اندروید 15 به همراه ناتینگ او اس 3 برای گوشی ناتینگ فون منتشر شد.
حجم 1.46GB
حجم 1.46GB
S24 feدوستان تا ۴۰ تومان چه گوشی پیشنهاد میدید که حداقل تا ۵ یا ۶ سال کارمو راه بندازه و جمع و جور باشه گوشی که هنوز دستمه s8 که خدایش هنوزم جوابه و هنگی نداشته اهل گیم با گوشی هم نیستم دوربین برام مهمه و این قابلیت هوش مصنوعی هم ساپورت کنه
شما رو phone 1 cmf هم نظری داری ؟؟ میارزه خریدش؟اندروید 15 به همراه ناتینگ او اس 3 برای گوشی ناتینگ فون منتشر شد.
حجم 1.46GB
شما رو phone 1 cmf هم نظری داری ؟؟ میارزه خریدش؟
صبر کن خانواده S25 معرفی میشه بزودی اون قبلی ها ارزون تر میشندوستان تا ۴۰ تومان چه گوشی پیشنهاد میدید که حداقل تا ۵ یا ۶ سال کارمو راه بندازه و جمع و جور باشه گوشی که هنوز دستمه s8 که خدایش هنوزم جوابه و هنگی نداشته اهل گیم با گوشی هم نیستم دوربین برام مهمه و این قابلیت هوش مصنوعی هم ساپورت کنه
والا خودم دوست دارم s25 یا s24 بخرم مدل کامپکت ولی کلا این مدل گوشی ها انقدر گرون شدن که هرکسی نمیتونه سمتشون بره چند وقت پیش شیامی ۱۵ رو دیدم چقدر گوشی خشکل و باکیفیتی بود ولی قیمت ۷۰ تومان ناقابلصبر کن خانواده S25 معرفی میشه بزودی اون قبلی ها ارزون تر میشن
گوشی گوگل پیکسل 8 و 8a هم میتونی بخری
دوستان تا ۴۰ تومان چه گوشی پیشنهاد میدید که حداقل تا ۵ یا ۶ سال کارمو راه بندازه و جمع و جور باشه گوشی که هنوز دستمه s8 که خدایش هنوزم جوابه و هنگی نداشته اهل گیم با گوشی هم نیستم دوربین برام مهمه و این قابلیت هوش مصنوعی هم ساپورت کنه
تا 50 راه دارهs24 fe رسید به 39.500!!!
واقع این سرعت گرون شدن خودش یه رکورده....
یه زمونی که تازه گلکسی S2 اومده بود رفتم گرفتم تقریبا ۷۰۰ تومنتا 50 راه داره
موبایل خریدن آرزو شده دیگه حالا فکر کن ما منتظر دلار صد هزار تومنی هم هستیم.
ناثینگ فون 1 چیه؟ 15 میلیون میدادن کسی نمیخرید الان 24 تومنه
امین من میخوام S23 FE رو بخرم. تا 30 و اینا پیدا میشه؟s24 fe رسید به 39.500!!!
واقع این سرعت گرون شدن خودش یه رکورده....
امین من میخوام S23 FE رو بخرم. تا 30 و اینا پیدا میشه؟