راهنمایی برای خرید موبایل

دوستان این تکست ها و یادداشت های داخل سامسونگ اس 4 مینی داشتم ذخیره کردم تو رایانه ، حالا اینا با چه برنامه و نرم افزاری باز میشه؟

گوشی های با پردازنده 4 هسته ای همشون بالای 400 هستن رنجشون ؟
بعد این تفاوت فرکانس مرکز هسته چقدر تاثیر داره تو عملکرد گوشی؟ مثلا دو تا گوشی هستن هر دو تا دو هسته ای یکی فرکانس مرکز 1.3 ، اون یکی 8.0 هست
[TABLE="class: rtl"]
[TR="class: even"]
[TD="class: spec"]تراشه[/TD]
[TD]NovaThor U8500 Chipset [/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR="class: odd"]
[TD="class: spec"]پردازنده‌ي مرکزي[/TD]
[TD]Dual Core CPU [/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TD="class: spec"]نوع پردازنده[/TD]
[TD] [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TD="class: spec"]فرکانس پردازنده‌ي مرکزي[/TD]
[TD]0.8 گيگاهرتز [/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TD="class: spec"]پردازنده‌ي گرافيکي[/TD]
[TD]Mali-400[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
اینم اون یکی
[/TR]
[TD]Dual-Core Cortex-A9 CPU [/TD]
[/TR]
[TD]1.0 گيگاهرتز [/TD]
[/TR]
[TD]Mali-400 [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

گوشی های با پردازنده 4 هسته ای همشون بالای 400 هستن رنجشون ؟
بعد این تفاوت فرکانس مرکز هسته چقدر تاثیر داره تو عملکرد گوشی؟ مثلا دو تا گوشی هستن هر دو تا دو هسته ای یکی فرکانس مرکز 1.3 ، اون یکی 8.0 هست
[TD] [/TD]
[/TR]
[TD]Dual Core CPU [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TD="class: spec"]نوع پردازنده[/TD]
[TD] [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TD]0.8 گيگاهرتز [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TD]Mali-400[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
اینم اون یکی
[/TR]
[TD]Dual-Core Cortex-A9 CPU [/TD]
[/TR]
[TD]1.0 گيگاهرتز[/TD]
[/TR]
[TD]Mali-400[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
همش به سرعت پردازنده نیست به معماریشون هم بستگی داره .. بالایی مشخص نیست اما پایینی Cortex a9 هست و GPU MAli 400 نشون میده قوی تر باشه
در کل معماری مهمتر هست چون عملکردش بهینه تر شده و میتونه در بعضی موارد پردازنده 2 هسته ای از 4 هسته ای بهتر عمل کنه

دوستان نظرتون راجع به گوشی های چینی ب غیر از هواوی چیه
الان letv خیلی قوی داره کار میکنه
شیائومی هم همینطور
و ی برند ک خیلی نظر منو به خودش جلب کرده umi
یعنی امکاناتی ک این گوشی داره محشره فقط برید تو سایتش
eye print داره و گوشی تمام فلزی و سخت افزار فوق العاده خوب
و مهم ترین قسمت نرم افزار با برنامه خودش ک اختصاصی هست میشه تقریبا همه نوع رام ریخت روش رام شیائومی رام سیانوژن + رام خودش الان تو ایران هم هست حالا میخوام ببینم کسی باهاش کار کرده این تبلیغات راسته ؟؟و اینکه ارزش خرید داره چشو منو ک خیلی گرفته

و ی سوال کلی راجع به برندهای موبایل چینی
سایتی مرجعی چیزی هست ک اینارو از لحاظ فروش، رتبه، کیفیت، رضایت مردم و اینکه کدومشون الان رو ب رشدترین هستن و از همه لحاظ اینارو نقد و بررسی کرده باشه؟؟
چون واقعا خیلی زیادن همشون سخت افزار های خوبی میزارن اولشم ک سیستم عاملشون اپدیت هستن ولی ادم نمیدونه واقعا خوبن یا ن

