به نظرم تا زمانی که نمیتونی نسخه 32 گیگ تهیه کنی، اصلا سمت آیفون نرو. حالا می خواد 5C باشه یا 5.

16 شر میشه محسن بیخیال شو. آدم نمیدونه حافظه گوشی رو بذاره برای برنامه و بازی یا دوربین! 12 گیگ خیلی زود پر میشه.
به نظرم تا زمانی که نمیتونی نسخه 32 گیگ تهیه کنی، اصلا سمت آیفون نرو. حالا می خواد 5C باشه یا 5.
اره باهات موافقم باور نمیکنی الان 7 ماه جی رو دارم فقط 5 گیگش پر شد. تازه خودتم که میدونی جی2 الکی حجم عکس هاش زیاده هر عکسش حدود 4 تا 5 مگ هست. اهل فیلم دیدن هم نیستم چون اصلا خوشم نمیاد با گوشی فیلم ببینم. بازی هم فقط کلش بازی میکنم دیگه نهایتن خیلی خیلی بخوام بازی کنم میرم ی چنتا هم مثل ساب وی میریزم. حالا باید فکرامو بکنم.
دستت درد نکنه راهنمایی کردی.

. تازه خودتم که میدونی جی2 الکی حجم عکس هاش زیاده هر عکسش حدود 4 تا 5 مگ هست
طبیعیه که :-/ 13 مگاپیکسله :d
اینطور که تو توضیح دادی، یه گوشی 500 تومنی هم کار راه میندازه و عملا چندان از پتانسیل کل گوشی استفاده نمی کنی هیچ وقت :d
بازم سعی کن 32 گیگ بخری. معلوم نیست آدم یک دفعه هوس چی میکنه بریزه داخل گوشی! آیفون هم فقط 5 بخر ... مقاوم تر، زیباتر. 5C دست دو ندیدم خش نداشته باشه :d پلاستیک روغنی کلا همینه. چه سامسونگ چه اپل!

آقا من یه ایفون 5C سبز خیلی خوب در حد آکبند دیم خیلی چشمم گرفتش حالا میخوام بخرمش ولی سوالم اینکه قاب و بامپر و برچسب پشت(برای خد نیفتادن) براش هست؟
----------------------

سبز رنگ دخترونست.اگه بخریش روت نمیشه بگیری دستت.برو همون مشکی رو بخر

سلام . ولی اینجا رو ببین : Battery life tests - GSMArena.com
یه آمار نسبی دستت میاد. بعد تنظیم داره ، تنظیم میکنی کدوم کارهارو معمولا بیشتر و کمتر انجام میدی ، ستون custom rating لیست مرتب میشه .
ولی تجربه شخصی دوستان شاید بیشتر بتونه کمک بکنه تا حدودی.
موفق باشی.
من زیاد به اعداد و ارقام کاری ندارم....

اگه کسی اطلاع داره یا قبلا داشته...(به هر حال ترجبه ی کار با این گوشیو داشته) میخوام کمکم کنه

سبز رنگ دخترونست.اگه بخریش روت نمیشه بگیری دستت.برو همون مشکی رو بخر
نه اینجا بچه ها منو میشناسن کلا من گوشی یا هر چیز دیگه ایی که دست همه باشه یا زیاد باشه نمیگیرم دوست دارم چیزی که میخرم تک باشه هرکی ببینه بگه چه جذابه.
ولی الان که شما گفتی دخترونس دودل شدم رنگ تک و خوشگل اما میگم خوب شایدم دخترونه باشه.

اگه کسی اطلاع داره یا قبلا داشته...(به هر حال ترجبه ی کار با این گوشیو داشته) میخوام کمکم کنه
همین دوستمون Emad47 توی این تاپیک داشته و گذاشته برای فروش. یه کاربری که سنگین استفاده می کنه، دو بار در روز باید شارژ کنه!
استفاده متوسط هم فقط یک روز هستش و ظهر روز بعد شارژ می خواد.
ولی الان که شما گفتی دخترونس دودل شدم رنگ تک و خوشگل اما میگم خوب شایدم دخترونه باشه.
اینم مسخره بازی ما ایرانی ها هستش. تمامی رنگ های مرده مال پسراست و هر گونه رنگ دیگه ای دخترونه خطاب میشه!
بعد این وسط کمپانی هایی مثل نوکیا هم بیمار هستند که لومیاهای رنگارنگ میسازند!
ببین خودت چی پسند می کنی محسن. در رابطه با رنگ هیچ وقت نظر سنجی نکن.

شما اول مشخص کن با گوشیت بیشتر چیکار میکنی تا من بهت بگم!
ببین باتریش طوری نیست که اعصاب ادمو خرد کنه و مواقع حساس تموم شه(حداقل واسه کاربر عادی) من که میگم روزی 2بار شارژش میکنم و راضی نیستم super heavy user م! D:
روزی 3_4 قسمت سریال، یک فیلم، وب گردی(شامل وایبر و اینا هم میشه!) یکم بازی، استفاده روزانه از gps که خوره باتریه، اخر شب هم موزیک گوش میدم،روزی 2 بار شارژش میکنم
با استفاده معمولی یک تا یک ونیم روز دووم میاره
تازه اندروید ال هم که براش بیاد بهتر میشه چون یکی از پروژه های ال بهینه سازی مصرف باتری گوشی هاس و تا اونجایی که یادم میاد گفته شده نسخه ازمایشیش تا36 درصد(حدود 2 ساعت) به شارژدهی نکسوس اضافه میکنه!

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or