راهنمایی برای خرید موبایل

دوستان گوشی خوب تو قیمت g2 دیگه هست.یا همون جی 2 بگیرم؟
بدون گارانتیشو میخوام که 200تومن ارزونتر هم هست یعنی 118000
از ی طرف گوشی یک سالی هست معرفی شده یکم زده شدم ازش:|

دوستان گوشی خوب تو قیمت g2 دیگه هست.یا همون جی 2 بگیرم؟
بدون گارانتیشو میخوام که 200تومن ارزونتر هم هست یعنی 118000
از ی طرف گوشی یک سالی هست معرفی شده یکم زده شدم ازش:|
هم قیمتش که فقط z1 هست ( تو همون مایه ها ) ولی G2 خیلی عالیه تو خریدش شک نکن درسته یکسال معرفی شده ولی هنوزم به راحتی میتونه قدرتش رو به نمایش بذاره صفحه نمایشش هم که رنگارو از نوت 3 واقعی تر نشون میده .دوربینش هم میتونه با پرچم دارای امسال رقابت کنه . کلا ال جی برا این گوشیش سنگ تموم گذاشته فقط تو ایران جا نیوفتاده از z1 خیلی بهتره.

میگم ارش من استفادم از دوربین گوشی خیلی کمه تو سال شاید 20 تا اونم چی باشه! و بیشتر کیفیت فیلم برداری برام خیلی مهمتره تا عکاسی.
ادم گوشی رو باید بالا پایین کنه و با توجه به نوع استفادش انتخاب کنه.
خوره عکس بودم میرفتم یه دوربین حرفه ای میگرفتم :d
دوربین m8 بعد از اپدیتهاش در حده خوب عکس میگیره و اگه بلد باشین چطور کار کنین بهترم میشه.
در کل htc رو باید دید و منتظرش موند چون همیشه کیفیت خوبی رو بخش های مختلف ارائه داده .. الان واقعن مشتاقه m9 هستم و اگه تو بخش دوربین هم پیشرفت کنه موندم با چی طرف میشیم!
کسایی هم که htc رو دنبال میکنن به خاطره همین کیفیتی که گوشی هاش دارن.
من خودم قبلش از اکثر برندها گوشی داشتم و بحث فن بازی نیست وگرنه با کله الان عشق سونی بودم :d
ولی htc دقیقن همونی بود که تو طراحی و کیفیت صدا و قدرت مد نظرم بود.
میدونی به نظرم رمز HTC اینکه هر چیزی رو به اندازه میسازه.
مثلا دوربین S5 یا Z2 میتونه 2160P فیلم برداری کنه اما اچ تی سی به همون 1080 رازی بود و میدونست که الکی دوربین های گوشی 2160 حجم میگیرن. در مورد صفحه هم همین طوره مشکل اچ تی سی تو بخش تبلیغات هست! مثلا جی3 با صفحه 2160P این قدر تبلیغات کرد اسمش افتاد تو دهن ها مردم که میدونی دهن بینن به واقعا کاری ندارن!
من رفیقم M7 داره اصلا از آپدیت گوشی هیچی سر در نمیآره هنوز گوشی شو به 4.3 آپدیت نکرده ولی سرعت گوشیش خیلی بالاست حتی شاید از جی2 هم جلو بزنه.!

ولی سرعت گوشیش خیلی بالاست حتی شاید از جی2 هم جلو بزنه
البته این رو بگید که Sense خیلی لخت تر هستش نسبت به Touch Wiz و Optimus UI. رابط کاربری G2 با این همه انیمیشن باز هم خیلی خوب کشش داره.
ببینید این رو بذارید بگم: اینطور نیست که همیشه یک رابط کاربری یا گوشی با مشخصات خاصی تو سری بخوره و نباید هم کاربرا اینطور برخورد کنند. هر کسی بنا به کاربرد خودش باید نگاه کنه. یک نفر ممکنه خیلی سنسورهای Air سامسونگ به کارش باید بعد اون وقت برای یک نفر هم از طرف دیگه اینا فقط gimmick هستند! عده ای از رابط کاربری خیلی ساده HTC خوششون نمیاد و دوست دارند محیط زیباتری داشته باشند مثل LG و Samsung.
تمام و تمام بحث سلیقه هستش و بس.
---------
Z3 و Z3 C هم در آل دیجیتال با قیمت های به ترتیب 2400 (با هندزفری مخصوص و محافظ صفحه) و 1700 موجود شد!
مشخصات برابر با S5 اروپایی، همون ظاهر Z2، همون دوربین و فقط باطری عالی :| 1 میلیون تومن اختلاف ...
ظاهرا Note 4 هم فردا موجود میشه. اونم اگر به این قیمت باشه، اون وقته که اوضاع برای Z3 خراب میشه :))

