اولین چیزی که متوجه میشی آزادی عمل بیشترته ، هرچی میخوای نصب کن بره
بعدش سیستم عامل oxygen os که به نظر من خیلی شبیه iOS هست از این بابت خیلی اوکیم باش
خود گوشی با اولین اسکرول کردنت تفاوت 90 هرتز با 60 رو میفهمی و فوق العاده نرم و سریعه این گوشی بخصوص بهینه سازیش ، اسکرین بدون ناچ بدون بزل واقعا حس خوبی میده بخصوص اگر یوتیوب زیاد میبینی رو گوشی یا بازی میکنی، اسپیکر هایی که روشه زمین تا آسمون هفتم فرق داره با آیفون ، اسپیکر دالبی اتموس که به جرات واضحترین و بلندترین و بهترین صدایی بوده که شنیدم (با بقیه گوشیا مقایسه نمیکنم فقط با آیفون) ، کیفیت ساخت گوشی فوق العاده بالاس که کاملا حس پریمیوم بودن رو به کاربر میده و با قیمت 700$ بهترین فلگشیپ بازاره (البته نوت 10 پلاس هنوز نیومده ولی خب 1200$ پول میخواد یعنی 500$ گرونتر از چیزی که واسه این گوشی میدی
Not worth it) ، یه قابلیت دیگش که خیلی حال کردم باش Fnatic Mode هست که وقتی گیم ران میشه روشنش میکنی رم و cpu و gpu خلاصه همه چیو optimize میکنه سیم کارت دوم رو از کار میندازه و کلا همه چیو جوری تنظیم میکنه که موقع گیم زدن نه افت فریم بگیری و نه دمای گوشی بره بالا و به طرز عجیبی مصرف باطری موقع گیم زدن پایین تر از اسکرینه (Mobile Legends)
و اما مشکلش ، مهمترین مشکل باطری هست که بنظر من باید کم کم 4500 روش میذاشتن ، کل روز رو کامل نگه میداره ولی مصرف باطریش زیاده که طبیعی هم هست البته اینم بگم شارژر 30 وات که کنارشه قشنگ جبران میکنه این داستانو ، باطریت اومد رو 20% بزن شارژ 10 دقیقه بعد 55-60% تحویل بگیر که البته بازم در مقایسه با طول عمر روزانه باطری آیفون خیلی بهتره این اواخر روزی 3 بار باید گوشیو فول شارژ میکردم تازه battery life 82% بود
مشکل دیگش به نظر من نذاشتن جک 3.5(که گوشی قبلیم هم نداشت) یا یه تبدیل type-c به جک 3.5 هست (واقعا مگه چقدر هزینه بر میشد اینو میذاشتن تو پک !) الان در به در دنبال یه تبدیل درست و حسابی میگردم که 2 روزه به ف نره . یه مشکل دیگه هم کمبود لوازم جانبیشه چنتا سایت به تعداد محدود آوردن که بدرد نمیخورن با قیمت خدا تومن ! بعد یه مشکل عجیبی که من دارم البته کاملا شخصیه نوتیفیکیشن های اپ هام درست نمیان یا کلا نمیان ! اگر کسی بلده بگه چیکار کنم !
خلاصه یکی از بهترین تغییراتی بود که ایجاد کردم و بالاخره از اکوسیستم اپل اومدم بیرون هرچند هنوزم از مک بوک پرو واسه کارام استفاده میکنم.