همش به سرعت پردازنده نیست به معماریشون هم بستگی داره .. بالایی مشخص نیست اما پایینی Cortex a9 هست و GPU MAli 400 نشون میده قوی تر باشه
در کل معماری مهمتر هست چون عملکردش بهینه تر شده و میتونه در بعضی موارد پردازنده 2 هسته ای از 4 هسته ای بهتر عمل کنه
بالایی مال ACE2 بود ، پایینی مال سونی اکسپریا سولا
میخواستم ببینم تفاوتشون چقدره چون نوع تراشه اشون یکیه ولی در کل این ACE 2 همینجوری گذاشتم واقعا گوشی افتضاحی بود ، کند عمل میکرد ضرر زد بهم
ولی تو همون رنج قیمت گوشی های قوی تر هم زدن تو HTC و...

دوستان اهل فن گوشی مخصوص موزیک تو رنج قیمت های پایین بهترین انتخاب Sony Xperia E1 هست؟ برای موزیک که حرف نداره میگن کیفیت و بیس صداش .
البته میگن هنگام اجرا چند برنامه هنگم زیاد میکنه کلا ، ولی اخرین اپدیت مشکلش حل کرده به 4.4
چشمم گرفته خیلی اهل موزیک با گوشی هستم

الان داشتم مشخصات شیائومی ردمی3 رو نگاه میکردم.
واقعا فک نکنم گوشی دیگه ایی با این سخت افزار با قیمت 100$ پیدا بشه.
خیلی جالبه
Xiaomi Redmi 3 - Full phone specifications

گوشی بی نظیر سبت به قیمت مخصوصا باتریش4100و پردازنده616که به کم از615قویتر
البته لنوو یه روز بعد این یه رقیب براش معرفی کرد:دی البته لنوو باتریش ضعیفتره ولی همین مشخصات و همین قیمت107دلار
نمایشگر لنوو هم1080p
البته به نظرم همون720pبرا 5اینچ خوبه مصرف باتریشم کمتر چون پردازندهای کوالکام امسال مصرف باتری افتضاحی داشتن
من خودم honor6دارم5اینچ1080pولی همیشه میذارم رو720pراضیم
درکل گوشی عالیه امیدوارم xiaomiزودتر وارد خاورمیانه بشه رسما

شیائومی هم همینطور
و مهم ترین قسمت نرم افزار با برنامه خودش ک اختصاصی هست میشه تقریبا همه نوع رام ریخت روش رام شیائومی رام سیانوژن + رام خودش الان تو ایران هم هست حالا میخوام ببینم کسی باهاش کار کرده این تبلیغات راسته ؟؟و اینکه ارزش خرید داره چشو منو ک خیلی گرفته

سایتی مرجعی چیزی هست ک اینارو از لحاظ فروش، رتبه، کیفیت، رضایت مردم و اینکه کدومشون الان رو ب رشدترین هستن و از همه لحاظ اینارو نقد و بررسی کرده باشه؟؟
چون واقعا خیلی زیادن همشون سخت افزار های خوبی میزارن اولشم ک سیستم عاملشون اپدیت هستن ولی ادم نمیدونه واقعا خوبن یا ن

چینی ها واقعا عالی شدن
بهترینشون
Xiaomi.meizu.honor.oppo
Oneplusوzteولنوو
اینا عالین.انر و لنوو رسما وارد میشن و راحت گیر میان
ولی بقیه نه و از چین قاچاقی وارد میشن نرم افزار های چینی روشون نصبه
البهxiaomiبه زودی وارد خارومیانه میشه

- - -ویرایش - - -

دوستان اهل فن گوشی مخصوص موزیک تو رنج قیمت های پایین بهترین انتخاب Sony Xperia E1 هست؟ برای موزیک که حرف نداره میگن کیفیت و بیس صداش .
البته میگن هنگام اجرا چند برنامه هنگم زیاد میکنه کلا ، ولی اخرین اپدیت مشکلش حل کرده به 4.4
چشمم گرفته خیلی اهل موزیک با گوشی هستم

