راهنمایی برای خرید موبایل

من هیچوقت تو هیچ زمینه ای گاردنمیگیرم شما این جور برداشت کردی ضمنا من به شما نگفتم که شما به من نقل قول میزنی :)
قربونت برم اولا نیاز نیست اینطوری حرف بزنی شما یه جوری اومدی گفتی که باگ کو هر کسی بخونه فکر میکنه طرفدار 2 اتیشه شیائومی هستی
تجربه هر کسی با هر گوشی و وسیله ای امکان داره متفاوت باشه از بقیه
شما سر اپل هم یه جوری میگفتی روونی کو شما روونی رو چی میدونید مثالتون هم باگ ios تو یوتیوب عه
امکان داره گوشی ایشونم یه باگی داشته باشه که شما ندیدید پس نمیتونید اینطوری بگید نه باگ کو برطرف میکنن
ضمنا اینجا انجمن همگانیه دوست ندارید نقل قول بشید بلاک داره سایت
الانم نیاز نیست نقل قول بکنید دیگه خوشتون نیومد کلا نادیده بگیرید اگر هم ناراحت شدید که ناراحتی هم نداره باز من عذرخواهی میکنم
------------------------------------------------------------------ برای اینکه اسپم نشه
این s21 fe خیلی باطری بدی داره ها امروز یکی دیگه گرفتم برای یکی از اشنا هام کل روز رو باهاش کار کردم اصلا باطریش ناجوووور میزاره ادم رو
ولی چه دوربین خوبی داشت حداقل توی lcd خود گوشی چون پدرم s20 داره مقایسه کردم واقعا بهتر بود

آخرین ویرایش:
دیگه S23 FE داره میاد بزودی معرفی میشه، ارزش خرید نداره این مدل S21 FE. مخصوصا که مثل هر سال بین نسخه عادی و پلاس هست و 100 دلار ارزون تر، البته به شرطی که به چیپ مزخرف اگزینوس 2200 مجهز نشه یا حداقل نسخه اسنپدراگون 8+ نسل 1 داشته باشه. ولی خب ستینگ سامسونگ حفظ میکنه دیگه، طراحی بهتر داره، دوربین قوی تر داره و بر خلاف شیائومی، آپدیت های منظم و درست و حسابی دریافت میکنه.

من همون زمانی که شیائومی دیدم آپدیت های امنیتی گوگل عشقی میده برای گوشیم، فهمیدم که این شرکت دیگه بدرد نمیخوره و محصولی ازش نخریدم. قول و قرار اینقدر کرد که ما برای Mi 9T Pro نمیدونم تیم پایونیر درست کردیم که بشینن تمام باگ ها رو بگیرن و MIUI 13 میدیم و فلان... آخر سر کلا همه رو کنسل کرد. دیروز هم 10 تا گوشی که گفته بود آپدیت میگیره رو زد آپدیتشون رو کنسل کرد. کلا شرکت قابل اعتمادی نیست برای من یکی.

به نظرم صبر کنید ناتینگ2 هم رونمایی بشه قطعا گوشیه خوبی خواهد بود عجله نکنید برا خرید
واقعا گوشی خوبی تو بازار نیست یا تخیلی گرونه
از اونجایی که چیپست گوشی اسنپدراگون ۸جن۱ پلاس هست فکر نکنم زیر ۷۰۰ دلار قیمت بخوره و احتمال زیاد تو بازار ما همون حدود ۳۷-۳۸ قیمت بخوره.

• Like
Reactions: Sega_genesis
طبیعی گوشی شما قدیمی شده و دیگه براش آپدیتی نمیاد براهمین هرسال که نگهش داری قطعا باگاش بیشتر میشه هربرندیم بگیری همین داستانه اونییم که 4 تا آپدیت میدن به جای دوتا فقط به ظاهر بروز میشن ولی گوشی حسابی کند میشه داشتم که میگم شما هم راهی نداری جزاینکه گوشی بروز بگیری حالا دیگه چه برندی باشه به سلیقه شما برمیگرده کلا گوشیا الان جوری شدن نهایت استفاده مفیدشون یک سال و نیمه دوسال رد کنن باید تعویض کنی کاملا صنعتش مصرفی شده متاسفانه نسبت به قدیم اینجور نبود
با احترام ولی مخالفم
الان داداش خودم 10 تی داره ولی چون آپدیت نکرده راضیه
اتفاقاً انقد دیگه گوشیا پیشرفت کردن الان بنظرم زمان مناسبی نیست برای گوشی بازی کردن
سالهای پیش گوشیا هم از نظر سخت افزاری تغییرات زیادی میکردن هم نرم افزاری
الان همون شاسی پارسال رو چندسانت دوربینشو اینور اونور میکنن میدن به خورد مردم،از طرفی تکنولوژی گوشیا انقد پیشرفت کرده که خیلی چیز جدیدی برای ارائه ندارن،از اونورم شرکتهای گوشی سازی نمیان هزینه کنن که مشکلاتی از قبیل باطری رو حل کنن
درکل بنظرم اگر گوشی آدم سالم بمونه و اذیت نکنه همون 4 سال یکبار یا 5 سال یکبار طبیعیه عوض بکنه

سامسونگ با این کاراش دوباره داره برمیگرده به دورانی که بدم میومد ازش.

