راهنمایی برای خرید مانیتور LCD برای XBOX 360..با قیمتهای مناسب

این رو به شوخی گفتی یا جدی ؟؟؟ :eek::eek::eek:
برا چی چی کابل کامپوزیت رو از وسط نصف کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :eek::eek::eek::eek::eek:

مارو گرفتی ها داداش !! :smile:;) :blushing: نه داداش نمی پوشونه ! دیگه اون قدر ها هم گنده نیست !! :biggrin1::biggrin1::biggrin1: تو عکس میبینی که 2 تاش با هم جا میشن ;);):cool::cool:
منظورم اینطوریه ( عکس دستگاه خودمه ، پایینی HDMI وصله و بالاش کابل A/Vحالا 2 سر قرمز و سفید کابل A/V رو وصل کن به اسپیکر کامپیوتر ( عکس آخر ) و صدا رو راحت دریافت کن .... ) ) ;)

واقعا تعجب می کنم شما چه جوری این دورو با هم جا دادین:eek:ولی من هرکاری کردم نیتونستم جا بدم مجبور شدم بشکنمش ولی من خیلی هارو دیدم که از روش من استفاده کردن

سلام آقایون یه راهنمایی میخواستم
نظرتو در مورد p2250 سامسونگ چیه ؟ قابل مقایسه با w2261v هست
کلا این دوتا رو بخواهیم باهم مقایسه کنیم کدوماشون بهترن؟

به نظر من همون w2261v رو بگیر من تو دفتر LG و توی خونه samsung دارم.کارمم گرافیکه.با LG خیلی راحت تر هستم.البته مدل t220 یا t240 سامسونگ هم عالیه

واقعا تعجب می کنم شما چه جوری این دورو با هم جا دادین:eek:ولی من هرکاری کردم نیتونستم جا بدم مجبور شدم بشکنمش ولی من خیلی هارو دیدم که از روش من استفاده کردن

:eek::eek::eek::eek: یعنی hdmi شما این قدر بزرگه که به کابل کامپوزیت گیر میکنه ؟؟؟:eek::eek::biggrin1::biggrin1:
عجیبه ولی جا میشه ... :biggrin1::biggrin1::biggrin1:

فکر کنم ایشون MILOOO، فشار رو از زاویه ای وارد کردند که توانستند هر دو کابل رو فرو ببرند در کانکتور خودشون

معمولا دستکاری های کابلی به این شکل هستش

xbox360backpanelwithcutn.jpg

فکر کنم ایشون MILOOO، فشار رو از زاویه ای وارد کردند که توانستند هر دو کابل رو فرو ببرند در کانکتور خودشون

نه فکر نمیکنم اینطور باشه!
شما یه نگاهی به کابلشون بندازین! کلا با این که شما نشون دادین فرق میکنه!

سلام آقایون یه راهنمایی میخواستم
نظرتو در مورد p2250 سامسونگ چیه ؟ قابل مقایسه با w2261v هست
کلا این دوتا رو بخواهیم باهم مقایسه کنیم کدوماشون بهترن؟

سلام دوست عزیز !

من یه هفته ای هست که P22500 و خریدم و ازش راضیم ..... .
اون مدل الجی رو هم تو فروشگاه یکی از دوستام دیدم مانیتور خوبیه که مزیتش نسبت به سامسونگه داشتن ورودی HDMI هست اما فرمش همچین نافرمه و اندازه ی صفش استاندارد و متقارن نیست انگار ...... .

نه فکر نمیکنم اینطور باشه!
شما یه نگاهی به کابلشون بندازین! کلا با این که شما نشون دادین فرق میکنه!

پست من دو بخش بودش، قسمت اول که در مورد طریقه ی جا دادن دو کابل بودش بدون دستکاری کابلی

بخش دوم هم در مورد دست کاری های کابلی بودش که قاب کابل AV رو دستکاری میکنند برای جا دادن HDMI

OK

زياد كه چه عرض كنم افت فريم داره بدجور.بازي تيكه تيكه ميشه . تلوزيون از كارت TV بهتره
به هیچ وجه افت فریم نداره
کیفیتش هم بستگی به کارت tv داره
بچه ها کارت با ورودی HD هم وجود داره
با این صورت دیگه نه نیازی به گرفتن کابل HDMI به DVI نیست
decklink01_122155618701.jpg

ولی اینجوری باید 400 - 500 هزار تومان پول کارد HD بدید :):cheesygri:laughing::lol::bash::punk::groupwave:

