هم قیمتش که فقط z1 هست ( تو همون مایه ها ) ولی G2 خیلی عالیه تو خریدش شک نکن درسته یکسال معرفی شده ولی هنوزم به راحتی میتونه قدرتش رو به نمایش بذاره صفحه نمایشش هم که رنگارو از نوت 3 واقعی تر نشون میده .دوربینش هم میتونه با پرچم دارای امسال رقابت کنه . کلا ال جی برا این گوشیش سنگ تموم گذاشته فقط تو ایران جا نیوفتاده از z1 خیلی بهتره.دوستان گوشی خوب تو قیمت g2 دیگه هست.یا همون جی 2 بگیرم؟
بدون گارانتیشو میخوام که 200تومن ارزونتر هم هست یعنی 118000
از ی طرف گوشی یک سالی هست معرفی شده یکم زده شدم ازش
میدونی به نظرم رمز HTC اینکه هر چیزی رو به اندازه میسازه.میگم ارش من استفادم از دوربین گوشی خیلی کمه تو سال شاید 20 تا اونم چی باشه! و بیشتر کیفیت فیلم برداری برام خیلی مهمتره تا عکاسی.
ادم گوشی رو باید بالا پایین کنه و با توجه به نوع استفادش انتخاب کنه.
خوره عکس بودم میرفتم یه دوربین حرفه ای میگرفتم :d
دوربین m8 بعد از اپدیتهاش در حده خوب عکس میگیره و اگه بلد باشین چطور کار کنین بهترم میشه.
در کل htc رو باید دید و منتظرش موند چون همیشه کیفیت خوبی رو بخش های مختلف ارائه داده .. الان واقعن مشتاقه m9 هستم و اگه تو بخش دوربین هم پیشرفت کنه موندم با چی طرف میشیم!
کسایی هم که htc رو دنبال میکنن به خاطره همین کیفیتی که گوشی هاش دارن.
من خودم قبلش از اکثر برندها گوشی داشتم و بحث فن بازی نیست وگرنه با کله الان عشق سونی بودم :d
ولی htc دقیقن همونی بود که تو طراحی و کیفیت صدا و قدرت مد نظرم بود.
البته این رو بگید که Sense خیلی لخت تر هستش نسبت به Touch Wiz و Optimus UI. رابط کاربری G2 با این همه انیمیشن باز هم خیلی خوب کشش داره.ولی سرعت گوشیش خیلی بالاست حتی شاید از جی2 هم جلو بزنه
صدر هزار m8سلام
یه سوال داشتم
HTC ONE M7 بخرم یا M8 ?
یه راهنمای کلی بکنید ممنون
یه 10 تا از 100 هزار بار رو بگی ممنونصدر هزار m8
پردازنده سریع تر از ام 7.داشتن دو دوربین.اینچ بزرگتر.کیفیت صدا بهتر.آلومینیوم بکار رفته بیشتر نسبت به نسل پیش.خوش دست تر از قبل.دکمه پاور خیلی جاش بهتر از نسخه قبلیه 10 تا از 100 هزار بار رو بگی ممنون
چون یک گوشی میخوام یه 2 سالی با ما طی کنه شاید بیشتر
400 هزار تومن اختلاف قیمت خودش گویای برتر بودن M8 هستش. برتری ها دقیقا به این صورته:HTC ONE M7 بخرم یا M8 ?
داداش قیمتش الان چنده؟پردازنده سریع تر از ام 7.داشتن دو دوربین.اینچ بزرگتر.کیفیت صدا بهتر.آلومینیوم بکار رفته بیشتر نسبت به نسل پیش.خوش دست تر از قبل.دکمه پاور خیلی جاش بهتر از نسخه قبل
بدون گارانتی 1700 بود چند هفته پیش.اما میتونی با گارانتی و اون کاور و یک رم 16 تا دو تومن بخریداداش قیمتش الان چنده؟
راستی لوازم همراش چیه؟ اون کاور هوشمند هم باهاشه یا جدا گونه باید خرید؟
صفر مالی که هیچ کفگیر به ته دیک که میخوره که هیچ اونم سوراخ میکنه400 هزار تومن اختلاف قیمت خودش گویای برتر بودن M8 هستش. برتری ها دقیقا به این صورته:
صفحه نمایش 0.3 اینچ بزرگتر شده - اسپیکرها 25 درصد قدرتمندتر شدند - گوشی شده 90 درصد فلز و نوار دور گوشی هم عوض پلاستیک شده تماما فلز - پردازنده خیلی قوی تری داره - باطری تا حدودی بهتر شده.
با این حساب کیفیت تصویر و دوربین هیچ اختلافی با M7 نداره. من خودم الان M7 دارم و خیلی گوشیه خوبیه. به اون صورت هم نیازی نمیبینم که M8 بخرم. اسپیکرهای این گوشی به اندازه کافی بلند هستش، قدرت سخت افزاری هم برای بازی همینطور.
اگر شما هیچ غمی نداری بابت پول M8، بده خوب M8 رو بگیر اما اگر صفر مالی میشی، باید بگم همین M7 هم خیلی کار راه اندازه.
همون لوازم همیشگی: شارژر - هندزفریراستی لوازم همراش چیه؟ اون کاور هوشمند هم باهاشه یا جدا گونه باید خرید؟
شما فکر کنم 3X هواوی خریده بودید درسته؟ گوشی 800 هزار تومنی رو با 4 میلیونی و پردازنده 64 بیتی مقایسه می کنی؟ :dاز این یه ماهی که گوشی اندرویدی گرفتم باگ دیدم توش انواع و اقسام
خیر. هر دو گوشی خیلی با کیفیت و خوب کار شدند.پس با این تفاسیر زیاد اختلاف حاد نیست نسبت به 8م؟
پس مشکلی هم با دوربین این گوشی نخواهید داشت!من زیاد عکس نمیگرم شاید سالی 5 تا یا 10 تا
دیگه حرفی باقی نمیمونه که بدید M7 بخرید :dبازی هم فوقش کلش و اون نینجا میوه
M7 پلاستیکی نیست. فقط اون نوار دور گوشی پلاستیکیه که اونم هیچ وقت توی دست نمیاد و قابل حس کردن نیست!موندم بین این دو برادر گرامی فلزی و پلاستیکی
فقط یه سوال دیگه میمونههمون لوازم همیشگی: شارژر - هندزفری
فلیپ کاور Dot View رو باید جداگانه 100 هزار تومن خریداری کنید.
شما فکر کنم 3X هواوی خریده بودید درسته؟ گوشی 800 هزار تومنی رو با 4 میلیونی و پردازنده 64 بیتی مقایسه می کنی؟ :d
خیر. هر دو گوشی خیلی با کیفیت و خوب کار شدند.
پس مشکلی هم با دوربین این گوشی نخواهید داشت!
دیگه حرفی باقی نمیمونه که بدید M7 بخرید :d
M7 پلاستیکی نیست. فقط اون نوار دور گوشی پلاستیکیه که اونم هیچ وقت توی دست نمیاد و قابل حس کردن نیست!
یه چیز خوبی که فلز M7 داره (نسبت به فلز برس خورده M8 خاکستری میگم وگرنه فلز رنگ نقره ای هم مثل M7 کار شده) اینه که خیلی بیشتر حس میشه تا طراحی برس خورده M8 خاکستری.
نتیجه گیری: بده HTC One M7 بخر :d البته نسخه 32 گیگ بخر که یه وقت پشیمون نشی چرا که کارت حافظه نمی خوره!