سری FE بشدت محبوبه ولی داره با اگزینوس گند میزنه توش، حداقل 3 نفر میشناختم این چند وقت S21 FE خریدن که از یکیشون میپرسیدم راضیی میگفت آره اما بعضی وقتا شدید داغ میکنه و لگ میگیره! در صورتی که S20 FE 5G Snapdragon من بیشتر از یک ساله دارم یک ثانیه لگ نگرفته.
حالا که S23 FE رو داره میده بیرون تازه یادش افتاده ورژن Snapdragon ـه S21 FE رو تو هند لانچ کنه :| مسخره بازیا چیه خداییش، حداقل نمیخوای از اگزینوس بکشی بیرون یکم دست به سر روش بکش از زمانی که یادمه همین مشکلات رو داشته.

الانم که باز دوباره همون سیستمو داره ادامه میده، S23 FE هم انگار اگزینوسه و عکسایی هم که لیک شده ازش اینقد حاشیه هاش زیاده شبیه گوشیای پایین ردش شده، انگار یادشون رفته Fan Edition قرار بود یه ورژن ساده تر پرچمدار باشه نه پایین رده 8-|

سامسونگ با این کاراش دوباره داره برمیگرده به دورانی که بدم میومد ازش.

سری FE بشدت محبوبه ولی داره با اگزینوس گند میزنه توش، حداقل 3 نفر میشناختم این چند وقت S21 FE خریدن که از یکیشون میپرسیدم راضیی میگفت آره اما بعضی وقتا شدید داغ میکنه و لگ میگیره! در صورتی که S20 FE 5G Snapdragon من بیشتر از یک ساله دارم یک ثانیه لگ نگرفته.
حالا که S23 FE رو داره میده بیرون تازه یادش افتاده ورژن Snapdragon ـه S21 FE رو تو هند لانچ کنه :| مسخره بازیا چیه خداییش، حداقل نمیخوای از اگزینوس بکشی بیرون یکم دست به سر روش بکش از زمانی که یادمه همین مشکلات رو داشته.

الانم که باز دوباره همون سیستمو داره ادامه میده، S23 FE هم انگار اگزینوسه و عکسایی هم که لیک شده ازش اینقد حاشیه هاش زیاده شبیه گوشیای پایین ردش شده، انگار یادشون رفته Fan Edition قرار بود یه ورژن ساده تر پرچمدار باشه نه پایین رده 8-|
دقیقا کلا سامسونگ میگم باید سری S پرچمدار خرید تا راضی بکنه
fe هم قرار بود چیزایی که فن ها میخوان باشه مثلا خوب پردازنده چیز مهمیه ولی اصلا بهش رسیدگی نمیکنه

با احترام ولی مخالفم
الان داداش خودم 10 تی داره ولی چون آپدیت نکرده راضیه
اتفاقاً انقد دیگه گوشیا پیشرفت کردن الان بنظرم زمان مناسبی نیست برای گوشی بازی کردن
سالهای پیش گوشیا هم از نظر سخت افزاری تغییرات زیادی میکردن هم نرم افزاری
الان همون شاسی پارسال رو چندسانت دوربینشو اینور اونور میکنن میدن به خورد مردم،از طرفی تکنولوژی گوشیا انقد پیشرفت کرده که خیلی چیز جدیدی برای ارائه ندارن،از اونورم شرکتهای گوشی سازی نمیان هزینه کنن که مشکلاتی از قبیل باطری رو حل کنن
درکل بنظرم اگر گوشی آدم سالم بمونه و اذیت نکنه همون 4 سال یکبار یا 5 سال یکبار طبیعیه عوض بکنه
به نظر من گوشی رو باید هر سال یا نهایت 1.5 سال نگه داشت
بعد اون قیمت دست دومش خیلی افت پیدا میکنه
البته این حرف برای آیفون زیاد صدق نمیکنه
ولی خوب در کل گوشی بیشتر از 1.5 سال هم تکراری میشه هم افت قیمتش و مابه التفاوتش با گوشی روز رو باید در نظر بگیرین

به نظر من گوشی رو باید هر سال یا نهایت 1.5 سال نگه داشت
بعد اون قیمت دست دومش خیلی افت پیدا میکنه
البته این حرف برای آیفون زیاد صدق نمیکنه
ولی خوب در کل گوشی بیشتر از 1.5 سال هم تکراری میشه هم افت قیمتش و مابه التفاوتش با گوشی روز رو باید در نظر بگیرین
افت قیمتش؟! مگه طلا خریدی؟ کالای مصرفیه داداش شما بصورت سرمایگه گزاری بهش نگاه میکنی !!
نوکیا 8 دارم از 2017 تا الان 2023 میشه 6 سال اسنپدراگون 835، رم 4-حافظه 64 گیگ، دوربین 13 کارل سایز، تنها مشکلی که باهاش دارم باطریش هست و چند باری هم کابل شارژ رو تعویض کردم :/ اصلا هیچ نیازی به گوشی دیگه ای نیست ... البته کار من با گوشی همون چند تا عکس گرفتن، چند تا نرم افزار بانک و بیشتر به عنوان مودم 4G لایت ازش استفاده میکنم xD