E1رو نمیدونم ولی دیزایر300و لومیا520و گلکسی کور امتحان کردم عالی بودن مخصوصا دیزایر300ولی قدیمی شدن مدل های جدید حتما بهتر هستن
بالایی مال ACE2 بود ، پایینی مال سونی اکسپریا سولا
میخواستم ببینم تفاوتشون چقدره چون نوع تراشه اشون یکیه ولی در کل این ACE 2 همینجوری گذاشتم واقعا گوشی افتضاحی بود ، کند عمل میکرد ضرر زد بهم
ولی تو همون رنج قیمت گوشی های قوی تر هم زدن تو HTC و...

ایس2و سولا؟؟از این جدیدتر پیدا نکردی؟:دی اینا معلومه داغونن
J1ایس سامسونگ 4gو قیمتشم عالیه320فک کنم
تو ابن قیمت هواوی بگیرخیلی بهتره

U_2
اره اینایی که شما گفتی هم عالیه ولی لومیا نه کلا هم بخاطر ویندوز فون و .. سخته عادت کردن بهش ولی تو فکر htc desire هم هستم 310 -320 خوبه مشخصاتش
سامسونگ کور هم خوبه . ولی الجی هم یکی دو تا در نظر دارم گوشی های خوبی داره

شیائومی هم همینطور

یک سایتی مسابقه گزاشته بود بین گوشی های Flagship اه 2015 که کدومشون بهترینه، ملت رای می دادن
Lumia 950 XL شد بهترین موبایل

حالا کاری ندارم جاش درسته یا نه، ولی این که چه جوری شد جالبه:
دو گوشی Lumia 950 و Lumia 950 XL بودن توی مسابقه، هوادار های Android و iOS افتادن به جون هم
وقتی که Lumia به آیفون می خورد طرفدار های Android به لومیا رای می دادن وقتی گوشی آندرویدی بود طرفدار های iOS به لومیا رای می دادن
نتیجه دعوای این دو این شد که گوشی با سیستم عامل ویندوز فون از همه بهتره

درود بر این مسابقه و نبرد!!!!

در کل همه نظر سنجی های این سایت خیلی مزخرفه
درمورد طرفداری لومیا بگم وحشتناک خدایی.الان ماکروسافت بخاطر ویندوز طرفدار زیاد داره تو ایران
نوکیا هم که معلومه تا چند سال پیش کل ایران طرفدارش بودن
حالا این دو گروه یکی شدن:دی اصلا نمیشه باهاشون بحث کرد :دی
منطق اینه لومیا خدایی گوشیه و رقیبی نداره تموم
شاید حتی یه برسی از گوشی نخوندن یا حتی پولشو داشته باشن میرن اندروید یا ایفون میگیرن ولی باز از لومیا طرفداری میکنن:دی
اکثرشون میگن گوشی بی نقص اونای هم که قبول دارن گوشی مشکلاتی داره میگن سیستم عامل و نرم افزار گوشی ازمایشیه براهمین باتریش متوسط و..
درکل این جور طرفداری تو همه برندها وجود داره مخصوصا سامسونگ و اپل و سونی ولی خدایی در این حد بی منطق نبودن هیچوقت
U_2
اره اینایی که شما گفتی هم عالیه ولی لومیا نه کلا هم بخاطر ویندوز فون و .. سخته عادت کردن بهش ولی تو فکر htc desire هم هستم 310 -320 خوبه مشخصاتش
سامسونگ کور هم خوبه . ولی الجی هم یکی دو تا در نظر دارم گوشی های خوبی داره

من از نظر صدا گفتم چون اینارو امتخان کردم خیلی صدای خوبی داشتن
e1یا ال جی ها رو امتحان نکردم نمیدونم
تو این قیمت هواوی و چینی ها بهترن ولی صدایی خوبی ندارن تو هدفون
البته من گوشی های جدیدشو مثلy6یا g620sامتحان نکردم ببین صداشون تو هدفون درچه حد
ولی قدیمی ها زیر600.700تومن همشون ضعیف بودن

