نهایت فکر کنم 400 دلار باشه ... اگه این فروشنده های خوش انصاف با قیمت خوب بیارن واقعن چیز تاپ و تکیه تو دست.قیمت این htc چند ؟
لامصب خیلی خفنه
خوبیش اینه htc هنوز خز نشه و یهو دسته ملت پشته وانت نمیبینی :d
نهایت فکر کنم 400 دلار باشه ... اگه این فروشنده های خوش انصاف با قیمت خوب بیارن واقعن چیز تاپ و تکیه تو دست.قیمت این htc چند ؟
لامصب خیلی خفنه
خوبیش اینه htc هنوز خز نشه و یهو دسته ملت پشته وانت نمیبینی :d
وحید ، بوم ساند+ضدآب+بدنه زیبا و 2 تا فلش دوگانه برای دوتا دوربین 13 مگاپیکسلی = گوشی ایده آل من ! واقعا بدنه ام8 رو نمیپسندم ولی این واقعا جذابه :biggrin1: !
من زیاد تو فکر این نیستم که گوشیم حتما پرچم دار باشه.....3 یا چهار ماه. معلوم نیست! سونی هر 6 ماه یک بار پرچمدار جدید میده و الان Z2 در آستانه اومدن Z3 شده 1500 تازه!
اتفاقا این یکی از عیب هایی هستش که توی قیمت Compact های سونی مطرحه! صفحه گوشی کوچکتره و رزولوشن کمتری هم داره، اما پول گوشی سایز اصلی رو پرداخت می کنید!صفحه ی نه جندان بزرگ
مطمئنین؟؟؟؟اتفاقا این یکی از عیب هایی هستش که توی قیمت Compact های سونی مطرحه! صفحه گوشی کوچکتره و رزولوشن کمتری هم داره، اما پول گوشی سایز اصلی رو پرداخت می کنید!
باز Z1 C مزیت هایی نسبت به Z1 اصلی داشت مثل تغییر صفحه از TFT به IPS یا پردازش بهتر تصاویر توسط دوربین. اما الان فرق Z3 و Z3 C، در رزولوشن صفحه و سایز اون هستش که قیمت های هر دو گوشی هم میاد بازار ایران، قالبا برابر هستند!
البته تا رسمی نیاد نمیشه درباره قیمت به صورت قطعی بحث کرد.
حالا تو تهرانی تو شیراز فعلا خز ترین گوشی همین htc هست حالا این مهم نیست برای من قیمت + کیفیت مهمه وگرنه الان Huawei دستم نبود
با تمام احترام به تمامی htc فنها ، ولی کلا سری One خیلی داغونه
ولی این با این قابلیت هایی که تو گفتی خیلی خوبه ، خیلی
اگه 1 تا 1.100 باشه حتما میخرمش
همین الان برو قیمت ها رو توی فروشگاه ها ببین و مقایسه کن دو مدل Z1 رو.مطمئنین؟
اتفاقا اصلا همچنین فکری نکن :d سونی به گوشی های پرچمدار کوچیک خودش بی دلیل عوض Mini نمیگه Compact! سخت افزار و دوربین Z3 Compact با Z3 اصلی کاملا برابره اما منتهی صفحه این گوشی کوچکتره و رزولوشن کمتری هم داره.فک میکنم این بار قصد داشتن گوشی ضعیف تری نسبت به Z3 بدن....که قیمت کمتری هم داشته باشه
اصلا. ببین توی پست های قبلی هم گفتم، هنگ و لگ با انیمیشن های منو فرق داره. الان مثلا هر چقدر شما یک فولدر رو توی تاچ ویز شلوغ تر کنی، پایان یافتن انیمیشن باز شدن فولدر هم کندتر میشه!آرش کندی خاصی با نوت 3 مشاهده نکردی؟
آره هستش. کار با دستکش، تمامی سنسورهای مخصوص فرامین Eye و Air، کوچک کردن کیبورد و شماره گیر همگی هستند. (از S4 این گزینه ها بودند دیگه چه برسه Note 3 :d)راستی اون قابلیت کار با یک دست که صفحه کوچیک میشه توی S5 بود اینم داره؟
سلام. از نظر من اینم خوبه desire 820 (تصویر زیر). سلیقه ها فرق داره . عوضش یه چیز گنده (لنز) بالای صفحه نداره ! ولی دوربین جلوش 8ـه. ضد آب هم نیست فکر کنم. خودم الان desire 816 دارم . تا خریدم 820 و حالا هم eye معرفی شد لامذهب !!وحید ، بوم ساند+ضدآب+بدنه زیبا و 2 تا فلش دوگانه برای دوتا دوربین 13 مگاپیکسلی = گوشی ایده آل من ! واقعا بدنه ام8 رو نمیپسندم ولی این واقعا جذابه !
