راهنمایی برای خرید مانیتور LCD برای XBOX 360..با قیمتهای مناسب

هر دوشون بازار سیاه شده و قیمت نجومی مثلا V22 بین 310-350 میفروشن یا 2261 رو بین 290-320 میدن

ولی بخوای 2261 میتونم برات 280 پیدا کنم ولی اونم قبل این بازار 255 بوده

این AOC هم که بهت گفتم تو ایران نیست خودم یه تعدا د آوردم به بچه های اینجام دو نفر دادم کیفیت که فول اچ دی کنتراست داینامیک 60000 و HDMI هم داره و 24 اینچ هست

راستی یه مدل AOC هم هست اینم HDMI داره ولی این چون خیلی کمه قیمتش بردن بالا

aoc-fm.jpg

22" Wide Format / 2230Fm

VerticalSeprator_TOP_Part.jpg

VerticalSeprator_BOT_Part.jpg

• 22" Wide
  • 1680 x 1050
  • [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]DCB[/FONT]
  • كنتراست 20,000:1
  • 2ms
  • پخش موزيك و فيلم و اسلايد بدون نياز به كامپيوتر (DMP)
  • Glare Panel
  • ورودي DVI
  • ورودي HDMI
  • USB Hub, Memory Card Reader & Speaker
آقا این مدل رو اقساط میدی ؟ با چک کارمندی 3 ماهه ، 100 تومنم پیش میدم ...

ممنون از دوستانی که جواب دادن:love:

یعنی نمیشه به 23500 , 22500 اسپیکر و غیره وصل کرد برای گرفتن صدا از باند ، یکی از دوستان گفتن که باید به روشهایی که دوستان در چند صفحه قبل گفتن ، یعنی باید باهاش کشتی گرفت و گرفتاری داره کلا یا نه؟ :biggrin1: ......

الان یادم نیست ولی همین مدل
LG W2261V رو رفیقم داره ولی میگفت اگه مستقیم بهش نگاه کنی هیچ مشکلی نداره و عالیه ولی کافیه بخوای از بغل و غیره بهش نگاه کنی تصویر یه طوری میشه ! نظرتون چیه بابت این موضوع ؟ من فردا ازش میپرسم ببینم چی میشه ! اگه این مشکل رو نداشته باشه و بشه راحت بشه بهش اسپیکر و غیره هم وصل کرد و صدا گرفت ، و Hdmi هم که داره ، گزینه خیلی خوبیه :love:

یعنی نمیشه به 23500 , 22500 اسپیکر و غیره وصل کرد برای گرفتن صدا از باند ، یکی از دوستان گفتن که باید به روشهایی که دوستان در چند صفحه قبل گفتن ، یعنی باید باهاش کشتی گرفت و گرفتاری داره کلا یا نه؟ :biggrin1: ......

LG W2261V رو رفیقم داره ولی میگفت اگه مستقیم بهش نگاه کنی هیچ مشکلی نداره و عالیه ولی کافیه بخوای از بغل و غیره بهش نگاه کنی تصویر یه طوری میشه ! نظرتون چیه بابت این موضوع ؟ من فردا ازش میپرسم ببینم چی میشه ! اگه این مشکل رو نداشته باشه و بشه راحت بشه بهش اسپیکر و غیره هم وصل کرد و صدا گرفت ، و Hdmi هم که داره ، گزینه خیلی خوبیه :love:

مشکلی که درباره ی 2261 گفتی من تا حالا نشنیده بودم ولی اگه lcd نت بوک ها را دیده باشی اکثرا به این وضع دچار ند یعنی تو فقط میتونی از زاویه معینی بهش نگاه کنی واگر از هر
جهت دیگه نگاش کنی تصویر یه جوری میشه اما حالا تو هم لپرس اگه اینجوری باشه من واقعا خوشم نمیاد ولی خروجی صدا داره hdmi هم داره ولی از نظر کنتراست از23500 کم میاره :p

این مشکل تمام مانیتورهای lcd هست و همه به این درد دچارن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or