عوضین f6 داره میاد اینو بردن بالا تا اونو فرو کنن.پوکو x6pro شده 20 تومن رسما سیرکه
دوستان ایفون ۱۵ ارزش خرید داره؟
معمولیش ؟
بعد بقیه کشورا کار میکنه یا رجستر میخاد
دو هفته پیش تو همین تاپیک گفتم تا اخر ماه قیمت ها میکشه بالا.عوضین f6 داره میاد اینو بردن بالا تا اونو فرو کنن.
نخرید
15 خودمم هنوز تو فکرم بخرم ولی امدم گفتن از ai پشتیبانی نمیکنه فعلا دودل شدم اگه بودجت میرسه pro بخرکسی نیست مارا یاری کند؟
15 خودمم هنوز تو فکرم بخرم ولی امدم گفتن از ai پشتیبانی نمیکنه فعلا دودل شدم اگه بودجت میرسه pro بخر
تو قیمت 40 تومن بنظرم رقیب نداره
بقیه کشور ها هم سیمکارت میزاری دیگه مشکلی نداره تو ایران یه CHA و ZAA که هردو 2 سیم کارت فیزیکی میخورن
ریجستری هم که نمیشه ولی مشکل آنتن خیلیا حل کردن
اپل ai رو معرفی کرد که با siri قراره ادقام بشه15 خودمم هنوز تو فکرم بخرم ولی امدم گفتن از ai پشتیبانی نمیکنه فعلا دودل شدم اگه بودجت میرسه pro بخر
تو قیمت 40 تومن بنظرم رقیب نداره
بقیه کشور ها هم سیمکارت میزاری دیگه مشکلی نداره تو ایران یه CHA و ZAA که هردو 2 سیم کارت فیزیکی میخورن
ریجستری هم که نمیشه ولی مشکل آنتن خیلیا حل کردن
شهریور ماه فکر کنم معرفی میشهوایسم ۱۶ میاد ارزش داره؟
گفتن A17 به بالا که میشه 15 PRO و 15 شامل نمیشهاپل ai رو معرفی کرد که با siri قراره ادقام بشه
اتفاقا فوق العاده خفن هم هست در مودرش سرچ کن عجیب خوبه
اگر تو گوشی های دیگه هم منظورت مثلا ai ایه که روی s24 ultra گذاشتن باید بگم اون اصلا تو دیواره به درد ادیت عکس هم نمیخوره مسخره بازیه
اما ai اپل به احتمال زیاد برای سری 15 میاد با ios 18 و سری 14 به پایین ساپورت نمیکنن
سلام و درود بر دوستان
حدود 20 تومن، بهترین دوربین رو چه گوشی داره بگیریم
فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk
بچه ها بین 40 تا 45 گوشی خوب چی پیشنهاد میدید؟
اولویت های من
۱-پردازنده
۲-صفحه نمایش
۳- باتری
اگه گزینه جذابی قرار تا دو ماه آینده بیاد هم صبر می کنم
گوشی realme gt6 معرفی شد که نسخه رسمی و گلوبال هست جایی رو میشناسید اینو موجود کنه ؟