راهنمایی برای خرید موبایل

ولی برا کاربر عادی به نظرم t13یا s23feانتخاب بهتریه
یعنی شما Poco X6 Pro اصلا قبول نداری؟
چرا از نظرت حتی برای کارهای عادی مناسب نیست در صورتی که حتی برای گیم هم مناسبه؟ سامسونگ S23 FE گرون و ضعیف و فاقد ارزش خرید چی میگه این وسط؟ :-?
پوکو X6 Pro پردازنده، حافظه و رم خیلی خوبی داره و دوربینش هم قابل قبوله.

گوشی موبایل شیائومی مدل پوکو X6 پرو ظرفیت 512 گیگابایت با رم 12 گیگابایت
گوشی شیائومی Poco X6 Pro ظرفیت 512 رم 12 گیگابایت

آخرین ویرایش:
یعنی شما Poco X6 Pro اصلا قبول نداری؟
چرا از نظرت حتی برای کارهای عادی مناسب نیست در صورتی که حتی برای گیم هم مناسبه؟ سامسونگ S23 FE گرون و ضعیف و فاقد ارزش خرید چی میگه این وسط؟ :-?
پوکو X6 Pro پردازنده، حافظه و رم خیلی خوبی داره و دوربینش هم قابل قبوله.

گوشی موبایل شیائومی مدل پوکو X6 پرو ظرفیت 512 گیگابایت با رم 12 گیگابایت
نه من منظور تو اون رده قیمت 26.25بود.x6زیر20تومنه
البته من خودم به feحتی20تومن هم نمیدم.
ولی گوشی فقط سخت افزار قوی نیست.
برا کاربر عادی نمایشگر دوربین باتری و.. اینا مهم تره feتو رده خودش در عمل بهترین نمایشگر رو داره دوربینش یکی از بهترین هاست. اسپیکر عالی. برا کارهای عادی باتری قابل قبول.سخت افزار قوی رابط رون و عالی.4سال اپدیت. لوازم جانبی زیاد بازار دست دوم خوب و...
ولی برا گیمر اصلا گوشی خوبی نیست،داغ میکنه باتری ضعیف.پایداریgpu هم خوب نیست.

من نگفتم پوکو به درد کاربر عادی نمیخوره گفتم تو اون رده قیمت میشه گوشی های بهتری خرید حتی از خود شیاومی یا ردمی.
پوکو همیشه سخت افزاری عالی داشته نسبت به قیمت برا گیمرهای که دنبال قویترین سخت افزار با کمترین قیمت هستن بهترین انتخاب.
ولی به نسبت برند های دیگه حتی خود شیاومی و ردمی دوربین ضعیف تر.کیفیت ساخت پایین تر و خرابی بیشتری داشتن.الان بهتر شده سری6 اپدیت اصلی3ساله میدن ولی قبلا 2ساله بود و انقدر لگ و باگ و مشکلات داشت که بیخیال اپدیت میشدی البته بیشتر شیاومی ها این مشکلات رو دارن ولی تو پوکو شدیدتره.

سلام

تو بازه قیمت 20 تومن (یکی دو تومن اختلاف رو میشه کاریش کرد) چه گوشی پیشنهاد میدید؟
بیشتر صفحه نمایش و نرم افزاری مهمه برام (حالا یکی دو گیم هم آدم میزنه تنگش :دی )
خودم نظرم رو A55 هستش چون حداقل خیالم بابت آپدیت سیستم عاملش راحته، اینم بگم یه چیزی میگیرم برای پنج شیش سال بشه :دی
رمش فقط 8 داره یا 12 هم داره؟

یا poco f6 چه طور؟ یا گوشی s24fe معرفی شده؟

سلام

تو بازه قیمت 20 تومن (یکی دو تومن اختلاف رو میشه کاریش کرد) چه گوشی پیشنهاد میدید؟
بیشتر صفحه نمایش و نرم افزاری مهمه برام (حالا یکی دو گیم هم آدم میزنه تنگش :D )
خودم نظرم رو A55 هستش چون حداقل خیالم بابت آپدیت سیستم عاملش راحته، اینم بگم یه چیزی میگیرم برای پنج شیش سال بشه :D
رمش فقط 8 داره یا 12 هم داره؟

