بعد از لومیا ؟! از چه لحاظ لومیا بهتر از s6 هست میشه شفاف سازی کنی؟ دوربین ؟
من اینجا دوربین گفتم دوست عزیز! سنسور لومیا محیط های رو خیلی خوب تشخیص میداد.
و اله اگه به امکانات و چیزای دیگه باشه که لومیا 2 سال دیگه هم به امکانات اس6 نمیرسه.
- - -ویرایش - - -
دوستان انقد راحت دوربین گوشی ها دیگه رو زیر سوال نبرین.این یه نظر سنجی بین کاربرا بود که اس6و930بهتر از بقیه یه چشم اومدن
دوربین ایفون وz3وجی3فوق العادست اختلافشون کمه دیگه بستگی به خود عکاس داره بتونه عکس خوب بگیره در نهایت کیفیت همشون عالیه
دوربین ام9معلومه مشکل داره یه اپدیت اومده بهتر شده
داداش دوربین اس6در کل بهتره از لومیا.فیلم برداری عکاسی نور کم و شب.hdrو..اس6بهتره
حتی تخصصی هم برسی بشه دوربین ایفون و زد3هم میتونه بهتر از لومیا باشه
و
الان اینجا بحث فیلم برداری نیست اگه به فیلم برداری باشه خوب معلومه اس6 بهتره چون هم 2160 هم اسلوموشن!
همتون میدونید که کیفیت دوربین به مگاپیکسل نیست و به الگوریتم و داینامیک رنجش هست!
پس توی ازمایش 2 همه ی گوشی ها به جز لومیا رنگ اقیانوس رو اشتباه تشخیص دادن! (حتما میخواین بگین پس چرا مابقی گوشی ها رنگاشون یکی؟! چون که رنگ اقیانوس توی نقشه آبی هست و اصلا رنگ کدر نیست
)
آزمایش 3 نظری ندارم چون اصلا معلوم نیست آب و هوا در اون زمان به چه شکل بود! هر گوشی برای خودش یه رنگ ثبت کرده! تو این آزمایش اس6 رو قبول دارم.
آزمایش 4 واقع چیز جالبیه! چرا چون داینامیک رنج دوربین رو به چالش میکشه در این حالت دوربین نمیدونه روی اسمون فوکوس کنه یا روی محیط تاریک گیاه؟(اگه رو گیاه فوکوس کنه آسمون خیلی پر رنگ و گیاه پر جزیات میشه) برای همین توی این آزمایش اول لومیا قبول دارم چون هم آسمون و هم تمامی جزیات گیاه معلومه و گوشی دوم زد3 و بعد ایفون6، اس6 متاسفانه تاریک ثبت کرده!
ازمایش 5 رو هم نمیشه نظر قطعی چون رنگ دقیق گل بنفشه معلوم نیست ولی لومیا رنگ زرد رو پر رنگ تر ثبت کرده سامسونگ واضح تر. اینجا سامسونگ رو میپسندم چون جزیات از پر رنگی مهم تر جلوه میکنه.
آزمایش 6 اول اس6 رو قبول دارم و بعد ایفون! لومیا متاسفانه تیره ثبت کرده! ماسیدگی دوربین جی3 هم توی این آزمایش کاملا مشهوده! ام9 توی این تست خیلی بهتر از تست های قبلش عمل کرده.
آزمایش 7 نمیشه نظر قطعی داد چون رنگ زرد معلوم نیست چه رنگی هست! اما اول اس6 و بعد ام9 و بعد لومیا. (چرا؟ چون چزیات این سه گوشی کامل تره خش عمیق روی کلمه R رو با دقت نگاه کنید فقط این سه گوشی دقیق ثبت کردن.)تار و ماسیده بودن جی3 هم معلومه
آزمایش 8 هم نیازی به گفتن نداره لومیا برتره چون رنگ سفید دقیق تر و رنگ مشکی بدون تیرگی ثبت شده اما اس6 رنگ مشکی رو با تیرگی ثبت کرده. بعد از لومیا ایفون رو قبول دارم.
آزمایش 9 هم نیازی به توضیح اضافی نداره چون همه ی گوشی ها به جز لومیا با تیرگی و مات تصویر ثبت کردن. بعد از لومیا ایفون بهتر عکس گرفته!:d
و ازمایش آخر به سبزه های رو دیوار سنگی توجه کنید! اس6 مقداری تیره و کمرنگ ثبت کرده یعنی جزیات بین سبزه ها معلوم نیست اما لومیا معلومه.
این بود بررسی من با تمامی دلیل هایی که باهاشون رای دادم!
شما هم اگه من اشتباه میکنم با دلیل قانعم کنید.