واقعا تعجب می کنم شما چه جوری این دورو با هم جا دادینولی من هرکاری کردم نیتونستم جا بدم مجبور شدم بشکنمش ولی من خیلی هارو دیدم که از روش من استفاده کردناین رو به شوخی گفتی یا جدی ؟؟؟
برا چی چی کابل کامپوزیت رو از وسط نصف کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مارو گرفتی ها داداش !! :smile: :blushing: نه داداش نمی پوشونه ! دیگه اون قدر ها هم گنده نیست !! :biggrin1::biggrin1::biggrin1: تو عکس میبینی که 2 تاش با هم جا میشن
منظورم اینطوریه ( عکس دستگاه خودمه ، پایینی HDMI وصله و بالاش کابل A/Vحالا 2 سر قرمز و سفید کابل A/V رو وصل کن به اسپیکر کامپیوتر ( عکس آخر ) و صدا رو راحت دریافت کن .... ) )
واقعا تعجب می کنم شما چه جوری این دورو با هم جا دادینولی من هرکاری کردم نیتونستم جا بدم مجبور شدم بشکنمش ولی من خیلی هارو دیدم که از روش من استفاده کردن
نه فکر نمیکنم اینطور باشه!فکر کنم ایشون MILOOO، فشار رو از زاویه ای وارد کردند که توانستند هر دو کابل رو فرو ببرند در کانکتور خودشون
معمولا دستکاری های کابلی به این شکل هستش
سلام آقایون یه راهنمایی میخواستم
نظرتو در مورد p2250 سامسونگ چیه ؟ قابل مقایسه با w2261v هست
کلا این دوتا رو بخواهیم باهم مقایسه کنیم کدوماشون بهترن؟
نه فکر نمیکنم اینطور باشه!
شما یه نگاهی به کابلشون بندازین! کلا با این که شما نشون دادین فرق میکنه!
فکر کنم ایشون MILOOO، فشار رو از زاویه ای وارد کردند که توانستند هر دو کابل رو فرو ببرند در کانکتور خودشون
به هیچ وجه افت فریم ندارهزياد كه چه عرض كنم افت فريم داره بدجور.بازي تيكه تيكه ميشه . تلوزيون از كارت TV بهتره
فکر کنم ایشون MILOOO، فشار رو از زاویه ای وارد کردند که توانستند هر دو کابل رو فرو ببرند در کانکتور خودشون
آقا خلیل خیلی راحت و بدون دردسر هر دو رو با هم میزنم ! اول HDMI رو میزنم و بعد A/V رو ؛ خیلی وقته هیچ وقت هم نشده به هم گیر کنند و یا جا نشن ؛ الانم که تو عکس ومیبینی کامل و بدون هیچ فشاری!! به هم ، هر کدومشون تو کانکتور مخصوص خودشون قرار گرفتند ... بدون هیچ گونه دستکاری ای ...
میگی نه بیا از نزدیک ببین ! :biggrin1: هر کی شک داره بیاد از نزدیک ببینه تا خیالش راحت بشه ... :biggrin1:
===
البته یه سوال دارم اون کابل های A/V کنسول های سری اول با مادربرد لانچ به نظر شما کمی بزرگتر نبود ؟؟ من حس میکنم این یکی یه خورده همچین لاغر تر شده !! ( شایدم توهم زدم !!):biggrin1:
کاری رو که کردید همون اول قبول کردم، و نوشتم که به نوعی قرار داده شده که هر دو کانکتور جا گرفتند بودن دستکاری...
تو عکس هم کاملاً معلوم بودش، پس نیازی به اثبات های دیگری نیست.
ممنون از نمونه کاری که قرار داده اید..
شاید اینطور باشه که میگید، در سری جدید کمی کابل AV لاغر تر شده.
حداقل با این کاری کردید دیگر نیازی نمیدونم که بخوام از روش لحیم کاری برروی برد برای درست کردن یک کانکتور 3.5 صدا استفاده کنم
( برای روزی که کنسول بخرم..!! )