SleepyTurtel
کاربر سایت
سلام،بچه های آیفون باز،بنظرتون خرید ۷ پلاس منطقی تره یا ۸ پلاس؟؟کلا تفاوتشون چقدره؟میرزه آدم هزینه کنه؟؟؟
Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
ASUS ZenFone 3 Zoomسلام
تا 1800 گوشی چی پیشنهاد میدین دوستان؟
هنگ نکردن توی مدت طولانی استفاده هدف بنده هست.
htc u ultraسلام
تا 1800 گوشی چی پیشنهاد میدین دوستان؟
هنگ نکردن توی مدت طولانی استفاده هدف بنده هست.
صدرصد با این قیمتها ۷ پلاسسلام،بچه های آیفون باز،بنظرتون خرید ۷ پلاس منطقی تره یا ۸ پلاس؟؟کلا تفاوتشون چقدره؟میرزه آدم هزینه کنه؟؟؟
6s plus چی ؟؟یدونه قیمت مناسب ب تورم خوردهصدرصد با این قیمتها ۷ پلاس
من هر سال از خارج ایران میخرم
استور گرفتم تست کردم تفاوتی حس نکردم
شاید یکی بخواد بگه اله بله اما حقیقتا نه
پیشرفت کرده اما در حد ۳ درصد!!!
قیمت ۷ پلاس الان ۳۵۰۰ ۱۲۸ که فکر کنم خوبه و کلا ۲ ۳ سال هم به راحتی جز بهتریناست
۶اس پلاس همه چیزش خوبه6s plus چی ؟؟یدونه قیمت مناسب ب تورم خورده
مرسی۶اس پلاس همه چیزش خوبه
سرعت همه چیز
رک و راست هم همشون اس ای ۶ اس پلاس ۷ پلاس ۸ پلاس همشون در یک حد هستن ولی خوب اگه کنار هم بگیرید تفاوت ۷ پلاس با ۶ پلاس فاهشه
اگه باتری ۶ پلاس اک باشه که قیمتشم معقول باشه صدرصد همونو بگیرید
رک و راست چندین ساله همه تعویض هام به اجبار بوده
یعنی تفنن و ضرر مالی اگه واسه استفاده میگیرید
جنس خوب و تست شده هست همونو بگیرید
یک چیدی هم داشت یادم میرفت که 3d تاچ تو 7 پلاس خیلی بهتر شده کلا انگار مکانیزم جدیدی داره و همینطور دکمه هوم
اما بقیه چیزاش یکیه ال سی دی هم مقداری رنگ قرمز رو بهتر نشون میده تو استفاده روزمره
استوک کلا نباید خریدمرسی
حالا این استوک چیه ؟؟میشه بهش اعتماد کرد؟؟
بعد تو خرید چیارو باید دقت کرد ؟مباحث لاک و انلاک رو هم اگه میدونی بگو یا یه منبع بهم معرفی کن
خب ببین اینی ک گفتم طرف اول گفت دستگاه استوکه حالا تعریف استوک متفاوت شده یکی مثه اینی ک گفتی شما یکیم مثه این اقا که میگه کم کارکرد اینم بگم ک فروشگاه اینترنتی دارهاستوک کلا نباید خرید
یک عده گوشیه مثلا ایراد باتری داشته جعبش عوض شده یا هر مورد دیگه الان درست شده و گذاشتن واسه فروش
انلاک هم که سیم توش میزاری انتن داد اوک و مشکلی نداره
منبع سایتا فارسی مینویسن اما کامل نیست و با اونا نمیتونی تصمیم خرید بگیری
اگه پول داری خوب یک دونه پلم ۷ بگیر اگه میخوایی تو هزینه سرفه جویی کنی موقع خرید همه چیزشو تست کن سنسور انگشت و دوربین و باتری
Sent from my iPhone using Tapatalk
نه دوست عزیز ۲تاشم انلاکه ایران سیمکار کنه دیگه انلاک یا لاک ندارهخب ببین اینی ک گفتم طرف اول گفت دستگاه استوکه حالا تعریف استوک متفاوت شده یکی مثه اینی ک گفتی شما یکیم مثه این اقا که میگه کم کارکرد اینم بگم ک فروشگاه اینترنتی داره
انلاک منظورم این بود ک یه مدل ایفون هس 699 دلاره خوده اپل انلاک میزنه یه مدبلم هس 199 دلار ک لاکه بعضیا اونارو هم انلاک میکنن حالا میخام ببینم اونو از کجا بهفمم و اگه اینجوری باشه میرزه خریدش ؟
فعلا پول برا اون نیس وگرنه بهترین گزینه بود
دقیقا خیلی این مدلی وارد شده یعنی شما میگی نمیشه به اینا اعتماد کرد؟؟نه دوست عزیز ۲تاشم انلاکه ایران سیمکار کنه دیگه انلاک یا لاک نداره
خیر من تعریفم این میست استوک همینی هست گه گفتم تازگیا خیلی ایران وارد شده
میخرید دست ۲ تمیز بیگیرید استوک نه
Sent from my iPhone using Tapatalk
خیر وقتی نمیدونم چیش عوض شده یا تعمیر شده چرا باید بخرم؟دقیقا خیلی این مدلی وارد شده یعنی شما میگی نمیشه به اینا اعتماد کرد؟؟
خیر وقتی نمیدونم چیش عوض شده یا تعمیر شده چرا باید بخرم؟
مثل این میمونه شما بخوایید یک ماشین گرن بگیرید اما چون بودجه کم دارید با توکل به خداوند بزررررگ برید با بودجه کمتر به امید شبیه اون گرنه یکی پایینترشو بخرید
نه الان خیلی از دوستان هستن که میفروشن خودم کلی فروختم سایت همسایهاخه داستان اینجاس که تمام این قضایا در مورد جنس دست دوم هم صدق میکنه به اونا هم نمیشه اعتماد کرد