خب اول اینو بگم که من نسخه معمولی رو باهاش کار نکردم ولی با تو جه به قدرت cpu و گرافیک و دوربین pro وفاصله نه چندان قیمت هاشون
قطع pro گزینه بهتریه والا من گوشی با گوشی lg g4 پسر خالم که دو هفته قبله من با قیمت یکو پونصد خریده بود نشستیم کامل مقایسه کردیم
که واقعا redmi با توجه به این که پونصد تومن ارزونتر بود نسبت به g4 کم نمیاورد که هیچ تو برخی موارد هم سرتر بود از ظاهر بگم که واقعا با اون بدنه
فلزیش معرکس از g4 خوش دست تره باتریش میخوره g4 رو :sunglasses: در مورد بازیها سنگین ترین بازی های موجود در اندروید رو ریختیم و همزمان
با g4 مقایسه کردیم که ردمی سربلند بیرون اومد و پایا پای یا حتی در بعضی موارد سریع تر اجرا می کرد بازیزی هارو بدون لگ ولی کیفیت دوربین
والا اینجا g4 با اختلاف کمی سرتر بود بزار با نمره قیاس کنیم دوربین رو به نظرم g4 از 10 نمره 9 رو میگره و redmi note 3 pro به راحتی 8.5 رو میگیره
با توجه به این قیمت و سخت افزار فوق العاده و دوربین عالی به نظرم به صرفه ترین گوشی جهانه به نظرم فوق العادس بنده هم یه تومن خرید کردم این گوشی رو
البته عجله کردم و یه هفته بعد قیمت گوشی پایینتر اومد الانم فک کنم 900 هم بتونی گیر بیاری فقط حواست باشه از جای
معتبر بگیری که معمولیشو به جای pro قالب نکنن والا در مورد نمایندگی صحبت شده به زودی شروع به کار میکنن ولی تاریخ دقیقشو
دقیق نمیدونم