سلام یکی فوری میتونه کمک کنه
من میخوام یه مانیتور lg2394a را بخرم یا w2261vp سامسونگ 23700 را موندم پدرم خیلی اصرار داره که اون اولیه رو که tv هم داره بخر نظر شما چی
بستگی به شما داره.اگه برات پورت هاش و تی ویش مهمه بگیر و الا کیفیت اون دو مدل دیگه ای که گفتی ازین بهترهسلام یکی فوری میتونه کمک کنه
من میخوام یه مانیتور lg2394a را بخرم یا w2261vp سامسونگ 23700 را موندم پدرم خیلی اصرار داره که اون اولیه رو که tv هم داره بخر نظر شما چی
همین 2394 را بگیر منم دارم ازش راضیمسلام یکی فوری میتونه کمک کنه
اگه میخوای تی وی بگیری نظر من اینه که کمتر از 32 اصلا ارزش پول دادن نداره.یه 300 بزار روی 400 تومنت یه براویا بگیر خیلی بهترهدوستان این lg 27 tv ها رو چطور میبینین؟full HD هم هستش با قیمت 400.من خودم فکر میکنم سامسونگ خیلی از lg سر تره.چون میخوام بگیرم ولی قبلش میخواستم باهاتون مشورت کنم.بزرگی lcd برام خیلی مهمه.
اینجور که شما میگی ورودی HDMI شما خرابه.زنگ بزن به نمایندگی مشکلتو بگو.چون منم بازی میکنم هیچ مشکلی نداره.دوستان به يه كمك فوري نياز دارم:
من 2261 رو خريدم. اما وقتي كابل HDMI رو ميزنم پشت مانيتور و ميخوام 360 بازي كنم مانيتور هيچ چيزي رو نشون نميده.در واقع تصوير ندارم. و وقتي 360 رو خاموش ميكنم روي صفحه مينويسه HDMI POWER SAVING .
در ضمن كابل HDMI كه دارم خراب نيست چون رو TV ميتونم بازي كنم وتصوير ميده.
حالا چي كار كنم؟
تو PM هم گفتم.شما تکی امتحان کن ببین مشکلت حل میشه یا نهدوستان به يه كمك فوري نياز دارم:
من 2261 رو خريدم. اما وقتي كابل HDMI رو ميزنم پشت مانيتور و ميخوام 360 بازي كنم مانيتور هيچ چيزي رو نشون نميده.در واقع تصوير ندارم. و وقتي 360 رو خاموش ميكنم روي صفحه مينويسه HDMI POWER SAVING .
در ضمن كابل HDMI كه دارم خراب نيست چون رو TV ميتونم بازي كنم وتصوير ميده.
حالا چي كار كنم؟
اگه میخوای تی وی بگیری نظر من اینه که کمتر از 32 اصلا ارزش پول دادن نداره.یه 300 بزار روی 400 تومنت یه براویا بگیر خیلی بهتره
من چند روز پیش توی یکی از مغازه های قم دیدم که زده بود 740واقعا با 700 تومن میشه یه براویا 32 فول HD گرفت ؟؟ اگه جایی سراغ دارین لطفا ادرس بدین؟
واقعا با 700 تومن میشه یه براویا 32 فول HD گرفت ؟؟ اگه جایی سراغ دارین لطفا ادرس بدین؟