راهنمایی برای خرید مانیتور LCD برای XBOX 360..با قیمتهای مناسب

ممنون از اطلاعات مفیدت اقا عرفان - تو مشخصات زده كنتراست :3.000.000:1 حدودا 1/5 برابر d585 حالا شما میگی با واقعیت این کنتراست فرق میکنه ؟ بعد 1 سوال نسبت تصویر :16:9 میشه فول اچ دی ؟

خواهش میشه...

همونطور که گفتم مشخصاتش روی کاغذ عالیه... ولی چون من ندیدم نمی تونم نظر بدم داداش گلم...! ولی شما خودت برو از نزدیک ببینش شاید خیلی هم خوب باشه و راضیت کنه...

بله ابعاد تصویر 16:9 مخصوص رزلوشن های 1920 * 1080 و. رزلوشن 1280 * 720 هستش...

Sent from Samsung GT-P6800 Galaxy Tab. 7.7 using Tapatalk

خوب چطوری ؟الان من فیلم دانلود کردم زیر نویس هم گیر اوردم چیکار کنم دو تاشو دقیقا!؟

---------- نوشته در 02:04 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:06 PM ارسال شده بود ----------

زیر نویس که حل شد .ولی از روی usb نمیشه فرمت رو تغییر داد picture size ر و میزنی میگه not avaible خودش توی tollz چند تا داره mode1-mode2-orginal-smatview1-smatview2 .خواستم ببینم کدومش 16.9 هست؟
بعد برای ایکس باکس و.. 16.9 بزارم باز؟

خوب چطوری ؟الان من فیلم دانلود کردم زیر نویس هم گیر اوردم چیکار کنم دو تاشو دقیقا!؟

---------- نوشته در 02:04 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:06 PM ارسال شده بود ----------

زیر نویس که حل شد .ولی از روی usb نمیشه فرمت رو تغییر داد picture size ر و میزنی میگه not avaible خودش توی tollz چند تا داره mode1-mode2-orginal-smatview1-smatview2 .خواستم ببینم کدومش 16.9 هست؟
بعد برای ایکس باکس و.. 16.9 بزارم باز؟

خود فایل زیر نویس باید دقیقا اسمش مثل اسم خود فایل فیلم باشه! حتی بدون کوچکترین کم و کاستی
ببین امیرجان خود خود تلوزیون اون دوتا رزولوشنی رو که گفتم aspect rate. اش رو روی 16:9 اجرا میکنه... اصلا نیازی نیست که تو بری از تو منو حالت نمایشش رو تنظیم کنی...
وقتی فایل 16:9 پخش میشه که روی تلوزیونت به صورت Full screen یا همون تمام صفحه پخش شه! حالا چه جزء رزولوشن های HD باشن چه نباشن...
فقط روی گزینه ای بذار که فیلم تمام صفحه پخش شه...

روی Xbox هم لازم نیست چیزی تنظیم کنی... خود ۳۶۰ اتوماتیک رزولوشن 1080p رو انتخاب میکنه... که همون ۱۶ به ۹ هستش...

دوستان مانیتور تو رنج قیمت 200-250 ت با زمان پاسخ گویی خوب و Full HD چی هست؟!
اگر هم HDMI بخوره و بزرگتر از 17' باشه هم که دیگه خیلی خوب میشه!
ممنون:)

دوستان مانیتور تو رنج قیمت 200-250 ت با زمان پاسخ گویی خوب و Full HD چی هست؟!
اگر هم HDMI بخوره و بزرگتر از 17' باشه هم که دیگه خیلی خوب میشه!
ممنون:)
پولی که گذاشتی یکم کمه بهترین گزینه برات lg 2261vp هست فول اچ دی پاسخگویی تصویر 2 میلی ثانیه کنتراست 1 به 50000 البته این ال سی دی هست
اگه ال ای دی میخوای یه مدل ایکس ویژن بود دوستان گذاشته بودن صفحات قبلی رو بخونی اونم بدک نیست تو این رنج قیمت

در ضمن فول اچ دی به مانیتورهای با قابلیت ساپورت رزولیشن 1920.1080 گفته میشه

پولی که گذاشتی یکم کمه بهترین گزینه برات lg 2261vp هست فول اچ دی پاسخگویی تصویر 2 میلی ثانیه کنتراست 1 به 50000 البته این ال سی دی هست
اگه ال ای دی میخوای یه مدل ایکس ویژن بود دوستان گذاشته بودن صفحات قبلی رو بخونی اونم بدک نیست تو این رنج قیمت

در ضمن فول اچ دی به مانیتورهای با قابلیت ساپورت رزولیشن 1920.1080 گفته میشه

W2261vp کاملا تایید میشه... اما مورد دوم به هیچ وجه ... چون آشغاله...

مانیتور میخوام

سلام بچز
یه مانیتور با این مشخصات
HDMI

LED
Response Time 2ms or 5ms
supported color 16.7 milion
HDMI
1920x1080
قیمت حداکثر 320 دیگه آخر بودجه 320#:-s

---------- نوشته در 02:29 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:27 PM ارسال شده بود ----------

سلام بچز
یه مانیتور با این مشخصات
HDMI

LED
Response Time 2ms or 5ms
HDMI
1920x1080

فقط خواهشأ سریعتر که شنبه میخوام بخرم عزیزان :*

سلام بچز
یه مانیتور با این مشخصات
HDMI

LED
Response Time 2ms or 5ms
HDMI
1920x1080

---------- نوشته در 02:29 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:27 PM ارسال شده بود ----------

فقط خواهشأ سریعتر که شنبه میخوام بخرم عزیزان :*
با این پولت فقط میتونی ips226 بخری مانیتور خوب و تکمیلیه با توجه به بالا رفتن دلار سامسونگ ها و ایسوزهای هم رده این مانیتور قیمتشون نجومی رفته بالا

---------- نوشته در 10:28 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:27 PM ارسال شده بود ----------

دوستا با کابل vga ایکس باکس که خروجی صدا داره چه رزولوشن هایی میشه گرفت؟
تا رزولیشن فول اچ دی هم میتونی ازش بگیری باید مانیتورت هم جواب بده البته
1920.1080

---------- نوشته در 10:30 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:28 PM ارسال شده بود ----------

با سلام خدمت دوستان عزیز
نظرتون راجع به این TV-Monitor چیه ؟
X.Vision LE-24D20
اینم لینکش
ماديران - X.Vision TV LE-24D20-مشخصات، بررسي و خريد-تلويزيون ايكس ويژن
روی کاغذ که عالیه
قیمتش هم 326 تومنه
لطفا اگه ایرادی داره با دلیل راهنمایی کنین
ممنون
:)
این مورد روی کاغذ خوبه ولی تا خودت تستش نکردی نخرش چون برندش اعتباری نداره اونم ساخت ایران

اقا مانیتور ما LG W2262tq هستش و خروجی Dvi داره ! حالا میخوام بدونم فرق کیفیت تصویر خروجی Hdmi با Dvi چه قدر زیاده؟:(

داداش در حد 20% هستش... اگه مانیتور فول اچ دی باشه... تفاوت پورت ها ۲۰ فرق میکنه... شایدم کمتر....! بیشتر کیفیت پنل مهمه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or