یه 10 تا از 100 هزار بار رو بگی ممنون
چون یک گوشی میخوام یه 2 سالی با ما طی کنه شاید بیشتر
پردازنده سریع تر از ام 7.داشتن دو دوربین.اینچ بزرگتر.کیفیت صدا بهتر.آلومینیوم بکار رفته بیشتر نسبت به نسل پیش.خوش دست تر از قبل.دکمه پاور خیلی جاش بهتر از نسخه قبل

HTC ONE M7 بخرم یا M8 ?
400 هزار تومن اختلاف قیمت خودش گویای برتر بودن M8 هستش. برتری ها دقیقا به این صورته:
صفحه نمایش 0.3 اینچ بزرگتر شده - اسپیکرها 25 درصد قدرتمندتر شدند - گوشی شده 90 درصد فلز و نوار دور گوشی هم عوض پلاستیک شده تماما فلز - پردازنده خیلی قوی تری داره - باطری تا حدودی بهتر شده.
با این حساب کیفیت تصویر و دوربین هیچ اختلافی با M7 نداره. من خودم الان M7 دارم و خیلی گوشیه خوبیه. به اون صورت هم نیازی نمیبینم که M8 بخرم. اسپیکرهای این گوشی به اندازه کافی بلند هستش، قدرت سخت افزاری هم برای بازی همینطور.
اگر شما هیچ غمی نداری بابت پول M8، بده خوب M8 رو بگیر اما اگر صفر مالی میشی، باید بگم همین M7 هم خیلی کار راه اندازه.

پردازنده سریع تر از ام 7.داشتن دو دوربین.اینچ بزرگتر.کیفیت صدا بهتر.آلومینیوم بکار رفته بیشتر نسبت به نسل پیش.خوش دست تر از قبل.دکمه پاور خیلی جاش بهتر از نسخه قبل
داداش قیمتش الان چنده؟
راستی لوازم همراش چیه؟ اون کاور هوشمند هم باهاشه یا جدا گونه باید خرید؟

خوب منم بالاخره وقت شد حدود یکی دوساعتی با iphone 6کار کنم
یعنی بعد از کار کردن باهاش اولین چیزی که به ذهنم رسید این بود که واقعا اعتماد به نفس اپل ستودنیه
iosکه اینقدر بهش مینازید تو همین یکی دوساعت بیشتر از این یه ماهی که گوشی اندرویدی گرفتم باگ دیدم توش انواع و اقسام
توی بعضی بازی ها لگ میزنه و سخت افزار نسبت به قیمت ضعیفه
اما مزایاش بنظر من کیفیت و کلاسش رو هنوز داره (غیر اون دوربین ضایع البته) صفحش هم یچیز معمولیه بایدfhd ــش میکردن دوربینش هم یه قابلیت واقعا جالب داشت اونم 240 فریم فیلم برداری کردن و اسلوموشن بود فوق العاده بود این قابلیت باطری هم چون بلند مدت دستم نبود نظری ندارم
در کل اصلا ارزش این قیمتو نداره اگه کلاسش فقط براتون مهمه که اره ولی اگه همه جوانب رو میخواید برید سراغ اندروید سخت افزار های چند برابر قوی تر و بهتر هست تو بازار

