راهنمایی برای خرید موبایل

من جات بودم بودجه رو بالاتر میبرم و از بین این ۳ تا خرید میکردم.

Xiaomi 13 lite

honor 70

nothing phone

از بین این برندا فقط شیاومی رو میشناسم که اونم خاطره خوبی ازش ندارم :D (note 8 pro)
اگه بودجه رو بخوام بالاتر ببرم صبر میکنم s23 fe معرفی بشه. نظرتون چیه ؟ (از طرفی هم واقعا زورم میاد بیشتر از 12~13 تومن برای یه گوشی هزینه کنم)

از بین این برندا فقط شیاومی رو میشناسم که اونم خاطره خوبی ازش ندارم :D (note 8 pro)
اگه بودجه رو بخوام بالاتر ببرم صبر میکنم s23 fe معرفی بشه. نظرتون چیه ؟ (از طرفی هم واقعا زورم میاد بیشتر از 12~13 تومن برای یه گوشی هزینه کنم)
اینایی که گفتم حدود ۱۶-۱۷ هستن.
فکر نکنم s23fe رو تو این حدود قیمت بتونید بخرید.
این ۳ مورد بازخوردهای خوبی گرفتن و بنظرم ارزش اون مبلغ رو دارن.

اینایی که گفتم حدود ۱۶-۱۷ هستن.
فکر نکنم s23fe رو تو این حدود قیمت بتونید بخرید.
این ۳ مورد بازخوردهای خوبی گرفتن و بنظرم ارزش اون مبلغ رو دارن.
فک کنم تخصیص ارز به واردات گوشی رو از سر گرفتن. از اون طرف هم اگه سامسونگ بخواد برچسب 600 دلار به بالا روش بزنه که دیگه کسی سمتش نمیره (با توجه به پردازنده و بدنش)
مرحله آخر هم قیمت گذاری در بازار خاورمیانس که بازار خز و خیلاس! :D به نظر خودم اگه مشکل باتری نداشته باشه تا 25 تومن خوبه. (البته ممکن هم هست که همچی برعکس در بیاد! پارسال داداشم یه a53 گرفت 8 تومن کلی اذیتش کردم الآن نگاه کردم 14 تومنه!)

• Smile
Reactions: ALI PUNKER
دوستان گوشی خوب تا 12~ 13 تومن چی پیشنهاد میدین ؟

انتظارات من: روونی نسخه سیستم عامل, حداقل دوتا آپدیت اندروید, کیفیت خوب صفحه نمایش, سبک و جمع و جور بودن (راحت تو جیب بره و مثلا نیم مترش بیرون نباشه! :ی )
به نظرم یکم صبر کن
وزیر گفته چنتا زمین به سه تا شرکت دادن ظاهرا برا تولید گوشی :دی

• Smile
یکی از دلایلم برای تعویض گوشی اینه که نکنه یه رانت جدید برای یه عده بسازن و جلو واردات رو بگیرن! :D
جلوشو نمیگیرن چون سود زیادی توش هست ولی خیلی از میان رده ها و پایین رده جاشونو به سس شر وطنی خواهند داد کاری که با لوازم خانگی کردن همین اتفاق برا گوشی میوفته
در ضمن وزیر وعده داده فعلا از اندروید استفاده میکنیم تا بعدا os گوشی خودمون رو ریلیز کنیم

• Smile
سلام. دوستان من الان حدود 2 سال و نیم هستش که گوشی Poco F3 pro (فکر کنم اسم کاملش همینه :D ) دارم. در ظاهر خیلی گوشی خوبی هست و سخت افزار قوی داره ولی در عمل دوربینش واقعا آشغال هست و با اینکه برند poco برای گیمینگ هستش من چند تا بازی رو روش تست کردم اکثرا با لگ اجرا میشه.
دنبال خرید یه گوشی جدید هستم. یه چیزی میخوام که دوربین خیلی خوبی داشته باشه (اولویت اول) صفحه اش حداقل شیش اینچ باشه (دوم) و بازی ها رو هم نسبتا خوب اجرا کنه (با emulator بازی های نینتندو رو بازی میکنم). قیمت هم دلاریش تا 500-700 دلار حاضرم خرج کنم ولی بیشتر دیگه زورم میاد. تا الان galaxy S22 به نظرم خیلی خوبه. اگه کسی گوشی دیگه ای با این مشخصات معرفی کنه ممنون میشم.

