فقط مال خودت،سالارهخب اینم از صورتیش با قیمت 1.430
دیروز یکی از رفقای مونث تشریف اوردن و گوشی منو دیدن و درجا مجذوبش شدن
امروز قراره واسش یه صورتی الترا بگیرم.
رسید عکسشو میزارم حال کنید.
نه .. صولتیش خوشجل نیسخب اینم از صورتیش با قیمت 1.430
۱۱ عالیه ۲ هفتست خریدم از همه چیش راضی امالترا و 11 رو دوستان دقت کنید تو زاویه تغییر رنگ میدن.
یعنی از بغل کمرنگ میشن ببینی و از روبرو پر رنگ.
در کل گوشی جالب و قدرتمند و بصرفه ای شده الان.
یادمه اوائل که اومده بودن تا 2.800 هم میفروختن!
به لطف 11 این حسابی افت کرد و به قیمت واقعیش داره فروش میره.
خدایی هیج جای دنیا تو این عوضی بازی ها ایران نمیشه.
دوربینش چطوریاس ؟۱۱ عالیه ۲ هفتست خریدم از همه چیش راضی ام
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
هر ۳ تاش از گوشی قبلیم که 6s plus بود خیلی بهتره شارژ که بهتر نگه میداره با اینکه صبح تا شب بیرونم و دیتا روشنه رو 4G تا شب میرسه حدود ۳۰٪ و شارژ سریع هم داره که خیلی خوبهدوربینش چطوریاس ؟
باطری؟
سلفی ؟
Sent from my K00E using Tapatalk
باشه حالا فهمیدیم 6s plus داشتی شوخی کردم اینجوری نگاه نکنهر ۳ تاش از گوشی قبلیم که 6s plus بود خیلی بهتره شارژ که بهتر نگه میداره با اینکه صبح تا شب بیرونم و دیتا روشنه رو 4G تا شب میرسه حدود ۳۰٪ و شارژ سریع هم داره که خیلی خوبه
دوربین هم به لطف 3D audio کیفیت صدای فوق العاده ای داره تو فیلمبرداری٬ تو نور کم هم بدون فلاش خیلی خوب عکس میگیره و نویز کمتری داره٬ سلفی هم زیاد اهلش نیستم ولی از 6s بهتره
برا مقایسه گفتم چون گوشی دیگه ای دستم نبوده مقایسه کنمباشه حالا فهمیدیم 6s plus داشتی شوخی کردم اینجوری نگاه نکن
سرعت عکسبرداری چطوره؟
یعنی شات رو میزنی چقدر میگیره تا بگیره؟چی گفتم؟!یعنی چقدر طول می کشه تا عکس پردازش بشه...
ممنون.
به 6s plus هم برسون.
Sent from my K00E using Tapatalk
برا مقایسه گفتم چون گوشی دیگه ای دستم نبوده مقایسه کنم
سرعت شاتر به نظرم یکم از آیفون کندتره زیاد محسوس نیست
دقیقا شما میخاستی چی رو نمایی بشه ؟؟واقعا اپل هیچ طراح با استعدادی نداره تو اون قبرستونش؟!!!؟! فن ها اپل ناراحت نشینا (خودمم 6S دارم) ولی واقعا چه مسخره بازی ایی! سه ساله داره یه گوشی با یه طراحی میده بیرون فقط رنگاشو عوض میکنه همه هم خر کیف میشن میگن وای نگاه چی ساخته!!!
ایفون 8 که همون 7 فقط بجا فلز شده پشتش شده از شیشه و مثل یو11 حالت چند رنگش کردن!
توهین بزرگشون اینکه سری اس حذف کردن!!! به جرعتی همچین کاری کردن؟ یعنی 7 اینقدر بی نقض و عالی بود که رفتید یه سری دیگه زدین؟
ایفون X هم که فقط برا بازار گرمی خودش داده بیرون، چون میدونست همه صداشون از 8 در میاد گفته بزار حالا با این سرگرم باشان تا بعد...
دکمه هوم حذف کرده و مثل سیستم عامل بلک بری از پایین بکشید بالا میره روی صفحه اصلی
در کل خیلی مسخره بود حیف وقتی که برای دیدن رونماییش کردم
این همه تکنولوژی منظورت کدومه؟دقیقا شما میخاستی چی رو نمایی بشه ؟؟
خداییش خوب بود دیگه
حالا کاری به 8 ندارم ولی x ک این همه تکنولوژی داش از الان تا 2 سال دیگه باید شاهد این باشیم ک بیان از اپل هی کپی کنن
بعد ی چیز خیلی مهم دیگه تو مراسم کمپانی های دیگه مثلا سامسونگ چ چیز خفنی معرفی میشه ؟؟یا قبلا شده الان نوت 8 خیلی خفنه ؟؟ب جز اینکه حاشیش کم شده چ تغییر دیگه ای کرده
بعد کلا هم این موبایل انگار دیگه تا چن سال چیز جدیدی برای معرفی نداره تا اینده چیزای خیلی خفنی بهش اضافه بشه
درکل مراسم خوبی بود برو راضی باش اون 6s رو هم اگه نمیخای بده من
من کلا از مراسم های اپل انتظار اینو دارم اپل برای محدودت های نرم افزاری که خودش قرار داده بیاد راه حل معرفی کنه!دقیقا شما میخاستی چی رو نمایی بشه ؟؟
خداییش خوب بود دیگه
حالا کاری به 8 ندارم ولی x ک این همه تکنولوژی داش از الان تا 2 سال دیگه باید شاهد این باشیم ک بیان از اپل هی کپی کنن
بعد ی چیز خیلی مهم دیگه تو مراسم کمپانی های دیگه مثلا سامسونگ چ چیز خفنی معرفی میشه ؟؟یا قبلا شده الان نوت 8 خیلی خفنه ؟؟ب جز اینکه حاشیش کم شده چ تغییر دیگه ای کرده
بعد کلا هم این موبایل انگار دیگه تا چن سال چیز جدیدی برای معرفی نداره تا اینده چیزای خیلی خفنی بهش اضافه بشه
درکل مراسم خوبی بود برو راضی باش اون 6s رو هم اگه نمیخای بده من