kasra1986
کاربر سایت
عجب شما درست میگی من چشمام مشکل داره
بهتره یکمی اطلاعات عمومی خودمون را بالا ببریم
عجب شما درست میگی من چشمام مشکل داره
شما اطلاعات بده عزیز تا من هم مطلع بشم(سعی کن لحنتو درست کنی!)
بهتره یکمی اطلاعات عمومی خودمون را بالا ببریم
بچه ها مانیتور من یک پیکسل سوخته داره :biggrin1:
آیا کسی هست اینجا که مانیتورش پیکسل سوخته داشته باشه
من اصلا با شما نبودمشما اطلاعات بده عزیز تا من هم مطلع بشم(سعی کن لحنتو درست کنی!)
ممنون
من الان که با دوستم صحبت میکردم که مانیتور LG W2261V داره ، میگفت اگه من جای تو بودم حتما سامسونگ میگرفتم ، بین همین مدل ال جی که ایشون داره و سامسونگ T220 ازش پرسیدم گفت اگه دوباره بخوام بخرم حتما اونو میگرفتم ، بگذریم از اینکه دوستان گفتن 360 رو پشتیبانی نمیکنه و غیره ولی میگفت این مانیتور من رو نگیر ، چون سرش نه اینور اونور میره ، یعنی نمیچرخه و ثابته و هم تصویر رو از کنار نگاه میکنی یه طوری میشه !!!!خودش سامسونگ رو پیشنهاد داد در کل....
اون 2 مدل 22500 و 23500 که دوستان گفتن نمیشه به راحتی ظاهرا ازش صدا گرفت و یکم گرفتاری داره ، اینم که اینطوریه ؟ پس چی رو بگیریم آخرش با این قیمت 250 تا 300 هزار تومان که هم کیفیتش full HD باشه و هم 2 میلی ثانیه باشه زمان تاخیر و هم گردون باشه و به درد ps3 - 360 بخوره واسه بازی ؟
بهترین انتخاب به نظرتون چیه ؟ همون 23500 ؟؟ اگه اسپیکر بهش وصل کنیم باید با گرفتاری ازش صدا و غیره گرفت پس؟
نظرو پیشنهادتون چیه کلا؟
ممنون
دوستان قضیه مشکل صدا چیه ؟
من یه تبدیل دارم زدم پشت Xbox زیر HDMI و اون سرش هم یه خروجی دوتایی آنالوگ داره که زدم بهSpeaker
حالا منظور شما گرفتن خروجی صدا با کیفیت بالاتره ؟
من که یه 20 روزی هست p22500 گرفتم. خیلی ازش راضیم. برای صدا هم فقط باید سر کابل رو یه هوا ببری. هیچ مشکلی هم پیش نمیاد.
همون کابل کامپوزیت ، کابل مخصوص نمی خواددوست عزیز منظورتون چیه سر کابل رو یه هوا ببری؟ باید برای گرفتن صدا و منتقل کردنش به اسپکیر از کابل و چیز خاصی استفاده کنیم که یه طرفش به مانیتور 22500 یا 23500 و طرف دیگرش به اسپکیر بخوره ؟ اگه آره کابلش رو معرفی کنید به همراه اسم لطفا و یه عکس هم ازش بذارید
کجای اون مطلب اینو نوشته؟؟؟؟ این مانیتور که میخوای بخری فول نیست ولی نسبت تصویرش دقیقا همون چیزیه که احتیاج داری برای 360 یعنی 16:9!راستی من 2050 می خوام بگیرم تا امروز بعد از ظهر ، اما رزولیشن اون 1600*900 هست ، با توجه به این مطلب
http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=725146&postcount=1219
که XBOX اینو ساپورت نمی کنه ، میشه زولیشن رو توی SETTING تغییر داد تا تصویر درستی بده؟