راهنمایی برای خرید مانیتور LCD برای XBOX 360..با قیمتهای مناسب

سلام لطفا یه مانیتوره خوب با مشخصات زیر معرفی کنید:
1080*1920
کنتراست:30000:1 یا بالاتر
16:9
زمان پاسخدهی:2ms
23 اینچ
(خروجی صدا)analog-DVI-HDMI
قیمت بیشتر از 270 تومن نشه.مرسی:love:

سلام لطفا یه مانیتوره خوب با مشخصات زیر معرفی کنید:
1080*1920
کنتراست:30000:1 یا بالاتر
16:9
زمان پاسخدهی:2ms
23 اینچ
(خروجی صدا)analog-DVI-HDMI
قیمت بیشتر از 270 تومن نشه.مرسی:love:

من خيلي تو مغازه هاي مختلف گشتم با قيمت مناسب بهتر از 2261 پيدا نميكني:laughing:

متاسفانه ماله منم نداره
به نظر میرسه که اصلا روی این مدل این قابلیت وجود نداره.
خوده منم که مانیتور قبلیم سامسونگ بود داشت و خیلی به کارم میومد ولی الان مجبورم خودم دستی درخشندگی رو برای زمانی که چشمام رو اذیت میکنه،تنظیم کنم

سلام دوستان
دقيقا نمي دونم علت چيه ( ساپورت نكردن كيفيت 1080p بازي يا يه چيز ديگه) ولي اگه HD Display كنسول رو روي 1080i بذاري (دستي) اون 2 تا آيكن رو تو قسمت F-Engine بهت ميده
;)
موفق

سلام دوستان
دقيقا نمي دونم علت چيه ( ساپورت نكردن كيفيت 1080p بازي يا يه چيز ديگه) ولي اگه HD Display كنسول رو روي 1080i بذاري (دستي) اون 2 تا آيكن رو تو قسمت F-Engine بهت ميده
;)
موفق

البته با انتخاب اونا كيفيت فرق چنداني نمي كنه
كلا نرمال بهتره

دوستان اگه ميشه سريع جواب منو بديد:
1:ميخوام w2261vp بگيرم. حالا از خود ماديران بگيرم با اون شماره تلفني كه تو سايتش هست يا از مغازه بگيرم؟ آخه بيشتر بچه ها تو سايت از مغازه گرفتن.
2: اگه از مغازه بگيرم از كجا بفهمم جنس خوب بهم ميده؟
3:كسي هست كه از خود ماديران گرفته باشه؟
لطفا كامل جواب بديد. چون ميخوام امروز فردا بگيرم.

دوستان اگه ميشه سريع جواب منو بديد:
1:ميخوام w2261vp بگيرم. حالا از خود ماديران بگيرم با اون شماره تلفني كه تو سايتش هست يا از مغازه بگيرم؟ آخه بيشتر بچه ها تو سايت از مغازه گرفتن.
2: اگه از مغازه بگيرم از كجا بفهمم جنس خوب بهم ميده؟
3:كسي هست كه از خود ماديران گرفته باشه؟
لطفا كامل جواب بديد. چون ميخوام امروز فردا بگيرم.

اقا هیچ فرقی نداره برو لوتوس دم در پاساژ ایران نمایندگی رسمی هست بخر راحت انتخاب عالی هست

دوستان w2284f برای xbox 360 مناسبه ؟
منظورم نسبت تصویرشه که 1680 هست

رزولوشن فقط 1920 در 1080

دوستان جایی رو سراغ دارید که مانیتور 26 اینچ داشته باشه؟24 راست کارم نیست.سامسونگ باشه که چه بهتر.

سامسونگ ها که پورت HDMI ندارند 26 هم سراغ ندارم البته محصولی که اومده ایران HDMI نداره

درود

بهترین مانیتور 22" Fhd موجود در بازار الان چیه ؟ قیمتش تا 300 تومن ؟

SAMSUNG - 23" - P23700 چطوره ؟ تصویر w2261vp کیفیته خوبی داره ؟ کیفیت تصویری برام مهمه ...

مرسی ...

درود

SAMSUNG - 23" - P23700 چطوره ؟ تصویر w2261vp کیفیته خوبی داره ؟ کیفیت تصویری برام مهمه ...

مرسی ...

من قبلا W2261VP داشتم امکاناتش به ظاهر خوبه ولی سایزش به نظر خودم کوچک هست (در واقع 21 نیست! میلی ثانیه اون با اینکه 2MS هست ولی به شدت تو بازی مثل فوتبال اذیت می کنه..! و زاویه دیدش هم واقعا بده.!
من خودم شخصا با کیفیترین مانیتور رو AOC V22 می دونم که نور LED داره قیمتش هم مناسبه وسایز و زاویه دیدش هم خیلی عالیه ولی تنها مشکلی که داره نسبت تصویرش 1600 1200 هست .. من کابل vga بهش زدم که واقعا کیفیتش با کابل vga فوق العاده بود.

درود

مرسی ...
خیالت راحت بگیر.کیفیتش هیچی نباشه به این سامسونگ ها میرسه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or