راهنمایی برای خرید مانیتور LCD برای XBOX 360..با قیمتهای مناسب

... فقط میخوام باهاش فیلم HD ببینم از این Rip شده ها چون با A650 سامسونگ بازی میکنم اینو برا PC میخوام

سلام

محصول بنکیو ،ای2200، گزینه مناسبیه هرچند تی220 هم هست که در وحله بعدی انتخواب مناسبی است. هزینه بیشتر هم میتونی برای صدا انجام بدی، چیدمان صوتی 5.1 و 7.1 تجربه ای فراگیر رو در محتوای قابل پشتیبانی فراهم میکنه.ضمناً بهتره از کدگشای محتوای ویدئویی در کارتتون مطمئن بشید.

و امّا بشنوید از محصولات جدید سامسونگ در بازارهایی جهانی:

این تولیدات که در ابعاد 23 و 24 و با پسوند 43بی دبلیو عرضه شده، از وضوح 1152×2048 پشتیبانی می کنند؛ بیش از سیزده درصد قدرت تفکیک بیشتر نسبت به همتاهای 1080پی را نشان میدهد (گرچه توان پردازش گرافیکی لازم، با آنچه در آزمایشهای سخت افزاری می بینید، تفاوت چندانی نخواهد داشت).

سلام
خلاصه امروز بعد چند روز تحقيق و پرس و جو LCD T220P samsung گرفتم
كارت گرافيكم HD 4870 club هست

مي خواستم بدونم كسي تو اين تاپيك مي دونه كه چطور بهترين تصوير رو مي تونم از مانيتورم بگيرم ؟

سلام
خلاصه امروز بعد چند روز تحقيق و پرس و جو LCD T220P samsung گرفتم
كارت گرافيكم HD 4870 club هست

مي خواستم بدونم كسي تو اين تاپيك مي دونه كه چطور بهترين تصوير رو مي تونم از مانيتورم بگيرم ؟

سلام

اگر منبع تغذیه مناسب داشته باشی، برای عناوینی که کمتر از شصت اِف پی اِس میدند ،در صورت وجود تهویه ی مناسب، میتونی از امکان پرسرعت سازی استفاده کنی، امّا ضمنانت منقضی خواهد شد.

آخرین ویرایش:
محصول بنکیو ،ای2200، گزینه مناسبیه هرچند تی220 هم هست که در وحله بعدی انتخواب مناسبی است.

سلام!

میشه بگید این مدلو از کجا گیر بیارم (همین بنکیو E2200)؟

ممنون و متشکر.

سلام!

میشه بگید این مدلو از کجا گیر بیارم (همین بنکیو E2200)؟

ممنون و متشکر.

علیکِ سلــام

همونطور که چند بار تو تالار گفته شده، شرکت ایرانارا وارد کننده این محصولات هست ، شما هم بهتره از نمایندگی های اون در شهرتون جویای این نمایشگر بشید.

کسی میدونه t220p چنده کجا میفروشند ویکی زحمت بکشه کاملا مشخصاتشو توضیح بده ممنون میشم.:love:
ممنون از اینکه واقعا جواب دادید لا اقل یکی جوابه مارم بده دیگه......
سلام من امروز یه bw2253 گرفتم اما الان که اومدم اینجا میبینم که این t220p خیلی بهتره چه جوریاست من که اینو گرفتم 250 شما میگین تی 220 270 یعنی خیلی ضرر کردم؟

آخرین ویرایش:
سلام من امروز یه bw2253 گرفتم اما الان که اومدم اینجا میبینم که این t220p خیلی بهتره چه جوریاست من که اینو گرفتم 250 شما میگین تی 220 270 یعنی خیلی ضرر کردم؟

T220P قیمتش بین 250 تا 280 هست.. من که این مانیتور رودیدم واقعا یک سرو گردن از بقیه بالاتره..

اون BW223 هم خیلی خوب هست ولی این یک چیز دیگست..

