MILOOO
کاربر سایت
سلام
2-شنیدم که اگه باکابلAVصداروبگیری دستگاه هنگ یارست میکنه درسته یانه
2- 100% شایعه است با کابل A/V صدا رو به خوبی میگیری و دستگاه هیچ طوریش هم نمیشه ...
سلام
منظورتونو نفهمیدم ولی اولا اون رزولوشن اولی اصلا 16:9 نیست و مناسب 360 نیست اما رزولوشن دومی full hd هست و مناسب برای 360 ! ضمن این که hdmi با dvi از نظر کیفیت تصویر تفاوتی نداره!سلام
1-بنظرتون اگهمانیتور1050*1680باhdmiبهتره یا1080*1920باdvi
3-اگه کابلمون دوسرش dviنری باشه تبدیلی هست که یک سرشdviمادگی وسردیگش hdmiنری داشته باشه
کابل hdmi-dvi را چندی خریدی و این کابله که بغلشه چیه:biggrin1: ؟برا صدا ازش استفاده میشه لاغر تر از کابل اصلیه هست درسته لطفا قیمت را فراموش نکنی:biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:بچه ها من کابل audio و کابل hdmi به dvi را از فروشگاه فتحی خریدم اینجوری دیگه کابل خود xbox را هم داغون نمی کنم هرچند فکر کنم کابل را باید دیگه بذارم توی کمد و هیچ وقت ازش استفاده نکنم ولی به هر حال خیلی حیفم اومد کابل xbox را داغون کنم :biggrin1:
این هم عکسش
من قبلا از hdmi to dvi استفاده می کردم ولی عوضش کردم یه hdmi خریدم کیفیتش خیلی بهتر شد نسبت به dviنظر دوستان راجع به كابل HDMI 2 DVI چيه
چه قدر كيفيتش از HDMI پايين تر هست ؟
ميشه كمك كنيد؟
hdmi به dvi را 8 تومن خریدم کیفیتش هم حرف نداره :biggrin1: مانیتور من t1900 سامسونگ تا 1920 هم رزولوشن ساپورت میکنه فکر کنم تا آخرین کیفیت xboxکابل hdmi-dvi را چندی خریدی و این کابله که بغلشه چیه:biggrin1: ؟برا صدا ازش استفاده میشه لاغر تر از کابل اصلیه هست درسته لطفا قیمت را فراموش نکنی:biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:
تبدیل DVI - HDMI و برعکس فقط یک تبدیل اینترفیس هست هر دو دیجیتال هستند پس هیچ افت کیفیتی وجود نداره و نمیتونه هم وجود داشته باشه، توی سیگنال دیجیتال یا سیگنال وجود داره یا نداره افت کیفیت معنی نداره:نظر دوستان راجع به كابل HDMI 2 DVI چيه
چه قدر كيفيتش از HDMI پايين تر هست ؟
ميشه كمك كنيد؟
دوستان دستگاهی هست که 2 تا hdmi رو به یک hdmi تبدیل کنه و با زدن یک دکمه هر کدوم رو خواستی انتخاب کنی آخه من می خوام ps3 و 360 رو تو w2261v بازی کنم و این مانیتور فقط یک ورودی hdmi داره و نمی خوام هی کابل رو در بیارم و مال اون یکی رو بندازم .
چه ربطی داشت این دستگاه یک ورودی hd میگیره و دو تا خروجی میده !!!
بابا روش که نوشته input 1 و 2چه ربطی داشت این دستگاه یک ورودی hd میگیره و دو تا خروجی میده !!!
بابا روش که نوشته input 1 و 2
تبدیل DVI - HDMI و برعکس فقط یک تبدیل اینترفیس هست هر دو دیجیتال هستند پس هیچ افت کیفیتی وجود نداره و نمیتونه هم وجود داشته باشه، توی سیگنال دیجیتال یا سیگنال وجود داره یا نداره افت کیفیت معنی نداره:
http://en.wikipedia.org/wiki/HDMI#Compatibility_with_DVI
من قبلا از hdmi to dvi استفاده می کردم ولی عوضش کردم یه hdmi خریدم کیفیتش خیلی بهتر شد نسبت به dvi