DOOGEE X5 را با قیمت 65€ سفارش دادممناسبه قیمتش. میتونی خرید کنی همینو بخر
تشکر از راهنمایی
DOOGEE X5 را با قیمت 65€ سفارش دادممناسبه قیمتش. میتونی خرید کنی همینو بخر
یک برنامه پخش اهنگ نصب کن احتمال زیاد مشکلت حل میشهیک گوشی نوکیا 108 دو سیم گرفتم دیدم اهتگم پخش میکنه ذوق کردم ، توقعم رفت بالا یک رم 32 گیگ خریدم زدم چند تا اهنگ توش وسط اهنگ یکدفعه میزنه قالب پشتیبانی نمیشه ، قشنگ متوجه شدم الکی توقعم رفت بالا از یک گوشی 100 تومنی انتظار زیادی داشتم
مگخ برنامه هم میشه ریخت داخل این فسقلی؟! چی بریزم ؟ با رم ریدر باید ریخت شما میشناسی چیزی برنامه اهنگ برای این گوشی؟یک برنامه پخش اهنگ نصب کن احتمال زیاد مشکلت حل میشه
سلام دوستان من یه مادر بزرگ دارم میخوام براش گوشی بخرم صفحه ایناشم بزرگ باشه براش و شماره اینا کلا گنده باشه همه چی گنده باشه سوادم نداره چیزی پیشنهاد میکنید؟
سرچی کردم نمیشه چون سیستم عامل یک جورایی میشه بگی ندارهمگخ برنامه هم میشه ریخت داخل این فسقلی؟! چی بریزم ؟ با رم ریدر باید ریخت شما میشناسی چیزی برنامه اهنگ برای این گوشی؟
بونه از این تبلت 7 اینچی های 300 الی 400 تومنی که سیمکارت میخورن براش بگیر. glx فکر کنم داشته باشه.
سرچی کردم نمیشه چون سیستم عامل یک جورایی میشه بگی نداره
اطلاعات غلط ندین ! این اهنگ هایی که ایشون ریخته فرمتش نمیتونه بخونه گوشی ، احتمالا اهنگ ها با کیفیت ارجینال هستن، چون برنامه که ریخته نمیشه داخلش کلا..یک برنامه پخش اهنگ نصب کن احتمال زیاد مشکلت حل میشه
شما فکر کنم یک مموری با ظرفیت پایینتر از 32 بگیری مشکلت حل بشهیک گوشی نوکیا 108 دو سیم گرفتم دیدم اهتگم پخش میکنه ذوق کردم ، توقعم رفت بالا یک رم 32 گیگ خریدم زدم چند تا اهنگ توش وسط اهنگ یکدفعه میزنه قالب پشتیبانی نمیشه ، قشنگ متوجه شدم الکی توقعم رفت بالا از یک گوشی 100 تومنی انتظار زیادی داشتم
نه دوستمون shanser درست گفت ، رم 32 که ساپورت میکنه ، من ورداشته بودم اهنگ ها رو همه رو با کیفیت 320 ریخته بودم داخل حافظه اش ساپورت نمیکرد این کیفیت وسطش میزد بعد کیفیت 128 ریختم و معمولی درست شد فقط بدیش اینه جلو وعقب کردن اهن ندارهشما فکر کنم یک مموری با ظرفیت پایینتر از 32 بگیری مشکلت حل بشه
من خودم 108 دارم یک رم 2 گیگ:dاز خونه پیدا کردم گذاشتم روش همیشه باهاش موزیک گوش میدم
من الان گوشیم رو نگاه کردم مدل 107 ولی فکر کنم با دکمه ها شماره گیر جلو عقب میبرد...الان باتریش گم شده نمیتونم تست کنمنه دوستمون shanser درست گفت ، رم 32 که ساپورت میکنه ، من ورداشته بودم اهنگ ها رو همه رو با کیفیت 320 ریخته بودم داخل حافظه اش ساپورت نمیکرد این کیفیت وسطش میزد بعد کیفیت 128 ریختم و معمولی درست شد فقط بدیش اینه جلو وعقب کردن اهن نداره
کدوم مدلش داره ؟ تو این قیمتا؟