آقا نگو نگو که دارم میسوزم از ته این داداشه مارو من هر چی بهش گفتم t220p بگیر گوش نداد الانم که ازش میپرسم چرا میگه تو بازار نبود راس میگه؟ من که میگم حتی اگر تو بازارم نباشه میارزه واسش صبر پیشه کنیم انصافا چون کنتراست 1به 500000 با رزولوشن 1900.1200 خیلی .............. میشه یه سایت معرفی کنید که تمتم چیزاشو نوشته باشه تا ما یکم واسه خودمون روضه بخونیم لطفا بگید قیمتش دقیق چنده و کجا داره.:((
راستی داره حالم از این مانیتوریکه جلومه بهم میخوره همش یاده اونم

می گم دوستان یکی از بچه ها می گه برای اینکه بخواین 360 به مانیتور وصل کنید این مانیتور های Benq :

(M2200HD و E2200HD)

من خودم T220p مد نظرمه شما چی می گید

پدرام
LCD دور بر 250 تا 300 چی پیشنهاد میکنی ؟
که Widescreen باشه پورت DVI هم داشته باشه
LG باشه بهتره !

به نظر من Samsung بگیر.
T220P خوبه.2253Bw هم خوبه.
اما اگر LG می خوای من W2284F رو پیشنهاد می کنم.چیز ردیفیه :

01.jpg

همونطور که چند بار تو تالار گفته شده، شرکت ایرانارا وارد کننده این محصولات هست ، شما هم بهتره از نمایندگی های اون در شهرتون جویای این نمایشگر بشید.
جویا شدیم گفتن 19 به بالا نداریم نمیخوایم هم بیاریم!! (شهرمون هم تهرانه!)
منظور این که وقتی در بازار داخل یافت نمیشود دلیل شما برای پیشنهاد این مانیتور چیست؟؟

به نظر من Samsung بگیر.
T220P خوبه.2253Bw هم خوبه.
اما اگر LG می خوای من W2284F رو پیشنهاد می کنم.چیز ردیفیه
عذر مرا برای دخالت تو امرتون بپذیرید اما گفتنی است که مدلهای مذکور هیچ یک native resolution سازگار با رزولوشن های 360 را دارا نمی باشند.
خبر دارم که شرکت کره ای سامسونگ مدلهای جدیدی با نسبت تصویر 16:9 تولید کرده که در ذیل مشخصات این عزیزان :biggrin1: را تقدیمتان میکنم:
933sn یا همان sn1933 که سام سرویس الان داره:
18.5 اینچ - رزولوشن 1360x768 - کنتراست 15000:1

2233sw , 2333sw:
21.5 اینچ , 23 اینچ - رزولوشن 1920x1080 (خوراک 360 !)

البته مدل 16 و 20 اینچی هم داره که فکر نکنم زیاد به کار بیاد.
مهم اینکه ورودی dsub و dvi-d (سازگار با hdcp ) در این مانیتورها تعبیه شده است.
در حال حاضر تبلیغات sn1933 رو توسط سام سرویس مشاهده میکنید. امیدواریم که مدلهای 2233 و 2333 هم هرچه زودتر وارد بازار داخل شوند تا ما اینقدر با رویای 1080p در مانیتور lcd لحظات زیبایمان را سر نکنیم بلکه با حقیقت آن!

عزیزانی هم که به دنبال مدل t220p هستند حتما خبر دارند که ایشان کمیاب و همچنین قیمت گزافی پیدا کرده. توصیه اینکه صبور باشید بازار پر میشود بزودی با قیمت مناسب انشاا...
و نکته اینکه اگر t220p را برای 360تان میخواهید باید بگویم که متاسفانه بخاطر native resolution ناسازگار مجبورید تصویر scale شده را تحمل کنید یا اینکه در صورت خاموش کردن scaling دو نوار سیاه بالا و پایین تصویر را تحمل بفرمایید همچنان!
راه دیگر هم که معلومه در انتظار 2233 و 2333 سری sn بنشینید.

(در ضمن پدرام جان باید عرض کنم که نسبت به عرض شما هیچگونه منظوری نداشتم و فقط قصد اطلاع رسانی بود.)

متشکر و سپاسگزارم :love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or