راهنمایی برای خرید مانیتور LCD برای XBOX 360..با قیمتهای مناسب

سلام یکی فوری میتونه کمک کنه
من میخوام یه مانیتور lg2394a را بخرم یا w2261vp سامسونگ 23700 را موندم پدرم خیلی اصرار داره که اون اولیه رو که tv هم داره بخر نظر شما چی

من میخوام یه مانیتور lg2394a را بخرم یا w2261vp سامسونگ 23700 را موندم پدرم خیلی اصرار داره که اون اولیه رو که tv هم داره بخر نظر شما چی

همون 2394 بگير خيلي خوب
dvb-t هم داره در اصل 2 ms هم هستش...

اگه براي 360 ميخواهي همون w2261vp را بگير چون زمان پاسخ گويي تصوير 2ms است وكنتراست ان 50000 است:biggrin1:

بستگی به شما داره.اگه برات پورت هاش و تی ویش مهمه بگیر و الا کیفیت اون دو مدل دیگه ای که گفتی ازین بهتره
خود من الان در بدر دارم دنبال چیزی میگردم که بتونم روی مانیتور PS2 بازی کنم

دوستان این lg 27 tv ها رو چطور میبینین؟full HD هم هستش با قیمت 400.من خودم فکر میکنم سامسونگ خیلی از lg سر تره.چون میخوام بگیرم ولی قبلش میخواستم باهاتون مشورت کنم.بزرگی lcd برام خیلی مهمه.

دوستان این lg 27 tv ها رو چطور میبینین؟full HD هم هستش با قیمت 400.من خودم فکر میکنم سامسونگ خیلی از lg سر تره.چون میخوام بگیرم ولی قبلش میخواستم باهاتون مشورت کنم.بزرگی lcd برام خیلی مهمه.
اگه میخوای تی وی بگیری نظر من اینه که کمتر از 32 اصلا ارزش پول دادن نداره.یه 300 بزار روی 400 تومنت یه براویا بگیر خیلی بهتره

دوستان به يه كمك فوري نياز دارم:

من 2261 رو خريدم. اما وقتي كابل HDMI رو ميزنم پشت مانيتور و ميخوام 360 بازي كنم مانيتور هيچ چيزي رو نشون نميده.در واقع تصوير ندارم. و وقتي 360 رو خاموش ميكنم روي صفحه مينويسه HDMI POWER SAVING .
در ضمن كابل HDMI كه دارم خراب نيست چون رو TV ميتونم بازي كنم وتصوير ميده.

حالا چي كار كنم؟:(

من 2261 رو خريدم. اما وقتي كابل HDMI رو ميزنم پشت مانيتور و ميخوام 360 بازي كنم مانيتور هيچ چيزي رو نشون نميده.در واقع تصوير ندارم. و وقتي 360 رو خاموش ميكنم روي صفحه مينويسه HDMI POWER SAVING .

حالا چي كار كنم؟:(
اینجور که شما میگی ورودی HDMI شما خرابه.زنگ بزن به نمایندگی مشکلتو بگو.چون منم بازی میکنم هیچ مشکلی نداره.
موفق باشی

حالا چي كار كنم؟
تو PM هم گفتم.شما تکی امتحان کن ببین مشکلت حل میشه یا نه

من می خوام از این سایت مانیتور بخرم shop.pacyrus.com سایت مورد اطمینانی
به نظر مورد اطمینان میاد ولی هزینه پست برات خیلی میفته
از همون شهری که هستی بگیری خیلی بهتره و بصرفه تر هست

واقعا با 700 تومن میشه یه براویا 32 فول HD گرفت ؟؟ اگه جایی سراغ دارین لطفا ادرس بدین؟
من چند روز پیش توی یکی از مغازه های قم دیدم که زده بود 740
کیفیتش هم خیلی خوب بود و 5 تا دیگه مدل 32 اینچ کنارش بود مثل شارپ و سامسونگ و ... ولی اون از همه کیفیتش بهتر بود
مطمئنا توی تهران ارزون تر میشه پیدا کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or