راهنمایی برای خرید موبایل

نمیدونم ولی کلا eu رامی هست با امکانات چین ولی ظاهر گلوبال
مثلا الان این هوم اسکرین منه
ویجت های چین و برنامه تماس و پیامک خود شیا
واقعا خیلی قشنگ تره عملا اپلی کرده گوشی رو به پوکوها هم میخوره یا مخصوص سری ردمی از کجا گرفتی یا دادی کسی برات فلش کرد بعد تو شارژ باتری و تبلیغات مشکلی نداری بعد این نسبت به رام اوریجش؟

واقعا خیلی قشنگ تره عملا اپلی کرده گوشی رو به پوکوها هم میخوره یا مخصوص سری ردمی از کجا گرفتی یا دادی کسی برات فلش کرد بعد تو شارژ باتری و تبلیغات مشکلی نداری بعد این نسبت به رام اوریجش؟
بستگی به اون گوشی داره که براش عرضه شده بشه یا نه
من خودم انجام دادم
باید بوت لودر گوشی آنلاک کرد کاستوم ریکاوری ریخت بعدشم رام فلش کرد
کلا پروسه پیچیده ایه و یسری خطرات و ریسک هم داره
مثلا اینکه آنلاک بوت لودر آنلاک کنی گارانتی گوشی میپره البته باز لاک کنی گارانتی اوکی میشه
کلا اندروید و این دست و دل بازیاش دیگه
این روش خیلی بدرد گوشیای قدیمی ترم میخوره
جدا از این eu میشه کاستوم رام های اندروید خام هم ریخت
توی یوتیوب همچین اسمایی سرچ کنی برات میاره
Evolution x rom
Pixel experience rom
Eu rom
...

بستگی به اون گوشی داره که براش عرضه شده بشه یا نه
من خودم انجام دادم
باید بوت لودر گوشی آنلاک کرد کاستوم ریکاوری ریخت بعدشم رام فلش کرد
کلا پروسه پیچیده ایه و یسری خطرات و ریسک هم داره
مثلا اینکه آنلاک بوت لودر آنلاک کنی گارانتی گوشی میپره البته باز لاک کنی گارانتی اوکی میشه
کلا اندروید و این دست و دل بازیاش دیگه
این روش خیلی بدرد گوشیای قدیمی ترم میخوره
جدا از این eu میشه کاستوم رام های اندروید خام هم ریخت
توی یوتیوب همچین اسمایی سرچ کنی برات میاره
Evolution x rom
Pixel experience rom
Eu rom
...
من صداقتش تازه گوشی پوکو اف 5 خریدم ولی اصلا با رابط کاربریش حال نمیکنم خصوصا این بخش تماس و پیامک گفتم اگه بشه و مشکلی نداشته باشه رامش عوض کنم نگفتی برای شما مشکلاتی داشت تعویض رام یا نه؟! چون شنیدم میگن تعویض رام شاید ظاهر قشنگ کنه ولی مشکلات کم نمیکنه که هیچ بیشترم میکنه مثلا عدم ساز گاری شارژ باتری و...

من صداقتش تازه گوشی پوکو اف 5 خریدم ولی اصلا با رابط کاربریش حال نمیکنم خصوصا این بخش تماس و پیامک گفتم اگه بشه و مشکلی نداشته باشه رامش عوض کنم نگفتی برای شما مشکلاتی داشت تعویض رام یا نه؟! چون شنیدم میگن تعویض رام شاید ظاهر قشنگ کنه ولی مشکلات کم نمیکنه که هیچ بیشترم میکنه مثلا عدم ساز گاری شارژ باتری و...

منم پوکو اف 5 خریدم.
مشکلی نداره که اون بخش هاش!

تم بریز کلی تو استورش هست.

• Like
Reactions: ALI PUNKER
کلا کار ریسکی هست ولی آموزش قدم به قدمش هم فارسی هم انگلیسی توی اینترنت موجوده
من خودم شخصاً بخاطر برنامه تماس و پیامک عوض کردم
البته منم بزودی میخوام اف 5 بگیرم باید لاک کنم و رام رسمی بریزم
درکل پیشنهاد نمیکنم بنظرم طبق گفته دوستمون تم عوض کن ببین راضیت نمیکنه
یا لانچر نصب کن

• Like
Reactions: ALI PUNKER
منم پوکو اف 5 خریدم.
مشکلی نداره که اون بخش هاش!

تم بریز کلی تو استورش هست.
مال گوگل خیلی سادس مث مال شیاوومی که دوستمون عکسش گذاشت نیست لانچری هست بغیر پوکو که اینارو بشناسه الان حتی رام رسمی آیکن خود گوگل پلیش هم قدیمی یا برنامه هایی مث توویتر متاسفانه آیکنشون بروز نیست ولی یه گوشی دیگه دارم قدیمی کی 20 پرو ولی همه آیکناش بروزه عجیبه کلا شیا تو رام گلویال لانچرش ضعیف عملکرده...

