راهنمایی برای خرید موبایل

یک گوشی نوکیا 108 دو سیم گرفتم دیدم اهتگم پخش میکنه ذوق کردم ، توقعم رفت بالا یک رم 32 گیگ خریدم زدم چند تا اهنگ توش وسط اهنگ یکدفعه میزنه قالب پشتیبانی نمیشه ، قشنگ متوجه شدم الکی توقعم رفت بالا از یک گوشی 100 تومنی انتظار زیادی داشتم:(

یک گوشی نوکیا 108 دو سیم گرفتم دیدم اهتگم پخش میکنه ذوق کردم ، توقعم رفت بالا یک رم 32 گیگ خریدم زدم چند تا اهنگ توش وسط اهنگ یکدفعه میزنه قالب پشتیبانی نمیشه ، قشنگ متوجه شدم الکی توقعم رفت بالا از یک گوشی 100 تومنی انتظار زیادی داشتم:(
یک برنامه پخش اهنگ نصب کن احتمال زیاد مشکلت حل میشه

سلام دوستان من یه مادر بزرگ دارم میخوام براش گوشی بخرم صفحه ایناشم بزرگ باشه براش و شماره اینا کلا گنده باشه همه چی گنده باشه :D سوادم نداره چیزی پیشنهاد میکنید؟

سلام دوستان من یه مادر بزرگ دارم میخوام براش گوشی بخرم صفحه ایناشم بزرگ باشه براش و شماره اینا کلا گنده باشه همه چی گنده باشه :D سوادم نداره چیزی پیشنهاد میکنید؟

بونه از این تبلت 7 اینچی های 300 الی 400 تومنی که سیمکارت میخورن براش بگیر. glx فکر کنم داشته باشه.

شما فکر کنم یک مموری با ظرفیت پایینتر از 32 بگیری مشکلت حل بشه
من خودم 108 دارم یک رم 2 گیگ:dاز خونه پیدا کردم گذاشتم روش همیشه باهاش موزیک گوش میدم

شما فکر کنم یک مموری با ظرفیت پایینتر از 32 بگیری مشکلت حل بشه
من خودم 108 دارم یک رم 2 گیگ:dاز خونه پیدا کردم گذاشتم روش همیشه باهاش موزیک گوش میدم
نه دوستمون shanser درست گفت ، رم 32 که ساپورت میکنه ، من ورداشته بودم اهنگ ها رو همه رو با کیفیت 320 ریخته بودم داخل حافظه اش ساپورت نمیکرد این کیفیت وسطش میزد بعد کیفیت 128 ریختم و معمولی درست شد فقط بدیش اینه جلو وعقب کردن اهن نداره
کدوم مدلش داره ؟ تو این قیمتا؟

نه دوستمون shanser درست گفت ، رم 32 که ساپورت میکنه ، من ورداشته بودم اهنگ ها رو همه رو با کیفیت 320 ریخته بودم داخل حافظه اش ساپورت نمیکرد این کیفیت وسطش میزد بعد کیفیت 128 ریختم و معمولی درست شد فقط بدیش اینه جلو وعقب کردن اهن نداره
کدوم مدلش داره ؟ تو این قیمتا؟
من الان گوشیم رو نگاه کردم مدل 107 ولی فکر کنم با دکمه ها شماره گیر جلو عقب میبرد...الان باتریش گم شده نمیتونم تست کنم

دوستان مشکلی که الان برای گوشی من پیش اومده اینه که تو تلگرام همه کسایی که باهاشون چت کردم اسماشون پریده و شماره هاشون رو نشون میده . مسیج ها هم بد نشون میده این الان چطوری هست ؟ پاک کنم بعد دوباره دانلود کنم ؟ تو آی او اس هست .

یک سایتی مسابقه گزاشته بود بین گوشی های Flagship اه 2015 که کدومشون بهترینه، ملت رای می دادن
Lumia 950 XL شد بهترین موبایل

حالا کاری ندارم جاش درسته یا نه، ولی این که چه جوری شد جالبه:
دو گوشی Lumia 950 و Lumia 950 XL بودن توی مسابقه، هوادار های Android و iOS افتادن به جون هم
وقتی که Lumia به آیفون می خورد طرفدار های Android به لومیا رای می دادن وقتی گوشی آندرویدی بود طرفدار های iOS به لومیا رای می دادن
نتیجه دعوای این دو این شد که گوشی با سیستم عامل ویندوز فون از همه بهتره

درود بر این مسابقه و نبرد!!!!

• Like
Reactions: IMANOKA

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or