راهنمایی برای خرید مانیتور LCD برای XBOX 360..با قیمتهای مناسب

این T220P ها چند تا جای مادگی و DVI و... داره ؟
قیمتش الان توی تهران چنده ؟
کنتراستش 50000:1 ه ؟
کسانی که گرفتن راضی بودن ؟

یه DVI داره یه آنالوگ.
قیمتشم که بین 270 تا 290 هست.
کنتراستشم 50000:1 هست.
فکر می کنم این چند صفحه آخر رو می خوندی کاملا جواب تمام این سوالاتی رو که پرسیدی به دست می آوردی.
اینم مشخصات کامل مانیتور :

Code:
http://www.samsung.com/hk_en/consumer/detail/spec.do?group=computersperipherals&type=monitors&subtype=artseries&model_cd=LS22TWPSUV/XK&fullspec=F

این T220P ها چند تا جای مادگی و DVI و... داره ؟
قیمتش الان توی تهران چنده ؟
کنتراستش 50000:1 ه ؟
کسانی که گرفتن راضی بودن ؟
من الان 3 روزه خریدم واقعا معرکه هست:biggrin1:
از کل مانیتورها و HDTV های توی بازار سرتره.
من تو شیراز خریدم 275.000 با دو سال گارانتی
و 6 ماه تعویض حتی با یک پیکسل سوخته!!

گمون کنم بدونید:

کنتراست کیفیّت سیاهی تصویر هست ،نسبت سیاهترین نقطه به سفیدترین، و در هر محصول به دو صورت اظهار میشه ثابت ،Static، و مقداری که هر شرکت معیارهایی رو ملاک قرار میده و بیشتر این مورد و با اهداف تبلیغاتی اظهار میشه ،Dynamic، . مقدار ثابت اکثر نمایشگرهای جدید، مقداری نزدیک به 1000:1 است.

آخرین ویرایش:
سلام من بين (T220P و MD2200HD) اين 2 مانيتور موندم واقعاً ، برند هم مهم نيست واسم چون قبلاً جفتشون رو داشتم و راضی بودم
لطف کنيد بگيد کدوم بهتره ممنون ميشم ، البته بنکيو يه دوربين 2 مگاپيکسل و ورودی HDMLI هم اضافه داره
قيمت هم يکيه

01-Aimage.jpg

کنتراست : 10000:1
22 اينچ هم هست
زمان پاسخگويی فکر کنم 2ms باشه

اين تيکه از مشخصات رو که گفتم مطمئن نيستم ، ميتونيد از لينک زير که سايت رسمی بنکيو هست نگاه کنيد

http://www.benq.com/products/LCD/?product=1377&page=features

ممنون از همگی

T220p

سلام دوستان من يه مانيتورT220p از شهرمون خريدم بعد تو خونه بازش كردم كارت گارانتي نداشت وفقط يه دونه عكس سام سرويس زرد رنگ كه هيچي هم روش نوشته نشده وفقط عكس خاليه روي كارتونش چسبوندن وقتي به فروشنده گفتم كه كارت گارانتي نداره فروشنده گفت كه همون عكس كافيه چون اينا سريلشون رو ذخيره ميكنند ميخواستم صحت حرفهاي اين فروشنده رو دوستاني كه اين مانيتور رو خريدن مشخص كنند.

در ضمن من وقتي ريسولشن اين مانيتور رو پايينتر از 1920 در 1200 ميارم بعد از چند ثانيه يك پيغام وسط مانيتور ظاهر ميشه و ميگه كه ريسولشن رو به 1920 در 1200 برگردون ميخواستم ببينم شما راهي بلديد كه ريسولشن رو كمتر كنيد واين پيغام نياد
با تشكر

از عرضه این محصول و نوع ساده تر آن، ،که پیشوند "ای" دارد، در بازار ایالات متّحده حدّاکثر دو ماه می گذرد. این محصولات اِی آری مطابق تلویزیونهای تخت کریستالی دارند و از این نظر نسبت به 220پی ارجحیّت دارند ،16:9 در مقابل 16:10 (; در حقیقت محصول سامسرویس وضوح محلّی 1920×1200 داره و علّت مشکل اون در این وضوح با کنسول، که در این تالار هم بآن اشاره شده، همین بوده؛ امّا عملکرد آن یا رایانه بلااشکال خواهد بود)، و بخصوص خریدارانی که فضای کمی در اختیار دارند، از خرید بلندگو بی نیاز خواهند شد.

آقا من الان يه L1760TR دارم از كيفيتشم راضيم به نظر شما اين T220P خيلي از اين بالاتره يا نه

اگه بهتره تا اين بگيرم يا كمي صبر كنم مدل بهتري مياد در حد اين قيمت.

سلام . من هرچی گشتم T220p رو پیدا کنم نتونستم . سام سرویس هم نداشت . نمیدونم پس چطور بعضی از دوستانگفتن سام سرویس ضمانت نامه روش گذاشته . اگر کسی میونه کجا میتونم پیدا کنم منو یه کمکی کنه . ممنون میشم .

سلام

...من مانیتور t220p گرفتم کابل hdmi to dvi هم وصل کردم الان رو 1080p هستش کیفیت تو صفحه اصلی توپه ولی وقتی یه بازی زو اجرا میکنم تار و کم کیفیت میشه. اگه کسی میدونه مشکل از کجاس ممنون میشم که بگه

به نظر اینجانب جواب این مشگل در پیغام 174 این اتاق گفتگوست.

آخرین ویرایش:
سلام

آقا این مشکلی که دوستمون داره تو مانیتور T220p تو کیفیت بازی جریانش چیه کسی اطلاعاتی داره بگه چون می خوام بخرم بعد پشیمون نشم :

http://bazicenter.com/forums/showpost.php?p=569991&postcount=1936

پیام قبل از خودت رو بخون، هم این.

...الان يه L1760TR دارم از كيفيتشم راضيم به نظر شما اين T220P خيلي از اين بالاتره يا نه

اگه بهتره تا اين بگيرم...

اگه از محتوای 1080پی استفاده میکنید و تنها از رایانه استفاده می کنید گزینه ی خوبیست، برای کنسول یا استفاده مشترک تولیدات اخیر بنکیو مناسبتر هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or