• Like
Reactions: Arash-S212 and blak
من رفیقم پولش در حد se هست
به نظرتون ارزش داره se بگیره
تا الان ایفون نداشته
se میشه معادل کدوم مدل از سامسونگ ، چون میگه فقط اندرویدی سامسونگ

تا الان ایفون نداشته
SE باتری فوق العاده فاجعه ای داره. به نظر من ارزش خرید نداره.
اخباری که از SE جدید میاد امیدوار کنندست اما SE فعلی نه.

مال گوگل خیلی سادس مث مال شیاوومی که دوستمون عکسش گذاشت نیست لانچری هست بغیر پوکو که اینارو بشناسه الان حتی رام رسمی آیکن خود گوگل پلیش هم قدیمی یا برنامه هایی مث توویتر متاسفانه آیکنشون بروز نیست ولی یه گوشی دیگه دارم قدیمی کی 20 پرو ولی همه آیکناش بروزه عجیبه کلا شیا تو رام گلویال لانچرش ضعیف عملکرده...
یعنی چی آیکون برنامه به روز نیست؟:D اگه مشکلت با لانچر و ظاهر آیکون هاست nova launcher و viral آیکون پک نصب کن. ایرادی که داره اینکه گوشی‌های پوکو (و شاید شیائومی، دقیق نمی‌دونم) gesture navigation رو فقط رو لانچر پیش‌فرض خود گوشی پشتیبانی می‌کنن و مثلا رو نوا لانچر شما فقط می‌تونی از navigation bar استفاده کنی.

واسه برنامه پیامک گوشی هم مگه گوگل مسیج نیست؟ اگه نیست که امتحانش کن یا سیگنال مثلا.

درباره کاستوم رام هم اگر اطلاعات و همچنین علاقه زیاد به مسخره‌بازی های نرم افزاری گوشی نداری توصیه میشه سمتش نرید.:D
تا الان ایفون نداشته
ارزش نداره. معادل ندره، شما قیمتی باید مقایسه کنید که تو اون رنج همه اندرویدها به se ارجحیت دارند.:D
ولی متاسفانه سامسونگ تو اون رنج 20 تا 30 گوشی نداره، اگر هم داره من نمیدونم. پیکسل‌ها تو اون رنج هستن چک کنه.
زیر ۲۰ میلیون ولی اینا رو داره سامسونگ:
S21 FE
A54
S20 FE 5G

• Like
Reactions: VICE
میدونستم گوشی های ریلمی خیلی خوبن ولی یکی دو تا سایت موجود کردن دادن اینایی که بررسی کردن خیلی جالب بود همشون فقط تعریف کردن واقعا گوشی های خوبین خیلی خیلی بهتر بهتر از شیا و پوکو و زیر مجموعه هاشن

یعنی چی آیکون برنامه به روز نیست؟:D اگه مشکلت با لانچر و ظاهر آیکون هاست nova launcher و viral آیکون پک نصب کن. ایرادی که داره اینکه گوشی‌های پوکو (و شاید شیائومی، دقیق نمی‌دونم) gesture navigation رو فقط رو لانچر پیش‌فرض خود گوشی پشتیبانی می‌کنن و مثلا رو نوا لانچر شما فقط می‌تونی از navigation bar استفاده کنی.

واسه برنامه پیامک گوشی هم مگه گوگل مسیج نیست؟ اگه نیست که امتحانش کن یا سیگنال مثلا.

درباره کاستوم رام هم اگر اطلاعات و همچنین علاقه زیاد به مسخره‌بازی های نرم افزاری گوشی نداری توصیه میشه سمتش نرید.:D
آیکونا لوگوشون بروز نیست دیگه یه سرچ بزن میفهمی عقبی از دنیای فناوری :D ضایس گوشی بروز گرفتی ولی لانچرت قدیمیه وگرنه کاستوم رام که حرفش نزن مضخرفه مگر گوشیت قدیمی باشه که بدر بخوره ریسک کنی روش برا گوشیای جدید تحقیق کردم خوب نیست کار با اپارو خراب میکنه بخصوص اپای مهم که داری مث همراه بانک چون گوشی باید روت بشه ودیگه امنیت نداری خیلی همراه بانکا اجازه نصب بهت نمیدن اگر هم بدن بامسوولیت خودت ومشکلات دیگه هم داره مث شارژ دزدی الکی باتری و باگ زیاد دادن کلا اینا رام رسمیشون باگ داره چه برسه بخای کاستوم کنی من منظورم در حد لانچری بود بتونه آیکونا رو درست بروز نشون بده مثلا توییتر دیگه برنده نیست شده ایکس یا گوگل پلی دیگه اون ساک قدیمی نیست شهد مثلث با رنگ رنگین کمانی و ...

• Like
Reactions: Ecthelion

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or