SleepyTurtel
کاربر سایت
چرا تو iOS اتوماتیک به نت وصل میشه؟؟
من ۶ داشتم اینجوری نبودا
Sent from my iPhone using Tapatalk
من ۶ داشتم اینجوری نبودا
چی گرفتی بالاخرهچرا تو iOS اتوماتیک به نت وصل میشه؟؟
من ۶ داشتم اینجوری نبودا
خوب چون وایفای شناخته شده هست!!!چرا تو iOS اتوماتیک به نت وصل میشه؟؟
من ۶ داشتم اینجوری نبودا
مبارکه7 plus
۳۶۰۰مبارکه
با این قیمت دلار چن افتاد برات؟
همراه اول میشه گفت بهترینه برای شبانه.دوستان دو تا سوال دارم
سوال اول اینکه من توی ایپدم توی ios 10 زمانی که توی یه برنامه بودمه صفحه رو میکشیدم کنار میتونستم یکی دیگه هم باز کنم مثلا کتاب رو در کنار اپلیکیشن یادداشت برداری باز کنم ولی بعد اپدیت به ios۱۱ دیگه نیست کسی میدونه کجا رفته؟
و سوال دوم اینکه کدوم اپراتور طرح شبانه رایگان با سرعت خوب داره؟ میخام بازی باهاش دانلود کنم
ابنترنتی که الان دارم ۱۰ گیگ همراه اول که البته رو همه و شبانه اش رایگان نیست .تا همین ۳۵ تومن طرح اینترنت با سرعت بالا و شبانه رایگان چی پیشنهاد میدید؟؟
نبود؟دوستان بین گوشی های ال جی کدوم بهتره ؟
G6-G5-V20
خودم یه دونه سامسونگ S5 دارم میخوام بدمش خواهرم. کارمم با گوشی نهایت سلفی و دوربین هست ولی میخوام کیفیت صفحه نمایش بالا باشه درضمن سرعتشم خوب باشه
من ال جی به کسی پیشنهاد نمیدم چون اکثرشون مشکل دارن.از بین ایناg6 بهتره جدیدتر و کم مشکل ترنبود؟
---
ولی خودم دلم نیست ال جی.میخوام آیفون بگیرم ولی پولم آنچنان نیست.شاید 6 بتونم بگیرم این ایفون 6 تا چندسال جوابه ؟ منظورم پشتیبانی توسط اپل هست ( اپدیتای سیستم عامل و...)
آیفون 7 چی ؟ منتها باید 32 گیگ بگیرم.32 گیگ کافیه ؟ چقدرش فضای آزاد هست ؟ بازی سنگین نمیریزم.من ال جی به کسی پیشنهاد نمیدم چون اکثرشون مشکل دارن.از بین ایناg6 بهتره جدیدتر و کم مشکل تر
ایفون6دیگه قدیمی شده ارزش نداره پشتیبانی اپل هم4ساله.
اس7 یاmi6بگیر
یا با قیمت کمتر اچ تی سی 10 یا uالترا عالیه
7فک کنم الان2600.700باشه.اینم ارزش خرید ندارهآیفون 7 چی ؟ منتها باید 32 گیگ بگیرم.32 گیگ کافیه ؟ چقدرش فضای آزاد هست ؟ بازی سنگین نمیریزم.
والا تو دیجی کالا زده 2.400 من استفادم فقط شبکه های اجتماعیه7فک کنم الان2600.700باشه.اینم ارزش خرید نداره
حدود23گیگ.
بستگی به استفاده خودت داره برا من64هم کمه
بخاطر دلار قیمت ها بالا رفته حتما هنوز گرون نکرده دیجی.والا تو دیجی کالا زده 2.400 من استفادم فقط شبکه های اجتماعیه
این گوشیمم s5عه میخوام بدمش خواهرم وگرنه اینم نمیفروختم
جای معتبر تو تهران کجا هست واسه گوشی خریدن ؟ و ایفون ؟