400 هزار تومن اختلاف قیمت خودش گویای برتر بودن M8 هستش. برتری ها دقیقا به این صورته:
صفحه نمایش 0.3 اینچ بزرگتر شده - اسپیکرها 25 درصد قدرتمندتر شدند - گوشی شده 90 درصد فلز و نوار دور گوشی هم عوض پلاستیک شده تماما فلز - پردازنده خیلی قوی تری داره - باطری تا حدودی بهتر شده.
با این حساب کیفیت تصویر و دوربین هیچ اختلافی با M7 نداره. من خودم الان M7 دارم و خیلی گوشیه خوبیه. به اون صورت هم نیازی نمیبینم که M8 بخرم. اسپیکرهای این گوشی به اندازه کافی بلند هستش، قدرت سخت افزاری هم برای بازی همینطور.
اگر شما هیچ غمی نداری بابت پول M8، بده خوب M8 رو بگیر اما اگر صفر مالی میشی، باید بگم همین M7 هم خیلی کار راه اندازه.
صفر مالی که هیچ کفگیر به ته دیک که میخوره که هیچ اونم سوراخ میکنه:))
پس با این تفاسیر زیاد اختلاف حاد نیست نسبت به 8م؟
من زیاد عکس نمیگرم شاید سالی 5 تا یا 10 تا
بازی هم فوقش کلش و اون نینجا میوه
مخابرات هم نیستم فرت فرت زنگ بزنم یا مسیج بدم
مگر اینکه نتم زیاد میرم
موندم بین این دو برادر گرامی فلزی و پلاستیکی

راستی لوازم همراش چیه؟ اون کاور هوشمند هم باهاشه یا جدا گونه باید خرید؟
همون لوازم همیشگی: شارژر - هندزفری
فلیپ کاور Dot View رو باید جداگانه 100 هزار تومن خریداری کنید.
از این یه ماهی که گوشی اندرویدی گرفتم باگ دیدم توش انواع و اقسام
شما فکر کنم 3X هواوی خریده بودید درسته؟ گوشی 800 هزار تومنی رو با 4 میلیونی و پردازنده 64 بیتی مقایسه می کنی؟ :d
پس با این تفاسیر زیاد اختلاف حاد نیست نسبت به 8م؟
خیر. هر دو گوشی خیلی با کیفیت و خوب کار شدند.
من زیاد عکس نمیگرم شاید سالی 5 تا یا 10 تا
پس مشکلی هم با دوربین این گوشی نخواهید داشت!
بازی هم فوقش کلش و اون نینجا میوه
دیگه حرفی باقی نمیمونه که بدید M7 بخرید :d
موندم بین این دو برادر گرامی فلزی و پلاستیکی
M7 پلاستیکی نیست. فقط اون نوار دور گوشی پلاستیکیه که اونم هیچ وقت توی دست نمیاد و قابل حس کردن نیست!
یه چیز خوبی که فلز M7 داره (نسبت به فلز برس خورده M8 خاکستری میگم وگرنه فلز رنگ نقره ای هم مثل M7 کار شده) اینه که خیلی بیشتر حس میشه تا طراحی برس خورده M8 خاکستری.
نتیجه گیری: بده HTC One M7 بخر :d البته نسخه 32 گیگ بخر که یه وقت پشیمون نشی چرا که کارت حافظه نمی خوره!

همون لوازم همیشگی: شارژر - هندزفری
فلیپ کاور Dot View رو باید جداگانه 100 هزار تومن خریداری کنید.

شما فکر کنم 3X هواوی خریده بودید درسته؟ گوشی 800 هزار تومنی رو با 4 میلیونی و پردازنده 64 بیتی مقایسه می کنی؟ :d

خیر. هر دو گوشی خیلی با کیفیت و خوب کار شدند.

پس مشکلی هم با دوربین این گوشی نخواهید داشت!

دیگه حرفی باقی نمیمونه که بدید M7 بخرید :d

M7 پلاستیکی نیست. فقط اون نوار دور گوشی پلاستیکیه که اونم هیچ وقت توی دست نمیاد و قابل حس کردن نیست!
یه چیز خوبی که فلز M7 داره (نسبت به فلز برس خورده M8 خاکستری میگم وگرنه فلز رنگ نقره ای هم مثل M7 کار شده) اینه که خیلی بیشتر حس میشه تا طراحی برس خورده M8 خاکستری.
نتیجه گیری: بده HTC One M7 بخر :d البته نسخه 32 گیگ بخر که یه وقت پشیمون نشی چرا که کارت حافظه نمی خوره!
فقط یه سوال دیگه میمونه
من دو خط دارم یکی خط شخصی یکی خط دوستان مزاحمین :d
میخوام دوسیمشو بگیرم .این گوشی دوسیمش مشکل که نداره؟ (خط ثابت و ایرانسل هست) چند جا خوندم که یه جورای مشکل داره

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or