یا poco f6 چه طور؟ یا گوشی s24fe معرفی شده؟
اگه با رابط شیا مشکلی نداری انتخاب بهتری میتونه باشه یعنی دو حالت داره یا سخت افزار قویتر اپدیت کمتر یا سخت افزار ضعیف اپدیت بیشتر
پوکو f6 مگه اومده ایران ؟!!

اگه با رابط شیا مشکلی نداری انتخاب بهتری میتونه باشه یعنی دو حالت داره یا سخت افزار قویتر اپدیت کمتر یا سخت افزار ضعیف اپدیت بیشتر
پوکو f6 مگه اومده ایران ؟!!
نمیدونم والا گفتم بپرسم ببینم اینجا کسی اطلاعی داره

دوستان اینجا کسی ناتینگ داره ؟
چطور گوشییه؟
من دارم ولی دیگه الان خریدش جالب نیست
گوشی با اندروید 12 اومده و الان رو 14 هست، 15 هم میگیره.
واسه گیم سنگین جواب نیست اگه طولانی بازی میکنی.
دوربین های خوبی داره.

ولی بهتره اگه قصد خرید دارید برید سراغ ناتینگ 2
اندروید خام هست و مثل موتورولا و پیکسل خیلی سبک و روونه رابط کاربریشون.

• Like
Reactions: Ecthelion and blak
سلام
عزیزان الان تایم مناسبی برای فروش تلفن همراه هست؟
دیوار‌ رو برای فروش پیشنهاد می‌کنید؟
سلام بستگی به تلفن داره ولی الان اکثر گوشی های بالاترین قیمتی که به خودشون دیدن قرار دارن
دیوار هم یچیزایی آدم میبینه که ممکنه دیگه آدم سابق نشه ولی اگر حال و حوصله داری بد نیست

سلام بستگی به تلفن داره ولی الان اکثر گوشی های بالاترین قیمتی که به خودشون دیدن قرار دارن
دیوار هم یچیزایی آدم میبینه که ممکنه دیگه آدم سابق نشه ولی اگر حال و حوصله داری بد نیست
ممنونم؛
من چون کلاً اهل معامله و تعویض تلفن نیستم هیچ اطلاعی ندارم واقعاً چند باید بفروشم.
یه سیزده پرومکس ۱۲۸ گیگ تیک سیم هست؛
که هلث باطریش روی ۹۸ئه چند روزیه
این الان چند قیمتشه؟

• Like
Reactions: Darkofheaven
ممنونم؛
من چون کلاً اهل معامله و تعویض تلفن نیستم هیچ اطلاعی ندارم واقعاً چند باید بفروشم.
یه سیزده پرومکس ۱۲۸ گیگ تیک سیم هست؛
که هلث باطریش روی ۹۸ئه چند روزیه
این الان چند قیمتشه؟
بستگی داره رفرش باشه یا نه ولی فکر میکنم 55 اینا باشه اگر رفرش باشه

• Like
Reactions: TheGodfather
1000004985.jpg

رجیستر گوشی های بالای ۶۰۰ دلار برای تمام برند ها حدود ۱۵‌میلیون گران تر شد.
به عنوان مثال یک گوشی ۹۵۰ دلار مثل‌ اوپو ایکس ۷‌اولترا‌که قیمت اون حدود ۱۸.۷۰۰.۰۰۰ بود . در حال حاضر ۳۳.۸۰۰.۰۰۰ می باشد.
به عنوان مثال گوشی ۸۰۰ دلاری که تا امروز رجیستری حدود ۱۷ میلیون تومان بود. در حال حاضر با ۱۱ میلیون افزایش حدود ۲۸ میلیون تومان شده است.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or