راهنمایی برای خرید موبایل

دوستان یه کمکی کنن بهترین انتخاب بین اینا کدوم هست
S24 ultra
OnePlus 13
Vivo x200 pro
iPhone 13 Pro Max

خودم قبلا سری گلگسی s3 s8 note4 داشتم و عاشق سری نوت بودم S8 هم شدیدا گوشی سبک خوش دست و با کیفیتی بود
الا هم Poco X5 pro دارم یکم زمخته میخوام یه اپگریدی کنم :D
OnePlus 13 نسل جدید سنپ دراگون داره Elite باتری عالی شارژ سریع و.....
S24 ultra با این که Elite نداره ولی کلی امکانات قلم ساپورت 7 ساله و دوربین خوبی داره و....قیمتش ولی گرونه موندم به نظرتون پول برند میخوره هنوز یا ارزش داره این
Vivo x200 pro هم دوربین عالی داره و پکیچ کاملی داره نه قوی هست نه ضعیف ولی بدون امکانات S24 ultra
iPhone 13 Pro Max هم که تو این لیست گذاشتم حالا که این همه خرج گوشی می کنم چرا اینو نخرم:D نمی دونم به نسبت سخت افزار چقدر با بالاهیی ها فرق داره ضعیف یا قوی + ساپورت نرم افزاری تا چند سال داره

S24 ultra
OnePlus 13
Vivo x200 pro
iPhone 13 Pro Max

خودم قبلا سری گلگسی s3 s8 note4 داشتم و عاشق سری نوت بودم S8 هم شدیدا گوشی سبک خوش دست و با کیفیتی بود
S24 ultra با این که Elite نداره ولی کلی امکانات قلم ساپورت 7 ساله و دوربین خوبی داره و....قیمتش ولی گرونه موندم به نظرتون پول برند میخوره هنوز یا ارزش داره این
Vivo x200 pro هم دوربین عالی داره و پکیچ کاملی داره نه قوی هست نه ضعیف ولی بدون امکانات S24 ultra
iPhone 13 Pro Max هم که تو این لیست گذاشتم حالا که این همه خرج گوشی می کنم چرا اینو نخرم:D نمی دونم به نسبت سخت افزار چقدر با بالاهیی ها فرق داره ضعیف یا قوی + ساپورت نرم افزاری تا چند سال داره
بدون شک s24 ultra

S24 ultra
OnePlus 13
Vivo x200 pro
iPhone 13 Pro Max

بنظرم وایستا S25 Ultra بخر یهو.

• Like
Reactions: Love Console
S24 ultra
OnePlus 13
Vivo x200 pro
iPhone 13 Pro Max

صبر کن ببین s25 الترا چند وارد میشه.
iPhoto 13 چی میگه الان!
تو 2025 کی گوشی 3 نسل قبل رو میره بخره!!!!!

صبر کن ببین s25 الترا چند وارد میشه.
iPhoto 13 چی میگه الان!
تو 2025 کی گوشی 3 نسل قبل رو میره بخره!!!!!
iPhoto 13 promax فکر کنم تنها نسخه باشه که 120hz هست بقیه ایفون ها سری 16 باشه یا 14 باشه نسخه پلاس باشه 60 هرتز یکم تو ذوق میزنه بعد 120hz برم سراغ گوشی 60hz و صفحه اش بزرگه
از یه طرف هم فکر کنم تا سال 2028 ساپورت نرم افزاری داره که خوبه به نظرم

خودمم از خدامه میخوام برم سراغ S25 ultra ولی بودجه من 70 نهایتا 75 تومن با این وضع S25 ultra بیاد زیره 100 تومن تو بازار نمیاد

iPhoto 13 promax فکر کنم تنها نسخه باشه که 120hz هست بقیه ایفون ها سری 16 باشه یا 14 باشه نسخه پلاس باشه 60 هرتز یکم تو ذوق میزنه بعد 120hz برم سراغ گوشی 60hz و صفحه اش بزرگه

خودمم از خدامه میخوام برم سراغ S25 ultra ولی بودجه من 70 نهایتا 75 تومن با این وضع S25 ultra بیاد زیره 100 تومن تو بازار نمیاد
اون آیفون ۱۳ یی که تو بازار هست ۱۳ بار ریفر شده برادر اصلا ارزش نداره
تو گزینه های خودتون s24 ultra خوبه چون بعدها فروشش هم راحت تره

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Ecthelion

سامسونگ و شیائومی با دلار ازاد و نرخ روز نمیاد
همین اس 24 الترا رو ببین قیمتش رو.

