Xenon360
کاربر سایت
من یه مانیتور میخوام حدود 500 تومان 27 اینج led میشه راهنمایی کنید ؟
داداش مانیتور نگیر تو این سایز... یه ۲۰۰ تومن دیگه جور کن... بده ۱ تلوزیون 32 توپ بگیر...
Sent from Samsung GT-P6800 Galaxy Tab. 7.7 using Tapatalk
من یه مانیتور میخوام حدود 500 تومان 27 اینج led میشه راهنمایی کنید ؟

تو مغازه تستش کن چند تا ویدیو برا تست با خودت ببر با فلش تو مغازه باهاش پخش کن حتی اگه مغازه دار با انصاف باشه میتونی کنسول رو ببری باهاش تست کنی
---------- نوشته در 10:30 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:28 PM ارسال شده بود ----------
ممنون از جوابت دوست عزیز
فقط چه جوری تستش کنم ؟
تا ازش استفاده نکنم که معلوم نمیشه نقاط مثبت و منفیش کجاست !
پیشننهاد میکنم وصل نکن یه چیز مسخره ای از اب درمیاد من قبلا وصل کردم کیفیت بدی بهم داد همون vga بهتر هستسلام دوستان من الان یه مانیتور FP202W مارک BenQ دارم، میخواستم ببینم اگه بهش HDMI به DVI وصل کنم کیفیت تصویر از الانش که یه کابل VGA وصل هست بالاتر میره؟!
بعد صداش چجوری تعمین میشه؟!
ممنون
عزیز مانیتور من HD ــه درست میشه یا نه کلا چرت ـه؟!:دریپیشننهاد میکنم وصل نکن یه چیز مسخره ای از اب درمیاد من قبلا وصل کردم کیفیت بدی بهم داد همون vga بهتر هست
منم به مانیتور فول اچ دی وصل کردم کبفبتش واقعا مزخرف شد با ps3 که دیگه افتضاح یود حتی رزولیشنهای بالا که میذاشتی مشکل جدی باهاش پیدا میشد و تصویر فیت نمیشد مانیتوری هم که باهاش تست کردم lg 2250tعزیز مانیتور من HD ــه درست میشه یا نه کلا چرت ـه؟!:دری
بعد یه کابل دیدم نوشته بود Compatible With PS3 اون با X360 هم همخونی داره؟!
این مانیتور روی کاغذ کیفیت خوبی داره و ارزونه ولی من یکسال پیش که خواستم مانیتور رو عوض کنم تحقیقات زیادی روش انجام دادم یوزر ها زیاد از کیفیت کارش راضی نبودن میگفتن بعد یه مدت نور صفحه نمایش افت شدیدی میکنه منم کلا بیخیالش شدمخب دوستان من میخوام مانیتور رو عوض کنم.
نظرتون راجع به AOC V22T چیه؟!
HDMI هم میخوره و Full HD هست.
بهترین ال سی دی full hd با مارک سامسونگ تا 800 تومن رو معرفی کنید. باهاش هم میخوام زیاد فیلم و x360 بازی کنم.! راهنماییم کنید
قیمتش دوست عزیز!؟داداش اگه گیرت بیاد یدونه 32D585 بگیر ... خیلی عالیه
Sent from Samsung GT-P6800 Galaxy Tab. 7.7 using Tapatalk
قیمتش دوست عزیز!؟