راهنمایی برای خرید موبایل

اره با اينكه اس 6 عاليه اما بازم آيفون فوق العاده رو ترجيح دادم تا راحت باشم

از چه نظر خیالت راحت باشه?
اگه سرعت و اینا میگی تو برسی و مقایسه ها اس6یه سرو گردن از اس5بالاتره یعنی کلا پروژه صفر که میگفتن الکی نبود واقعا تغییر کرده
یعنی از ایفون 6هم سریعتر شده سخت افزارش یه6ماهی از بقیه گوشی ها جلوتره یعنی شاید پاییز نوت5با همچین سخت افزاری بیاد
از هر نظر از ایفون6بهتره شاید فقط تو طراحی اونم سلیقست که من از هیچکدوم خوشم نمیاد
فقط میمونه بحث سیستم عامل که با چی راحت باشی اندروید یا ios

من بودم حتما اس6میگرفتم اونم اج:دی

هواویg7بگیر700تومن
صفحه5.5کیفیت خوب
دوربین13خوب عقب و5عالی جلو
رم2پردازنده410که64بیتی به5هم اپ میشه
طراحی خیلی شیک و زیبا
بدنه فلزی.4g.nfc
باتری خوب
درکل بهترین گوشی زیر900

desire 816 هم خوبه
اگر کوچکتر بخوای desire 616 بگیر
مشکل اینجاست که من میخوام فقط سونی بگیرم بودجمم به Z2 و Z3 نمیرسه اصلا

مشکل اینجاست که من میخوام فقط سونی بگیرم بودجمم به Z2 و Z3 نمیرسه اصلا

این دوتا که گفتم
Desire 816 قیمتش 820 هست
desire 616 حدود 550

البته یک توصیه میکنم اگر تا 800 - 900 میتونی هزینه کنی پرچمدارهای نسل قبل بگیر مثل lg g pro ..xperia z1 .. htc one m7

Z دیگه الان ارزش خرید نداره اگه میخوای اونقدر هزینه کنی بهترین گزینه Z1 هست(اگه با اون قیمت پیدا کنی) اما اگه گوشی جدیدتری میخوای C3 بگیر گوشی خیلی خوبیه این هفتم واسش آپدیت 5 میاد..
پ/ن:هر چند من الان چند ماهه Z1 دارم خودم کاملا راضیم با اندروید 5 هم کلا یذره حس فرش بودن بیشتری میده :d

Z دیگه الان ارزش خرید نداره اگه میخوای اونقدر هزینه کنی بهترین گزینه Z1 هست(اگه با اون قیمت پیدا کنی) اما اگه گوشی جدیدتری میخوای C3 بگیر گوشی خیلی خوبیه این هفتم واسش آپدیت 5 میاد..
پ/ن:هر چند من الان چند ماهه Z1 دارم خودم کاملا راضیم با اندروید 5 هم کلا یذره حس فرش بودن بیشتری میده :d
دو-سه روزه آپدیت 5.0.2 واسه C3 و T2 Ultra نسخه های تک سیم و دو سیم اومده

آخ جوووووووووون زومیت نتیجه آزمایششو زد!:bighug: لومیا 930 عالیه!:x اصلا فکر نمیکردم 930 همچین دوربینی داشته باشه.
البته دوربین های نوکیا به همه ثابت شده بود.

اقا دو دلم بین Z1 و C3 کدوم رو بگیرم؟

این چه سوالیه کی راهنماییت کرده که c3 بگیری؟ اصلا قابل مقایسه نیستن با اینکه حدود دو سال از معرفی زد وان میگذره اما باز هم در حد پرچمدارهای ۲۰۱۴ و حتی ۲۰۱۵ هستش .. c3 یه اسباب بازیه که فقط یه دورببن واسه سلفی داذه .. عملکرد کندش ادم رو دیوونه میکنه .. یا زد وان یا زد الترا بگیر

درست حدس زدم گوشی 3.4رو فقط جا دو گوشی اشتباه:دی هرد عالی بودن
فون ارنا هم یه همچین نظر سنجی داره یه ماه پیش با930اول شد و با ختلاف خیلی کم نوت4دوم ولی اختلاف با سومی زیاد بود
در کل میشه گفت بهترین دوربین بازار اس6و930

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or