میشه کاملتر و بیشتر توضیح بدید در ضمن zالترا دوربینش فلاش نداره و ضعیفهسلام دوستان بالاخره بودجم برای خرید مشخص شد می خوام یا فبلت بگیرم یا تبلت بودجم 1.5میلیون تا نهایت 1.7 انتظاراتم هم از دستگاه این هاست :
1- می خوام باهاش بتونم فیلم سینمایی ببینم و با هاش بازی کنم
2- می خوام دوربین با کیفیت و باشه و فلاش داشته باشه
3- شارژ زیاد نگه داره
4- تو دست خوب جا بگیره
5- داغ نکنه یهو تبدیل به شعله گاز نشه
6- هنگ و لگ نداشته باشه وOverheat نکنه
8- جنسش یگ جوری نباشه که دور و اطرافش پوسته پوسته شه رنگاش بریزه البته این خصلت بیشتر مال گوشی های سامسونگ هست دیدم
چی پیشنهاد می دید
خوب پس ایطور که شما گفتی....پس قیمت Z3c با Z3 تفاوت زیادی نداره؟؟؟؟؟خیلی باشه 100 الی 200 تومن....درسته؟؟؟؟همین الان برو قیمت ها رو توی فروشگاه ها ببین و مقایسه کن دو مدل Z1 رو.
اتفاقا اصلا همچنین فکری نکن :d سونی به گوشی های پرچمدار کوچیک خودش بی دلیل عوض Mini نمیگه Compact! سخت افزار و دوربین Z3 Compact با Z3 اصلی کاملا برابره اما منتهی صفحه این گوشی کوچکتره و رزولوشن کمتری هم داره.
ببینید شرکت ها معمولا مدل Mini رو برای کسانی میزنند، که به گوشی های روز یک کمپانی علاقه دارند اما بضاعت خرید گوشی اصلی رو ندارند یا اینکه اون دستگاه خیلی دیگه بیش از حد براشون کارایی داره.
الان مثلا M8 خیلی زیباست منتهی HTC اومد مدل Mini 2 رو داد برای اون دسته از افرادی که الان گفتم. همون ظاهر زیبا، همون آلومینیوم برس خورده شکیل، همون رابط کاربری خوب منتهی سخت افزار ضعیف تر و قیمت کمتر!
سونی منتهی طرز تفکر دیگه ای داره. میگه من گوشی ضعیف تر نمیدم بلکه همون گوشی اصلی بزرگ رو کوچک میکنم و میفروشم. برای همین قیمتاش هم زیاده.
قائدتا باید همینطور باشه. شما ویدئوهای نقد و بررسی خارجی ها رو ببینید (که به محض اومدن گوشی به بازار نقد می کنند) هم سر نقد Z1 میگه نسخه آنلاک حداقل 700 دلار هستش و هم سر نقد Z1 C این حرف رو می زنند.خوب پس ایطور که شما گفتی....پس قیمت Z3c با Z3 تفاوت زیادی نداره؟؟؟؟؟خیلی باشه 100 الی 200 تومن....درسته؟
اول از همه بگم بیخیال گزینه 4 شو چون گوشی و فبلت، کلا همیشه بزرگ بوده و هست!سلام دوستان بالاخره بودجم برای خرید مشخص شد می خوام یا فبلت بگیرم یا تبلت بودجم 1.5میلیون تا نهایت 1.7 انتظاراتم هم از دستگاه این هاست