راهنمایی برای خرید مانیتور LCD برای XBOX 360..با قیمتهای مناسب

سلام
1-بنظرتون اگهمانیتور1050*1680باhdmiبهتره یا1080*1920باdvi
2-شنیدم که اگه باکابلAVصداروبگیری دستگاه هنگ یارست میکنه درسته یانه
3-اگه کابلمون دوسرش dviنری باشه تبدیلی هست که یک سرشdviمادگی وسردیگش hdmiنری داشته باشه
منظورتونو نفهمیدم ولی اولا اون رزولوشن اولی اصلا 16:9 نیست و مناسب 360 نیست اما رزولوشن دومی full hd هست و مناسب برای 360 ! ضمن این که hdmi با dvi از نظر کیفیت تصویر تفاوتی نداره!

بچه ها من کابل audio و کابل hdmi به dvi را از فروشگاه فتحی خریدم اینجوری دیگه کابل خود xbox را هم داغون نمی کنم هرچند فکر کنم کابل را باید دیگه بذارم توی کمد و هیچ وقت ازش استفاده نکنم ولی به هر حال خیلی حیفم اومد کابل xbox را داغون کنم :biggrin1:
این هم عکسش
3g2hzxw6fdk3i5tji5qt.jpg

آخرین ویرایش:
بچه ها من کابل audio و کابل hdmi به dvi را از فروشگاه فتحی خریدم اینجوری دیگه کابل خود xbox را هم داغون نمی کنم هرچند فکر کنم کابل را باید دیگه بذارم توی کمد و هیچ وقت ازش استفاده نکنم ولی به هر حال خیلی حیفم اومد کابل xbox را داغون کنم :biggrin1:
این هم عکسش
3g2hzxw6fdk3i5tji5qt.jpg
کابل hdmi-dvi را چندی خریدی و این کابله که بغلشه چیه:biggrin1: ؟برا صدا ازش استفاده میشه لاغر تر از کابل اصلیه هست درسته لطفا قیمت را فراموش نکنی:biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:

آخرین ویرایش:
دوستان دستگاهی هست که 2 تا hdmi رو به یک hdmi تبدیل کنه و با زدن یک دکمه هر کدوم رو خواستی انتخاب کنی آخه من می خوام ps3 و 360 رو تو w2261v بازی کنم و این مانیتور فقط یک ورودی hdmi داره و نمی خوام هی کابل رو در بیارم و مال اون یکی رو بندازم .

p
کابل hdmi-dvi را چندی خریدی و این کابله که بغلشه چیه:biggrin1: ؟برا صدا ازش استفاده میشه لاغر تر از کابل اصلیه هست درسته لطفا قیمت را فراموش نکنی:biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:
hdmi به dvi را 8 تومن خریدم کیفیتش هم حرف نداره :biggrin1: مانیتور من t1900 سامسونگ تا 1920 هم رزولوشن ساپورت میکنه فکر کنم تا آخرین کیفیت xbox
کابل صدا هم 15 تومن این کابل تولید نمیشه و فقط در الایت موجوده به همین دلیل گرونه
چون من نمی خواستم کابل خود xbox را داغون کنم اینو خریدم
از فروشگاه فتحی خریدم کارش خیلی درسته
البته هنوز به وصل کردن به هدفون و اسپیکر مشکل دارم چون کابل اسپیکر با مادگی audio فرق داره تبدیلش هم هنوز پیدا نکردم به همین خاطر از پیشرفته ترین روش موجود در حال حاضر استفاده کردم اینم عکسش:biggrin1:
cs73o1e7skiwo57iop2.jpg

من کیس کامپیوتر را هم به وسیله vga به مانیتور وصل کردم
خیلی جالب شده هر کدوم را زود تر روشن کنی تصویر اونو نشون میده اگر هم مثلا xbox رو اول روشن کنم بعد pc را تاوقتی که xbox را خاموش نکنم تصویر pc نشان داده نمیشه به محض خاموش کردن بلافاصله به pc سوئیچ میشه و بر عکس نمی دونم اینطوری برای مانیتور ضرر داره یا نه لطفا راهنمایی کنید
535tlz4y2l27mw2mnk7i.jpg

این هم اتاقم که فکر کنم این آخرا همه چیز قاطی پاتی شد :biggrin1:
0f8gp1g41ci7rm2705l.jpg

آخرین ویرایش:
نظر دوستان راجع به كابل HDMI 2 DVI چيه
چه قدر كيفيتش از HDMI پايين تر هست ؟
ميشه كمك كنيد؟
تبدیل DVI - HDMI و برعکس فقط یک تبدیل اینترفیس هست هر دو دیجیتال هستند پس هیچ افت کیفیتی وجود نداره و نمیتونه هم وجود داشته باشه، توی سیگنال دیجیتال یا سیگنال وجود داره یا نداره افت کیفیت معنی نداره:
http://en.wikipedia.org/wiki/HDMI#Compatibility_with_DVI

دوستان دستگاهی هست که 2 تا hdmi رو به یک hdmi تبدیل کنه و با زدن یک دکمه هر کدوم رو خواستی انتخاب کنی آخه من می خوام ps3 و 360 رو تو w2261v بازی کنم و این مانیتور فقط یک ورودی hdmi داره و نمی خوام هی کابل رو در بیارم و مال اون یکی رو بندازم .
hdmi_pro_series_1x2_splitter_2.jpg

تبدیل DVI - HDMI و برعکس فقط یک تبدیل اینترفیس هست هر دو دیجیتال هستند پس هیچ افت کیفیتی وجود نداره و نمیتونه هم وجود داشته باشه، توی سیگنال دیجیتال یا سیگنال وجود داره یا نداره افت کیفیت معنی نداره:
http://en.wikipedia.org/wiki/HDMI#Compatibility_with_DVI

من قبلا از hdmi to dvi استفاده می کردم ولی عوضش کردم یه hdmi خریدم کیفیتش خیلی بهتر شد نسبت به dvi

حالا به نظرتون كدوم درسته:دي
بقيه دوستان هم كه جفتش رو تست كردند بگند.
حتي الامكان رو يه مانيتور . شايد كيفيت مانيتور ها فرق مي كرد.
تجربه ثابت كرده اكثر مواقع روي كاغذ با عمل فرق داره . پس اگه دوستان رو يه مانيتور DVI و HDMI رو امتحان كردند بگند . ممنون ميشم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or