ببخشید یه سوال دیگه دارم.برای این مدل D585 باید سیستم صوتی جداگانه بخری یا خودش بلندگو داره؟! وبعدش اینکه ال ای دی سامسونگ 32"مدلهای 5550---5560 با توجه اینکه قیمتش یه خورده گرونتره بهتره یا این مدله D585؟
داداش همه ی تلوزیونها خودشون بلندگو دارن ...اینم داره ... حتی خروجی اپتیکال واسه صدای Dolby Digutal 5.1 داره ...!
داداش مدل 5550 ترجیحا بهتره نسبت به D585 اما 5560 نه ...
Sent from Samsung GT-P6800 Galaxy Tab. 7.7 using Tapatalk
عزیز مانیتور من HD ــه درست میشه یا نه کلا چرت ـه؟!:دری
بعد یه کابل دیدم نوشته بود Compatible With PS3 اون با X360 هم همخونی داره؟!
با سلام
ببخشید من یک مانیتور 24 اینچ خوب که بتونه بازی های 360 رو خیلی خوب و رون اجرا کنه و رنگ ها پر رنگ و به طور کلی خوش رنگ باشه و کابل HDMI رو ساپورت کنه و خوب چون 360 بازی ها را در روزلوشن 1080*1920 اجرا می کنه پس مانیتور هم اینقابلیت رو باید داشته باشه و بازی ها بدون هیچ لگی اجرا بشه و کلا در سرعت های بالای تصاویر مانند رانندگی تصویر تار نشود و در اخر در ایران موجود باشه و قیمت مناسبی هم داشته باشه.
با تشکر
سلم میشه یه تلوزیون ال سی دی برای بازی با ایکس باکس معرفی کنید که پورت hdmiهم داشته باشه
قیمتش 200 تا 250
سلام دوستان یه مانیتور 23 یا 24 اینچ با رزولوشن 1080p تو بازار چی هست؟ فقط برای بازی با ایکس باکس میخوام.بودجه هم دور و بر 300.بعد اینکه خودش خروجی صدا داره یا اینکه باید دست کنیم تو جیب(:d)اسپیکر هم بخریم؟
ممنون.
خب من اون مانیتورم رو هم دادم رفت الان بی مانیتور موندم
خودم دنبال W2261vp هستم ولی پیدا نمیکنم
کسی تو تهران آدرس داشت بگه!
ولی خب کسی پیشنهادی برای مانیتوری که HDMI بخوره و تو رنج 80-270 باشه داره؟!