یه لحظه این پستو دیدم یاد قدیم افتادم که چقدر گوشی عوض میکردمسایت bestchina معتبره دوستای من سفارش دادن خودمم میخوام سفارش بدم قیمتشم ارزونه مدل 6/128 میده 8100 رجیستر هم کاری نداره فقط پول گمرک میدی از طریق پست رجیستر میشه پاسپورت هم نمیخواد وقتی از مرز واردات میشه
اینجا رو بخون
آره تا الان 2 تا از دوستام ازش خریدن بین 15-20 روز طول میکشه بیادیک فروشگاه خیلی معتبر برای oneplus 7 pro معرفی میکنین؟ بدون ریجستری
ویرایش : این بست چاینا مطمعنه ؟ چقدر طول میکشه ریجستری بشه؟
بهترین مدل وان پلاس 7 پرو 12/256 میده 10150یک فروشگاه خیلی معتبر برای oneplus 7 pro معرفی میکنین؟ بدون ریجستری
ویرایش : این بست چاینا مطمعنه ؟ چقدر طول میکشه ریجستری بشه؟
من هم ز بست چاینا خرید کردم هم چاینا اوردرز.دوستان این بست چاینا قیمتاش خوبه ولی دودلم گوشی اخر سر دستم نرسه ...
کسی هست گوشی گرفته باشه بدون مشکل و اینکه بدون داستان رجیستری میشه ؟
پس اینم دردسر خودشو داره ....من هم ز بست چاینا خرید کردم هم چاینا اوردرز.
جفتشون خوبن گوشی هم رسیده.
ولی رجیستری داستان داره.
کد شانسی شده!!!!
از طریق پست ما کاراشو کردیم همون جا هم پرداخت کردیم طرف گفت نهایت تا 1 هفته کد میاد الان 2 ماه شده نیومده هنوز واسه 3 تا از 6 تا.
از پاس اون میتونی استفاده کنی اگه مورد اعتماده البته.پس اینم دردسر خودشو داره ....
من پاسپورت دارم ولی از خروجم 1 سالی میشه گذشته و اینکه یکی از رفیقام هم داره 20 روز دیگه میاد میتونم از پاس اونم استفاده کنم ...
با این اوصاف ارزش داره باز بگیرم؟
15 Best Android TV Boxes in 2019 | Snap Goods این سایت بهترین های 2019 رو تا به اینجا زده.بهترینشون بنظر من انویدیاس که 3 گیگ رم داره و پد هم داره و فک کنم مشکلی برای انجام بازی های HL و DOOM نداشته باشی. اندروید باکس A95X PLUS - اندروید باکس اینم خیلی قویه عملا داری یه موبایل میان رده میخریببخشید سوالمو اینجا مطرح میکنم
من دنبال خرید کنسول اندرویدی ( android console ) یا android tv box قدرتمند هستم
برا بازی کردن
چون در اصل موبایلی هستن که صفحه نمایش ندارن قابل حمل نیستن و به tv وصل میشن
از کجا میتونم تهیه کنم؟ شما چی پیشنهاد میدید؟
بودجه ام تا ۲ میلیون تومنه