در کل همه نظر سنجی های این سایت خیلی مزخرفه
درمورد طرفداری لومیا بگم وحشتناک خدایی.الان ماکروسافت بخاطر ویندوز طرفدار زیاد داره تو ایران
نوکیا هم که معلومه تا چند سال پیش کل ایران طرفدارش بودن
حالا این دو گروه یکی شدن:دی اصلا نمیشه باهاشون بحث کرد :دی
منطق اینه لومیا خدایی گوشیه و رقیبی نداره تموم
شاید حتی یه برسی از گوشی نخوندن یا حتی پولشو داشته باشن میرن اندروید یا ایفون میگیرن ولی باز از لومیا طرفداری میکنن:دی
اکثرشون میگن گوشی بی نقص اونای هم که قبول دارن گوشی مشکلاتی داره میگن سیستم عامل و نرم افزار گوشی ازمایشیه براهمین باتریش متوسط و..
درکل این جور طرفداری تو همه برندها وجود داره مخصوصا سامسونگ و اپل و سونی ولی خدایی در این حد بی منطق نبودن هیچوقت
من نمیدونم چند درصد از کسانی که به اون گوشی رای دادند تا اول بشه تا حالا اصلا ویندوزفون کار کردند یا نه ... اما این ویندوزفون اون سیستم عامل قدیمی که پر باگ و نبود امکانات نیست !
ویندوزفون 10 باگ داره چون هنوز نسخه کامل و رسمیش نیومده و مایکروسافت اشتباه بزرگی کرد پرچمدارش با سیستم عامل ناقص بیرون داد چون همه میگفتند پس کی دیگه قرار هست پرچمدار مایکروسافت ببینیم ؟
من پسرداییم لومیا 640xl داره و باهاش کار میکنم و کمبودی برای کسی که کارهای معمولی ( مثل خودم ) انجام میده ندیدم .. حالا پسر داییم اومد پیش گوشیش از 8.1 به 10بتا اپدیت کرد شارژش از 3 روز به 1 روز کاهش پیدا کرد که نشان دهنده بهینه نبودن ویندوزفون 10 هست
بارها گفته شده و باز هم میگیم مشکل این سیتم عامل کمتر حمایت شدن توسط توسعه دهنده ها هست مثلا اینستاگرام هنوز نسخه رسمیش نیومده و اون بتاش هم برای 2 سال قبل هست ولی در عوض بعضی ها نسخه کپی اینستاگرام ساختند که ویندوزفونی ها از اون استفاده میکنند

در ضمن IOS و اندروید هم فکر نکن کامل هست و شرکتهاشون بهترن ها را میسازند ! IOS که الان 2 سری هست چه نسخه 8 و چه 9 اومد اوایلش پر از باگ بود و مجبور بودند کلی اپدیت بدند تا مشکلات برطرف بشه و یا همین IOS خطرناکترین سیستم عامل در بین موبایل ها را داره با اینکه این همه اپل ادعای امنیت داره
یا اندروید به لطف پردازنده های قوی هست که کندی را حس نمکنی و گرنه در پایین رده و میان رده ها سرعت کار با گوشی به شدت بعد از مدتی عذاب اور میشه
البته پرچمدارهاش هم همیشه بعد از مدتی عرضه شدن خبرهایی مبنی بر مشکلاتشون منتشر میشه

جالبه دوستانی که خودشون از درون یک سامسونگ فن اصیل هستن باز اومدن در مورد نوکیا و مایکروسافت فنا صحبت میکنن:d

یه واقعیتی که هست اینه که نوکیا تو ایران فوق العاده محبوبه و هیچ رقمه نمیشه اینو تکذیب کرد

