همونطور که چند بار تو تالار گفته شده، شرکت ایرانارا وارد کننده این محصولات هست ، شما هم بهتره از نمایندگی های اون در شهرتون جویای این نمایشگر بشید.
جویا شدیم گفتن 19 به بالا نداریم نمیخوایم هم بیاریم!! (شهرمون هم تهرانه!)
منظور این که وقتی در بازار داخل یافت نمیشود دلیل شما برای پیشنهاد این مانیتور چیست؟؟
به نظر من Samsung بگیر.
T220P خوبه.2253Bw هم خوبه.
اما اگر LG می خوای من W2284F رو پیشنهاد می کنم.چیز ردیفیه
عذر مرا برای دخالت تو امرتون بپذیرید اما گفتنی است که مدلهای مذکور هیچ یک native resolution سازگار با رزولوشن های 360 را دارا نمی باشند.
خبر دارم که شرکت کره ای سامسونگ مدلهای جدیدی با نسبت تصویر 16:9 تولید کرده که در ذیل مشخصات این عزیزان :biggrin1: را تقدیمتان میکنم:
933sn یا همان sn1933 که سام سرویس الان داره:
18.5 اینچ - رزولوشن 1360x768 - کنتراست 15000:1
2233sw , 2333sw:
21.5 اینچ , 23 اینچ - رزولوشن 1920x1080 (خوراک 360 !)
البته مدل 16 و 20 اینچی هم داره که فکر نکنم زیاد به کار بیاد.
مهم اینکه ورودی dsub و dvi-d (سازگار با hdcp ) در این مانیتورها تعبیه شده است.
در حال حاضر تبلیغات sn1933 رو توسط سام سرویس مشاهده میکنید. امیدواریم که مدلهای 2233 و 2333 هم هرچه زودتر وارد بازار داخل شوند تا ما اینقدر با رویای 1080p در مانیتور lcd لحظات زیبایمان را سر نکنیم بلکه با حقیقت آن!
عزیزانی هم که به دنبال مدل t220p هستند حتما خبر دارند که ایشان کمیاب و همچنین قیمت گزافی پیدا کرده. توصیه اینکه صبور باشید بازار پر میشود بزودی با قیمت مناسب انشاا...
و نکته اینکه اگر t220p را برای 360تان میخواهید باید بگویم که متاسفانه بخاطر native resolution ناسازگار مجبورید تصویر scale شده را تحمل کنید یا اینکه در صورت خاموش کردن scaling دو نوار سیاه بالا و پایین تصویر را تحمل بفرمایید همچنان!
راه دیگر هم که معلومه در انتظار 2233 و 2333 سری sn بنشینید.
(در ضمن پدرام جان باید عرض کنم که نسبت به عرض شما هیچگونه منظوری نداشتم و فقط قصد اطلاع رسانی بود.)
متشکر و سپاسگزارم