راهنمایی برای خرید مانیتور LCD برای XBOX 360..با قیمتهای مناسب

میگم من امروز یدونه 2261 vp خریدم خیلی هم خوبه فقط الان مشکلی که هست تو حالت hdmi تو قسمت engine گزینه های game و sport وجود نداره ولی تو راهنماش نوشته داره من الان چیکار کنم؟
متاسفانه ماله منم نداره
به نظر میرسه که اصلا روی این مدل این قابلیت وجود نداره.
خوده منم که مانیتور قبلیم سامسونگ بود داشت و خیلی به کارم میومد ولی الان مجبورم خودم دستی درخشندگی رو برای زمانی که چشمام رو اذیت میکنه،تنظیم کنم

متاسفانه ماله منم نداره
به نظر میرسه که اصلا روی این مدل این قابلیت وجود نداره.
خوده منم که مانیتور قبلیم سامسونگ بود داشت و خیلی به کارم میومد ولی الان مجبورم خودم دستی درخشندگی رو برای زمانی که چشمام رو اذیت میکنه،تنظیم کنم
اگه میشه تنظیمی رو که خودت میزاری و فکر میکنی خوب هست رو اینجا هم بزار ممنون میشم

در pc این دو گزینه فقط در زمانی که رزولوشن های hdtv باشد نشان داده میشود1080p ,1080i,720p قاعدتا در بازی با کنسول هم اگه این رزولوشن باشد قابل انتخاب کردن است.دگمه AUTO /SET رو فشار داده اگه این یکی از این سه نمایش داده شود مشکلی نیست

اگه میشه تنظیمی رو که خودت میزاری و فکر میکنی خوب هست رو اینجا هم بزار ممنون میشم
من برای بازی همیشه از نرمالش استفاده میکنم و دست نمی زنم
فقط برای نت درخشندگی رو پایین میارم تقریبا زیر 40-50
اگه تنظیمات رو دست زدی میتونی از راه منو ریست کنی و به حالت دفالت برگردونی

من برای بازی همیشه از نرمالش استفاده میکنم و دست نمی زنم
فقط برای نت درخشندگی رو پایین میارم تقریبا زیر 40-50
اگه تنظیمات رو دست زدی میتونی از راه منو ریست کنی و به حالت دفالت برگردونی
سلام شما 21.5 اینچ 2261vp دارید؟ میشه بگید طول و عرض تصویر(بدون در نظر گرفتن قاب دور صفحه) این مانیتور چند سانتی متره؟ البته اگه امکانش هست.مرسی

من چند روز پیش شیراز گرفتم 218
دوستان من یه مشکلی که با این دارم اینه که وقتی روی ایکس پی استند بای میکنم بعد دوباره روشن که میکنم میره روی رزولوشن 640 در 800 و تصویر هم به شدت بزرگ میشه به طوری که توی مانیتور جا نمیشه و حدود 3 برابر میشه تصویر ولی با موس میشه بری روی قسمت های مختلف یعنی کل صفحه توش جا نمیشه بعد که ریست میکنم درست میشه کسی میدونه مشکل چیه؟

من چند روز پیش شیراز گرفتم 218
دوستان من یه مشکلی که با این دارم اینه که وقتی روی ایکس پی استند بای میکنم بعد دوباره روشن که میکنم میره روی رزولوشن 640 در 800 و تصویر هم به شدت بزرگ میشه به طوری که توی مانیتور جا نمیشه و حدود 3 برابر میشه تصویر ولی با موس میشه بری روی قسمت های مختلف یعنی کل صفحه توش جا نمیشه بعد که ریست میکنم درست میشه کسی میدونه مشکل چیه؟
مشکل نرم افزاری هست و ایراد از مانیتور نیست

قیمتش رو هم میشه لطف کنید بگید؟
210-230

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or