راهنمایی برای خرید مانیتور LCD برای XBOX 360..با قیمتهای مناسب

با سلام

نمایشگرهایی که 4-5 هفته پیش نقلشون بود الآن موجوده. چندی دیگه می تونید به قیمت بهتری و با ضمانت سام سرویس تهیّه کنید.

با سلام

نمایشگرهایی که 4-5 هفته پیش نقلشون بود الآن موجوده. چندی دیگه می تونید به قیمت بهتری و با ضمانت سام سرویس تهیّه کنید.

Aoc كه آره همين الانم هست
از 16:9 ها چي ؟يعني اينا
ASUS VK246H Black 24" 2ms(GTG) HDMI Widescreen LCD Monitor - Retail
ViewSonic X Series VX2260wm Black 21.5" 2ms(GTG) HDMI Widescreen Full HD 1080p
ASUS VH226H Black 21.5" 2ms(GTG) HDMI Widescreen LCD Monitor - Retail
كلا از مانيتورهاي اين صفحه
Code:
http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=Property&Subcategory=20&Description=&Type=&N=2000190020&srchInDesc=&MinPrice=&MaxPrice=&PropertyCodeValue=1099%3A17843&PropertyCodeValue=1099%3A44932&PropertyCodeValue=1099%3A14037

سلام
دوستان من یه مانیتور میخام که هم باهاش با PC کار کنم هم با 360 باهاش مشکلی نداشته باشه .
تو مایه های 250 تومن چه مدلی رو پیشنهاد میدید ؟
22 اینچ تو این رنج کسی سراغ نداره ؟
ممنون.

دوستان دیگه T220 نباشید. دیگه وارد نمیشه
اونایی هم که برای pc میخوان مانیتور بگیرن یه مقدار آینده نگری کنن و مانیتوری بگیرن که Aspect Ratio اون 16:9 باشه. چون میخوان استاندارد pc هم تغییر بدن و 16:9 قرار بدن!!

اونایی هم که برای pc میخوان مانیتور بگیرن یه مقدار آینده نگری کنن و مانیتوری بگیرن که Aspect Ratio اون 16:9 باشه. چون میخوان استاندارد pc هم تغییر بدن و 16:9 قرار بدن!!
براي چي وارد نميشه؟
يعني من شانس اوردم خريدم (275.000):cheesygri

آره 16:9 خوبه ولي فعلا كه موجود نيست تو ايران:(
اگه هست معرفي كنيد
E2200 هم كه فعلا يكي از سايتا زده ولي دوستام كه پرسيدن گفتند نداريم فعلا :(

سلام
خوب شما بفرمایید حالا با این تفاسیر چه مدلی خوب هستش؟
21-22 اینچ باشه قیمتش هم زیر 300
اصلا داریم ؟!:p

اگه یکم واضح تر صحبت کنید ممنونتون میشم

ویرایش:
ولی اینا که hdtv هست. ولی اینجا تاپیک مانیتوره

بیشتر این نمایشگر کریستال مایع هستن و وضوح بالا هم پشتیبانی می کنن. بعضی از تلوزیون ها ورودی دی وی آی دارن و با یه تبدیل هم میشه برای همه شون خروجی دیجیتال از رایانه های نسبتاً قدیمی نیز گرفت.
محصولات جدید این شرکت کره ای در ایران فعلاً 40آ750 _به قیمت حدود 2700_ و تولیدات بالاتر هست.

با کاهش قیمت تلویزیون ها و وسعت بازار نمایشگرهای رایانه ای شاید بهتر باشه چند عنوان مشاوره با عناوینی بر طبق قیمت ها جابگزین انواع کنونی بشه.

از محصولاتی که با نور پشت زمینه اِل ای دی تا کنون این شرکت ارائه داده می توان به 780 و 950 اشاره کرد .

آخرین ویرایش:
220

کی گفته دیگه وارد نمیشه من خودم نمایندگی سامسونگ تو میدون ولیعصر رفتم گفت میاریم:eek:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or