راهنمایی برای خرید موبایل

سلام دوستان
چند تا مدل گوشی ترجیحا نوکیا که قابلیت پخش موزیک از رادیوی ماشین را داشته باشند معرفی‌ کنید
قابلیت پخش موزیک گوشی از رادیو (FM) رو بهش چی‌ می‌گند؟

agebyl73hp21qday57xe.jpg

آیا اپ یا برنامه ای‌ هم برای گوشیهای جدید در این زمینه وجود داره اگر وجود داره لطفا معرفی‌ کنید
سلام دوستان
چند تا مدل گوشی ترجیحا نوکیا که قابلیت پخش موزیک از رادیوی ماشین را داشته باشند معرفی‌ کنید
قابلیت پخش موزیک گوشی از رادیو (FM) رو بهش چی‌ می‌گند؟

agebyl73hp21qday57xe.jpg

آیا اپ یا برنامه ای‌ هم برای گوشیهای جدید در این زمینه وجود داره اگر وجود داره لطفا معرفی‌ کنید
من یادمه چند سال پیش n78 داشتم این قابلیتو داشت...اسمه این قابلیتم fm transistor هست
بعید میدونم گوشی های جدید نوکیا این قابلیتو داشته باشن

از دوستانی که در مورد سخت افزار اطلاع دارن یک سوال داشتم
یک z3 رسیده دستم صفحش شکسته بود رفتم تاچ ال سی دیشو عوض کردم و همه چی خوب بود تا این که فهمیدم حدودا بعد از یک ساعت کار با گوشی به کلی تمامی سنسورهای گوشی از کار میوفته(ژیروسکوپ,مجاورت,شتاب سنج,سنسور نور و...)
وقتی گوشی رو ریست میکنم دوباره درست میشه و تمامی سنسورها به خوبی کار میکنه ولی بعد از حدود یک ساعت دوباره همین آش و همین کاسه...2 بار ریست فکتوری هم کردم افاقه نکرد.به نظرتون مشکل از چیه؟؟

از دوستانی که در مورد سخت افزار اطلاع دارن یک سوال داشتم
یک z3 رسیده دستم صفحش شکسته بود رفتم تاچ ال سی دیشو عوض کردم و همه چی خوب بود تا این که فهمیدم حدودا بعد از یک ساعت کار با گوشی به کلی تمامی سنسورهای گوشی از کار میوفته(ژیروسکوپ,مجاورت,شتاب سنج,سنسور نور و...)
وقتی گوشی رو ریست میکنم دوباره درست میشه و تمامی سنسورها به خوبی کار میکنه ولی بعد از حدود یک ساعت دوباره همین آش و همین کاسه...2 بار ریست فکتوری هم کردم افاقه نکرد.به نظرتون مشکل از چیه؟؟
احتمالا تاچ و ال سی دی رو درست عوض نکرده
واسه همین هم میریزه بهم سنسورها. و من حدس میزنم بعد از اینکه یه مقدار چیپسپ های داخل گوشی حرارت می گیرن این اتفاق می افته

یک گوشی قدیمی سونی E1 گرفتم رم sd 32 کلی پر کردم 8 گیگش خالی مونده کلا . بدی که داره اینه بعضی اوقات گوشی که خاموش روشن کوچیک میکنم منظورم Lock screen هست نه خاموش کردن گوشی این تا میرم والکمن لود کردنش میگیره و میچرخه ی مدت درست شده بود تند تند میورد این مشکل جای دیگه هم هست مثلا باز کردن عکس ها مشکل لود کردن داره . ولی ی چندتا اهنگ پاک کردم تا ی مدت تند تند بود و عالی میورد
لامصب دوباره یک چندتا اهنگ ریختم اعصاب خراب کرده..

یک یا چند مدل گوشی خوب واسه عکس گرفتن که قیمتش بالا نباشه معرفی‌ کنید
شما کدوم رو پیشنهاد می‌کنید؟
اکسپریا C5 مخصوص سلفیه با قیمت 900 هزار تومان
سلام
میشه یکی‌ دو مدل دیگه هم معرفی‌ کنید؟
قدیمی‌ هم باش عیب نداره
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or