به نظر من داری سخت میگیری مهم پرفرمنس کلی دستگاس این بدون کسی که دوربین بخاد و عاشق عکاسی حرفه ای باشه آیفونم بگیره باز براش کمه باید بره دوربین عکاسی CANON یا NIKONو... بگیره من خودم از نزدیک دیدم عکساشون زمین تا آُمون فرق میکنه با گوشی بخصوص اگه در زمینه تولید محتوای دیجیتال کارمیکنی خریدشون حتی مدلای قدیمیشون واجبه وبسیار هم البته گرونن درمجموع عکاسی معمولی تفریحی خونوادگی تا نیمه حرفه ای خوبی ارایه میدن سری پوکو ولی اگر عکاسی در شب و یا عکاسی با فوکوس سوژه سرعتی مدنظرته قطعا خیر
ببین بحث سخت گرفتن نیست.
وقتی میخوای حدود 32 میلیون پول بدی باید خوب تحقیق کنی و بتونی بهترین گزینه رو انتخاب کنی.
دوربین هر چقدرم بگیم برای یوزر عادی مهم نیست ولی بازم یه جاهایی ارزش خودش رو نشون میده.
ممکنه لحظه های خاصی پیش بیاد که یه عمر باهاش بخوای خاطره سازی کتی و مسلم بدون کیفیت دوربین اونجا خودش رو نشون میده و اون موقع هست که میگی چه خوب که این گوشی رو خریدم.
سری poco رو چند تا داشتم درسته هیچ وقت تو گیم منو نامید نکردن ولی همیشه تو دوربین و اون لحظه هایی که میگم قشنگ یه ضد حال بزرگ بودن.
واسه همین کلا poco واسه من تموم شده هست.
دوست داشتم گوگل پیکسل 6PRO بگیرم ولی متاسفانه رفته رو 40 تومن و دیگه از توان خریدم خارج شد
تنها ضد حالش شارژرش بود که 22 واتی بود و حدود 2 ساعت به بالا شارژ فولش زمان بره.
تنها انتخاب همه چیز تموم تو این رنج فقط 12T PRO هست که متأسفانه تو دو ماه جهش 10 میلیونی داشته!!!!
ولی از اونجایی که هیچ چیزی تو این خراب شده قیمت واقعی ش نیست و ارزون نمیشه دیگه همین رو میخرم.
شاخص های خوبی هم داره.
دوربین خوب
سخت افزار قوی و از همه مهمتر شارژر 120 واتی.
و بازار دسته دوم خوب واسه فروش.