susha
کاربر سایت
یا یک سال صبر کنی نسخه جدیدش بیاد یا دلار پایین بیادسلام...دوستان قیمت note 8 کِی به زیر 3 تومن میرسه؟
الان note FE توی بازار پیدا میشه؟قیمتش چنده؟
چون قیمت پایه شروعش 930 دلار هست که دلار امروز نزدیک به 3900 هست یعنی قیمت گوشی از 3600 تازه شروع میشه
اگر پولش داری و برات مهم نیست که میخری ولی شخصاتوصیه میکنم اگر پولت برای تو مهم هست اینقدر پول را بابت گوشی نده الان مثلا دوستمون صفحه قبل U ultra خریده با اسنپ 821 که پرچمدارهای نسل قبل ازش استفاده میکردند ( و حتی همین الان lg g6) فقط 1400 !
حالا میگیم گوشی را 3500 میخری قشنگ بعد از یک سال سقوط ازاد قیمت را میبنی و اگر خواستی بفروشیش چنان ضرری میکنی که حد نداشته باشه
مثلا خودم -4-5سال قبل گوشی پرچمدار که اسنپ 600 بود را 1600 خریدم ( اون زمان دلار و قیمت گوشی ها خیلی ارزونتر از الان بود ) .. 3 تا گوشی بعد از اون دیزایر 826 خریدم 740 تومان که اسنپ 615 داره و قوی تر هم هست ( درسته سال به سال گوشی ها قویتر و امکاناتشون بیشتر میشه ) .. 900 تومان اختلاف و براحتی جواب گوی کارکردم هم هست
این را میخوام بگم گوشی چیزی هست اکثرا بعد از 2-3 سال به طور میانگین عوض میکنیم اگر برای بدست اوردن پولمون ارزش قادل باشیم الکی دورش نمیریزیم
دیگه هم داشتن گوشی های پرچمدار از جمله ایفون کلاس نداره و دست هر بچه ای هست ! .. نمونش پسرخاله من تا هر مدل میاد درجا باباش براش میخره و الان کلسکیون گوشی راه انداخته