• Like
Reactions: Sega_genesis
گوشی که الان دست منه تولید ۲۰۲۰ ه
دارم باهاش کار می‌کنم
تا روزی که کار کنه باهاش کار می‌کنم
کالا سرمایه ای که نیست ، کالا عملکردیه

سی پی یو کوالکام داره و رم ۴ گیگ و غیره
مگه می‌خوام چیکار کنم
یه زنگ و تماسه ، غیر از نرم افزار بانک ، آپ ، اسنپ و .... کار خاصی که نمی‌کنیم
همین نرم‌افزارها روی رم ۱ گیگ هم کار می‌کنن

مثلاً گوشی رو بفروشم روش کلی پول بذارم رو گوشی جدید اسنپ بگیرم ؟
من الان کنار 13 pro یه lg g6 دارم جدا از اینکه 13 pro رو خاموش کردم تو جعبش :)) کلا همه کارام از اهنگ تا نرم افزار بانکی و گشت و گذار تو اینستا رو انداختم رو lg عه
اما با اینکه کوالکام عه و 4 گیگ رم خیلی لگ دار شده خیلی ها اصلا یه چیز عجیبی یادم میاد قدیم s3 داشتم از این لگ اش کمتر بود شانسی هم هست انگار حتی تو بنچمارک ها هم خیلی امتیاز خوبی میاره اما تو باز کردن setting خودش هم زاییده :D

کلاً اندروید یه چیز دم دستی خوبه و همین محدودیت نداشتنش عالیه
واقعا کاربری راحتی داره
و دسترسی خوب

من خودم اندروید خام به این ui ها که گوشی لگ دار و سنگین میکنن ترجیه میدم

درباره lg که گفتی من خودم یه زمانی lg باز بودم و lg هم داشتیم
کلاً lg تو نرم‌افزار و سیستم عامل ضعیف بود و مشکل داشت
مثلاً همین سری g ها قبل از g6
زیاد خرابی داشتن مثل g2 و g3 و ...
همین الان یه گوشی lg داریم که تعمیر کار گفت مشکل از cpu ه گوشیه
اره اصلا نکسوس های lg هم معروف بودن که مشکل cpu میخوردن منم الکی نق میزنم چون یک سال پیش این g6 رو گرفتم 1.500 که مفت بود و میخواستم به عنوان مودم 4G استفاده کنم اما یهو خواستم کل استفاده هام رو بزارم روش که خوب زیاد خوب پیش نمیره هرچند میگم کلا ایفون عه رو گذاشتم کنار و با همین کار میکنم با وجود لگ مثلا اینستاگرام رو باز کنی دیگه لگ نداره یعنی تو محیط نرم افزار اوکی برخورد میکنه
همین الانش من سرور شخصی گرفتم برای vpn و از SSH استفاده میکنم به عنوان vpn که روی اندروید برنامه هایی مثل nekobox و ... ssh رو ساپورت میکنن به عنوان vpn
اما ایفون نداره یا پولیه یا من گیر نیاوردم هنوز

اندروید واقعا قدیم بد بود ولی الان مدتیه که بشدت بهتر و بهینه تر شده
اگر گوشی رو بازار شام نکنی(که خیلیا میکنن) و همشم نخوای بازی کنی کمه کم سه چهار سالی گوشیت بدون مشکل کار میکنه
موضوع بعدی هم بحث استفاده است که واقعا از گوشی چی میخوایم
مثلا من همینکه شبکه های اجتماعی و فیلم ببینم باهاش برام کافیه
پس باتوجه به نیازم هزینه میکنم
هنوزم با این وضعیت عجیب مملکت بازم دلم نمیاد بالای ۱۵ میلیون پول گوشی بدم چون حتی اگر پولشو داشته باشم میدونم که اون محصول به اون قیمت نمیرزه و کارایی برای من نداره
بنظرم فعلا بهترین انتخاب میانرده ها هستن و با فاصله دو الی چهار ساله تعویض کردنشون

من همیشه پرچم دار خریدم
از همون اول اول
نه که مرفه باشه، حوصله دردسر ندارم
برای خرید پرچم دار هم باید هر سال عوضش بکنی
3 سال پیش یه اشتباهی کردم و نوت 10 پلاسم رو نفروختم
بعد که گرونی شد اون گوشی من شد 10 تومن پرچمدار شد 60 تومن
حالا خر بیار باقالی بار کن
حالا اگر دوستان نوکیا 6600 دوست دارن تا سنین پیری استفاده بکنن خوب اینم نظریه
استفاده من از گوشی فیلم و موزیک و عکاسی و فیلم برداری و .... است که همشون نیازمند گوشی پرچم دار هستن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or