آخرین ویرایش:
سلام. دوستان من الان حدود 2 سال و نیم هستش که گوشی Poco F3 pro (فکر کنم اسم کاملش همینه :D ) دارم. در ظاهر خیلی گوشی خوبی هست و سخت افزار قوی داره ولی در عمل دوربینش واقعا آشغال هست و با اینکه برند poco برای گیمینگ هستش من چند تا بازی رو روش تست کردم اکثرا با لگ اجرا میشه.
دنبال خرید یه گوشی جدید هستم. یه چیزی میخوام که دوربین خیلی خوبی داشته باشه (اولویت اول) صفحه اش حداقل شیش اینچ باشه (دوم) و بازی ها رو هم نسبتا خوب اجرا کنه (با emulator بازی های نینتندو رو بازی میکنم). قیمت هم دلاریش تا 500-700 دلار حاضرم خرج کنم ولی بیشتر دیگه زورم میاد. تا الان galaxy S22 به نظرم خیلی خوبه. اگه کسی گوشی دیگه ای با این مشخصات معرفی کنه ممنون میشم.
جالبه من خودم f3 دارم تو هیچ بازی لگ نزده چون پردازشگرش اسنپدراگون ۸۷۰ درسته قدیمی شده ولی همچنان قدرتمنده
همین پردازشگر تو f4 12x استفاده شده
برای دوربین هم چون اسنپدراگونه میتونی از اپ گوگل کمرا استفاده کنی که من شنیدم خیلی خفن میشه (خودم تست نکردم )
کلا یکی از ایراد های شیا و پکو وردمی نرم افزار ضعیف و پر باگشه که باعث میشه راندمان گوشی بیاد پایین

جالبه من خودم f3 دارم تو هیچ بازی لگ نزده چون پردازشگرش اسنپدراگون ۸۷۰ درسته قدیمی شده ولی همچنان قدرتمنده
برای دوربین هم چون اسنپدراگونه میتونی از اپ گوگل کمرا استفاده کنی که من شنیدم خیلی خفن میشه (خودم تست نکردم )
کلا یکی از ایراد های شیا و پکو وردمی نرم افزار ضعیف و پر باگشه که باعث میشه راندمان گوشی بیاد پایین
من هم پوکو اف ۴ جی تی داشتم.
دوربین ها که کلا تعطیل و افتضاح.
ولی ببین درسته تو بنچمارک ها عدد بالایی رو میده ولی راندمان بشدت نابوده.
۱۰ دقیقه گنیشین بازی کنی تو تنظیمات بالا فریم از ۶۰ میاد رو ۲۰
در کل هیچ ارزونی بی دلیل نیست و گوشی های پوکو واقعا مزخرفن.
گول اعداد و ارقام رو کاغذ و نخورید.
من دوبار از این برند خریدم و دیگه پروندش و بستم.

• Like
Reactions: HIGH VOLTAGE
والا من بازی های fortnite و genshin رو تست کردم توی هر دوتا خیلی لگ داره ناجور. شاید مشکل از گوشی من هستش ؟ :-?

من هم پوکو اف ۴ جی تی داشتم.
دوربین ها که کلا تعطیل و افتضاح.
ولی ببین درسته تو بنچمارک ها عدد بالایی رو میده ولی راندمان بشدت نابوده.
۱۰ دقیقه گنیشین بازی کنی تو تنظیمات بالا فریم از ۶۰ میاد رو ۲۰
در کل هیچ ارزونی بی دلیل نیست و گوشی های پوکو واقعا مزخرفن.
گول اعداد و ارقام رو کاغذ و نخورید.
من دوبار از این برند خریدم و دیگه پروندش و بستم.
گنشین استثناس چون ذات بازیش برا موبایل نبوده پورتش کردن درواقع....ولی بازیای دیگه مث کال و پابجی با فریم بالا میاد بدون داغی شخصا تست کردم البته طبعیه رو گوشیای قدیمی راندمان بیاد پایین تر ولی باز روون قابل اجراس ...اولترامیخای بزنی باید گوشیت بروز باشه مث پوکو اف 5 پرو ولی اف 4 به پایین الان دیگه رو های جواب میده

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: blak and Arios 22
گنشین استثناس چون ذات بازیش برا موبایل نبوده پورتش کردن درواقع....ولی بازیای دیگه مث کال و پابجی با فریم بالا میاد بدون داغی شخصا تست کردم البته طبعیه رو گوشیای قدیمی راندمان بیاد پایین تر ولی باز روون قابل اجراس ...اولترامیخای بزنی باید پوشیت بروز باشه مث پوکو اف 5 پرو ولی اف 4 به پایین الان دیگه رو های جواب میده
تو کال اف هم من همین مشکل و داشتم بعد از حدود ۱۵ دقیقه لگ میزد.
در کل میگم Poco f4 gt که خیر سرش پرچمدارش بود این افتضاح بود.
منم اول گول بنچمارک و تبلیغاتش رو خوردم و خریدم ولی واقعا اشغاله.
دوربین نابود
داغی وحشتناک
رابط کاربری مسخره شیائومی
در کل پرونده این برند برا من تموم شده هست.
واقعا تجربه بدی بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or