Last edited by a moderator:

آقا خلیل خیلی راحت و بدون دردسر هر دو رو با هم میزنم ! اول HDMI رو میزنم و بعد A/V رو ؛ خیلی وقته هیچ وقت هم نشده به هم گیر کنند و یا جا نشن ؛ الانم که تو عکس ومیبینی کامل و بدون هیچ فشاری!! به هم ، هر کدومشون تو کانکتور مخصوص خودشون قرار گرفتند ... بدون هیچ گونه دستکاری ای ...
میگی نه بیا از نزدیک ببین ! :biggrin1: هر کی شک داره بیاد از نزدیک ببینه تا خیالش راحت بشه ... :biggrin1:
===
البته یه سوال دارم اون کابل های A/V کنسول های سری اول با مادربرد لانچ به نظر شما کمی بزرگتر نبود ؟؟ من حس میکنم این یکی یه خورده همچین لاغر تر شده !! ( شایدم توهم زدم !!)
:biggrin1:

آخرین ویرایش:
تو این مملکت کابل hdmi به dvi پیدا نمیشه :praying::shocked:

بچه ها من یک پیشنهادی دارم :biggrin1:
چرا ما بریم یک کابل hdmi به dvi بخریم
یک کابل hd می خریم بعد براش می ریم یک تبدیل می خریم :eek:
البته اینکار یک مزیتی داره و اونم اینه اگه یک زمانی تلویزیون hd خریدیم دیگه نمی خوایم بریم براش یک کابل hd بخریم
اینطوری کیفیت هم تضمین شده هست
و کابل تقلبی هم به تورمون نمیخوره :sick:

Last edited by a moderator:
آقا خلیل خیلی راحت و بدون دردسر هر دو رو با هم میزنم ! اول HDMI رو میزنم و بعد A/V رو ؛ خیلی وقته هیچ وقت هم نشده به هم گیر کنند و یا جا نشن ؛ الانم که تو عکس ومیبینی کامل و بدون هیچ فشاری!! به هم ، هر کدومشون تو کانکتور مخصوص خودشون قرار گرفتند ... بدون هیچ گونه دستکاری ای ...
میگی نه بیا از نزدیک ببین ! :biggrin1: هر کی شک داره بیاد از نزدیک ببینه تا خیالش راحت بشه ... :biggrin1:
===
البته یه سوال دارم اون کابل های A/V کنسول های سری اول با مادربرد لانچ به نظر شما کمی بزرگتر نبود ؟؟ من حس میکنم این یکی یه خورده همچین لاغر تر شده !! ( شایدم توهم زدم !!)
:biggrin1:

کاری رو که کردید همون اول قبول کردم، و نوشتم که به نوعی قرار داده شده که هر دو کانکتور جا گرفتند بودن دستکاری...

تو عکس هم کاملاً معلوم بودش، پس نیازی به اثبات های دیگری نیست.

ممنون از نمونه کاری که قرار داده اید..

شاید اینطور باشه که میگید، در سری جدید کمی کابل AV لاغر تر شده.
حداقل با این کاری کردید دیگر نیازی نمیدونم که بخوام از روش لحیم کاری برروی برد برای درست کردن یک کانکتور 3.5 صدا استفاده کنم
( برای روزی که کنسول بخرم..!! )

کاری رو که کردید همون اول قبول کردم، و نوشتم که به نوعی قرار داده شده که هر دو کانکتور جا گرفتند بودن دستکاری...

تو عکس هم کاملاً معلوم بودش، پس نیازی به اثبات های دیگری نیست.

ممنون از نمونه کاری که قرار داده اید..

شاید اینطور باشه که میگید، در سری جدید کمی کابل AV لاغر تر شده.
حداقل با این کاری کردید دیگر نیازی نمیدونم که بخوام از روش لحیم کاری برروی برد برای درست کردن یک کانکتور 3.5 صدا استفاده کنم
( برای روزی که کنسول بخرم..!! )

خواهش میکنم :blushing::blushing:
من 50-50 میگم تو سری جدید یه کم لاغر تر شده !! :biggrin1::biggrin1:

سلام
1-بنظرتون اگهمانیتور1050*1680باhdmiبهتره یا1080*1920باdvi
2-شنیدم که اگه باکابلAVصداروبگیری دستگاه هنگ یارست میکنه درسته یانه
3-اگه کابلمون دوسرش dviنری باشه تبدیلی هست که یک سرشdviمادگی وسردیگش hdmiنری داشته باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or