صبر کن همون 25 الترا یه مدت بگذره همین قیمت میشه.
البته اگه عجله نداری.

خودم رابط کاربری ویوو و وان پلاس رو خیلی دوست دارم
ولی به نسبت سامسونگ بعدها بخوای بفروشی خوب نمیره.

پیش فروشش تو دیجی کالا شروع شده با قیمت زیبای 106 میلیون تومن!
کلا هر مورد نوبرش واسه قشر خاصه دیگه.

الان همین s24 fe قیمتش 650 دلاره که با دلار روز و رجیستر باید حدود 55 به بالا بشه ولی الان حدود 38.500 میدن.

اون آیفون ۱۳ یی که تو بازار هست ۱۳ بار ریفر شده برادر اصلا ارزش نداره
تو گزینه های خودتون s24 ultra خوبه چون بعدها فروشش هم راحت تره

اگر من بودم یه شیائومی قیمت پایین تر میگرفتم
راست میگی اصلا به این فکر نکرده بودم :D
در مورد شیائومی حالم از اون hyperos بهم میخور نمیدونم چرا:| یه Xiaomi 15 چشمم گرفته بود که اونم همشون پک رام چین هست
2 ماه پیش خودمم به فکر خرید s24 ultra بود گفتم صبر کنم یه نسخه جدید با سخت افزار قوی بخرم ولی نمیدونستم یهویی قرار بازار دلار اینقدر بهم بریزه و از یه طرف هم s25 اینقدر قیمتش بالا باشه زمان عرضه...

سامسونگ و شیائومی با دلار ازاد و نرخ روز نمیاد
همین اس 24 الترا رو ببین قیمتش رو.

صبر کن همون 25 الترا یه مدت بگذره همین قیمت میشه.
البته اگه عجله نداری.

خودم رابط کاربری ویوو و وان پلاس رو خیلی دوست دارم
ولی به نسبت سامسونگ بعدها بخوای بفروشی خوب نمیره.

کلا هر مورد نوبرش واسه قشر خاصه دیگه.

الان همین s24 fe قیمتش 650 دلاره که با دلار روز و رجیستر باید حدود 55 به بالا بشه ولی الان حدود 38.500 میدن.
عجله ای ندارم از قضا یادمه 24 الترا پیش فروش 70 تومن بود بعد خیلی اومد پایین
مشکل این دلار وتومان بارزش ما هست که عجله داره رکورد بزنه هر روز

آخرین ویرایش:
راست میگی اصلا به این فکر نکرده بودم :D
در مورد شیائومی حالم از اون hyperos بهم میخور نمیدونم چرا:| یه Xiaomi 15 چشمم گرفته بود که اونم همشون پک رام چین هست
2 ماه پیش خودمم به فکر خرید s24 ultra بود گفتم صبر کنم یه نسخه جدید با سخت افزار قوی بخرم ولی نمیدونستم یهویی قرار بازار دلار اینقدر بهم بریزه و از یه طرف هم s25 اینقدر قیمتش بالا باشه زمان عرضه...

عجله ای ندارم از قضا یادمه 24 الترا پیش فروش 70 تومن بود بعد خیلی اومد پایین
مشکل این دلار وتومان بارزش ما هست که عجله داره رکورد بزنه هر روز
حالا این چیزی که میگم آف تاپیک شاید حساب بشه اما تو ایران اگر شما میخوای برای خرید چیزی صبر کنی تا بیاد به بازار یا پولت بهش برسه اصلا نباید ریال نگه داری !
تبدیلش کن به ارز یا سکه و صندوق طلا یا هرچی و با خیال راحت صبر کن تو اون جنس مدنظرت بیاد بازار

• Like
Reactions: Love Console

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or