عزیز اگه واقعا قصد خرید دارین بست چاینا رام گلوبال و غیر گلوبالش موجود کردهone plus ace 2 pro چه گوشیه خوبیه با قیمت عسلی
به نظرتون وارد میشه ؟این رام گلوبال نداره ؟
نه این ace 2 proرو هنوز موجود نکرده مدل قدیمیشه و این فک کنم رام گلوبال ندارهعزیز اگه واقعا قصد خرید دارین بست چاینا رام گلوبال و غیر گلوبالش موجود کرده
هنوز نسخه جهانیش معرفی نشدهنه این ace 2 proرو هنوز موجود نکرده مدل قدیمیشه و این فک کنم رام گلوبال نداره
رام چین و گلوبال چجوری از هم تمیز داده میشن ؟فروشنده های ایرانی که چرت و پرت میگن میشه عوضشون کرد و ...راجب این رم چین ها با گوگل پلی اصلا سمتشون نرین.
واقعا مصیبت خالص هستن.
گوشی رو ریست فکتوری کنید اون آپ گوگل پلی میره.
اینا با شیرایت برنامه رو میریزن رو گوشی و بعدش دیگه بدبختی ها شروع میشه واسه نصب و اجرا و گاها ارور.
حواستون باشه فقط گلوبال بگیرید.
رام چین و گلوبال چجوری از هم تمیز داده میشن ؟فروشنده های ایرانی که چرت و پرت میگن میشه عوضشون کرد و ...
آره درست میگن ولی برای اکثر کاربرا دردسر داره و ارزششو ندارهرام چین و گلوبال چجوری از هم تمیز داده میشن ؟فروشنده های ایرانی که چرت و پرت میگن میشه عوضشون کرد و ...
متوجه نشدم مگه رام eu برنامه چت و تماسش گوگل نیست؟ اون چینه که برنامش گوگل نیستآره درست میگن ولی برای اکثر کاربرا دردسر داره و ارزششو نداره
من الان روی ۱۱ تی پرو eu ریختم دیگه از شر برنامه تماس گوگل و پیامکش راحت شدم
نه eu امکانات چین رو داره با ظاهر گلوبالمتوجه نشدم مگه رام eu برنامه چت و تماسش گوگل نیست؟ اون چینه که برنامش گوگل نیست
نه eu امکانات چین رو داره با ظاهر گلوبال
مال چه کشوریه؟نه eu امکانات چین رو داره با ظاهر گلوبال
نمیدونم ولی کلا eu رامی هست با امکانات چین ولی ظاهر گلوبالمال چه کشوریه؟