به نظر من دلیل اصلی فروش پایین گوشی های ویندوزی تو ایران واردات کم و نایاب بودنشون تو بازاره...لوازم جانبی هم که عمرا پیدا بشه
مثلا تو شهر بزرگی مثل مشهد من فقط یکجا دیدم گوشی ویندوزی میفروشه اونم قیمت خون باباش بر خلاف گوشی های سامسونگ که بقالی سر کوچه هم داره

اینم اضافه کنم که الان ویندوز تو خیلی از کشورهای اروپایی از ios پیشی گرفته و بر کسی پوشیده نیست که آینده روشنی داره

البته اینم تکذیب نمیکنم که سیستم عامل مشکلاتی داره و مایکروسافت و توسعه دهنده ها دارن کوتاهی میکنن

من نمیدونم چند درصد از کسانی که به اون گوشی رای دادند تا اول بشه تا حالا اصلا ویندوزفون کار کردند یا نه ... اما این ویندوزفون اون سیستم عامل قدیمی که پر باگ و نبود امکانات نیست !
ویندوزفون 10 باگ داره چون هنوز نسخه کامل و رسمیش نیومده و مایکروسافت اشتباه بزرگی کرد پرچمدارش با سیستم عامل ناقص بیرون داد چون همه میگفتند پس کی دیگه قرار هست پرچمدار مایکروسافت ببینیم ؟
من پسرداییم لومیا 640xl داره و باهاش کار میکنم و کمبودی برای کسی که کارهای معمولی ( مثل خودم ) انجام میده ندیدم .. حالا پسر داییم اومد پیش گوشیش از 8.1 به 10بتا اپدیت کرد شارژش از 3 روز به 1 روز کاهش پیدا کرد که نشان دهنده بهینه نبودن ویندوزفون 10 هست
بارها گفته شده و باز هم میگیم مشکل این سیتم عامل کمتر حمایت شدن توسط توسعه دهنده ها هست مثلا اینستاگرام هنوز نسخه رسمیش نیومده و اون بتاش هم برای 2 سال قبل هست ولی در عوض بعضی ها نسخه کپی اینستاگرام ساختند که ویندوزفونی ها از اون استفاده میکنند

در ضمن IOS و اندروید هم فکر نکن کامل هست و شرکتهاشون بهترن ها را میسازند ! IOS که الان 2 سری هست چه نسخه 8 و چه 9 اومد اوایلش پر از باگ بود و مجبور بودند کلی اپدیت بدند تا مشکلات برطرف بشه و یا همین IOS خطرناکترین سیستم عامل در بین موبایل ها را داره با اینکه این همه اپل ادعای امنیت داره
یا اندروید به لطف پردازنده های قوی هست که کندی را حس نمکنی و گرنه در پایین رده و میان رده ها سرعت کار با گوشی به شدت بعد از مدتی عذاب اور میشه
البته پرچمدارهاش هم همیشه بعد از مدتی عرضه شدن خبرهایی مبنی بر مشکلاتشون منتشر میشه

حرفتو قبول دارم.
خودم از ویندوز فون استفاده کردم با اینکه ازش خوشم نمیاد ولی عالیه مخصوصا رو گوشی های رده پایین خیلی سریع و رون
لومیا هارو هم دوست دارم بخاطر دوربین عالی
منم نگفتم گوشی بذی یا سیستم عامل بدی هستن.یکی از بهترین های بازار بدون شک
فقط ازاین گوشی ها بت ساختن یه عده و میگن رقیب هم نداره:دی
درمورد مصرف باتری هم تقصیر ماکروسافت یا ویندوز فون نیست
امسال کلا پردازنده های کوالکام گند زدن به باتری گوشی ها شاید با اپدیت و بهینه سازی یه کم بهتر بشه
مخصوصا810و808افتضاح بودن.
امیدوارم تو820مشکل حل شده باشه البته سامسونگ820رو میسازه و جدیدترین فناوری14نانومتری رو داره
یعنی حتی از فناوری ساخت اگزینوس7که عالی بود تو مصرف باتری و حرارت هم بهتر و جدیدتر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or